winning11

查看: 11720|回復: 53

[金悅來] [vinvin114]【金悅來】丹丹·爆精在口唔使慳 (有圖)

升級  79.63%

二星會員

金悅來 丹丹 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[vinvin114報告]【金悅來】丹丹·爆精在口唔使慳 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2152212-1-1.html
註:丹丹 通常返 14:00-06:00 / 158cm

有圖有真相

其實我一路都淨係去開嗰幾檔冇去其他地方,今次第一次去金悅來。

哥哥介紹第一條女畀我叫GiGi,其實都幾有女人味,但係想睇多個。 第二個造型實在太正,本身我就齊陰腔,啲女齊陰我就好鍾意。 佢化曬妝但都掩蓋不了歲月的殘酷,大概都起碼三十中了。 身高大概156左右,但比例唔錯,唔係腰長腳短,對波應該係混中超,大部分時間都要用國語溝通,識少少廣東話,望一望個樣就知係四川妹,眼又大又圓,皮膚都幾幼滑。望一望我都唔使多諗。

入到去佢幫我放好啲嘢,之後我就開始抽水。一路去到沖涼房先開始有嘢講, 慢慢我唧啲沐浴露上佢個身度,開始同我body。波波下我就錫佢條頸,膊頭同埋鎖骨,之後進攻嘴唇,有得大車! 車車下,佢又繼續錫我Lin同埋身, 我既獸性係呢一刻已經忍唔住,我不停咁樣奶佢個身,跟住又捉住佢大車,佢都唔弱!反轉又錫返我一輪,又用個身捽我個身,然後順理成章咁樣水簫! 真係極之舒服,吸啜一輪,之後我又捉佢上嚟搵碌鳩敲鳩佢細妹, 禮多閪不怪,鳩硬充血扯行曬!
跟住佢同我講「我哋出去先玩啦」我唔理佢,繼續強吻佢! 之後佢叫我等一等,我就自己出去抹身,然後,佢叫我倒轉攤喺床上面,我本身就唔係特別好毒龍鑽所以skip咗呢一part。

我攤喺床上面見到佢淫賤嘅樣子捉住佢錫佢一啖,然之後,佢就開始從我嘅下巴慢慢奶奶我lin頭,左右交替再慢慢向腰部發展,大髀小腿,舐春袋子再啜撚,吸啜技巧上乘,橫簫上下都吸得好仔細,心跳加速的我不忍只有囡囡一個在忙,我就捉佢塊靚閪返嚟輕輕一摸。一望,形態甚美,色澤淺肉,令人食慾大開!我大力一舔,丹丹一振! 我在近屎忽的閪部開始慢慢用條脷左右左右向上打轉,繼而充分利用頭部上下擺動大方位品田! 另一邊廂,丹丹享受地用口把弄我的賓周除外,手亦在翻動波子。 我來回吸啜後,再從左邊大髀內側用舌尖刺激佢嘅神經線! 大力一掃!途經西部!再去到右邊大髀內側!丹丹再次震動! 然後我再主攻奶西!今次加上手指捽豆豆,令到丹丹樂此不疲! 細佬喺呢個時候已經硬到顏色由粉紅色變成近紅, 聰明的丹丹見到我谷到紅都面曬 ,即刻用口上套,啜多兩啜!從我的指令下慢慢坐上來!

丹丹都幾瘦! 下面頂上去撞及盤骨,未做到拍拍聲好好聽!周感唔算窄!畢竟都是個老江湖,由朝畀人**到晚,可以理解。 向上抽插數十後,我慢慢起身,將佢成隻豆起,丹丹真係好輕身,我基本上唔使用腰力只係用手臂將條女上下上下郁動, 非常嗲嘅叫聲,令我更加唔會放過佢! 我將佢拍埋牆上,繼續在半空中抽插,然後,我將其雙腳放低,兩人站立,本爺夠長可以企喺度**!我腰部微微向下踎,在不斷向上猛頂! 雙手側捉住佢下巴,瞪大隻眼,再捉住佢打茄輪! 嬌嗲的叫聲畀我倆的坦克車聲音掩蓋!喪插數百後,我再掉佢落床, 追住佢後面,從後插入,雙手捉住佢雙臂借力不停猛**!然而,佢屎忽有肉清脆悅耳的拍拍聲此起彼落! 我再拉起佢成個人擰佢個頭埋黎,邊後入邊打茄輪! 整個房間都充斥住淫賤的拍拍聲以及做愛的嬌喘聲音!喺呢個時候我哋兩個都有少少攰,我唯有男上女下藉此回氣,她不斷說「 你真係好厲害」 對住這一種齊陰大眼妹,我基本上沒有憐香惜玉!力度和速度都發揮極致! 我再叫佢坐在我上面自己找一個舒服嘅地方扭動!佢騎功幾好,偶爾又會伸個頭埋嚟啜lin錫咀, 喺第一次就咁投入同埋合拍,算係一個好耐冇試過的性愛享受!

途中我問佢會唔會口爆,她說可以,我就氹下佢,問佢想今次定係下一次口爆,反正我下一次都會搵你,她淡淡地道 「你喜歡啦」 我說「我喜歡的是你」 她嫣然一笑,繼續在我身上**動。我感覺都差不多,她似乎察覺到,自己下來跟我說「我幫你口爆!」 套除下來之後, 精液已經差不多上到精門, 細佬再次享受丹丹小嘴唇的溫柔, 然後她用手幫助,上下邊劣,舌頭不斷在精門打轉,時而吸啜! 這一個部分反而用手多了一點。鳩精在臨界點已經不能堅持,在手舌並用之下鳩精如泉般噴出,噴光後細佬一片酸軟,丹丹竟然一野含落嚟!簡直就係人間享受,但只應天上有。

佢拎咗漱口水去廁所清理後,再清潔身體,我側軟攤在床上,尚有些少時間,我叫她躺在我身旁, 細粒的丹丹就瞓在我身邊,隻手不斷撫摸經已筋疲力盡嘅細佬,我攬住佢感覺幾有女朋友feel,好想呢一種感覺同埋時間唔會流逝。 我同佢傾咗一陣計,講一講生活,講一講其他場嘅房間。之後打鐘,佢同我再度侍浴,我攬住佢錫咗佢幾啖, 完結咗第一次去金悅來嘅經歷。

註:vinvin114報告-悅來/鳳城/金田/金豐/金帝
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  36.67%

一星會員

師兄係咪咁正呀

升級  30.74%

二星會員

直情係同自己條囡分開幾個月嚟一炮咁樣,爬文都爽!

升級  2.96%

二星會員

多謝vin兄分享,只講丹丹在浴室的表現,已可以返食又返食。

升級  27.25%

三星會員

主動口爆,值得嘉許

升級  40%

一星會員

佢有特別服務架 師兄有無試過

升級  4.5%

三星會員

小軒軒 發表於 2020-5-16 13:44
佢有特別服務架 師兄有無試過

係??有幾特別先

升級  60%