winning11

查看: 8392|回復: 3

[金 田] [oldman28報告]【金田】抗疫期後第一炮·108號

升級  42.5%

三星會員

[oldman28報告]【金田】抗疫期後第一炮·108號
http://sn11.cc/thread-2151918-1-3.html

抗疫期後第一炮,四圍打電話問,D心水一係full,一係等三、四個鐘。去到金田附近,打去問咗幾個,keeper哥話108未上鐘,約好,細佬引領大佬冲上去。

上到去,keeper哥用探熱槍射我(估唔到我成日射D女,今日都要被人射。)
等咗一陣才有房,108好快入來。这是我第一次做108,佢係C9樣,係順眼C9樣,厚肉地有小腩,大波,淺色中lin,好笑容好禮貌,加分。我又係果招,佢除光後我又從後揸波。邊揸邊教水冲凉。

水簫同body做到足,水簫好耐好舒服,邊吹邊玩袋,係我好喜歡的玩法。
出去先做背,舌頭漫遊全背、股、大小蹆,有淺毒龍,她還有一招,用冰水從她咀裡慢慢滴在我股及菊花位,好特别好新鲜的玩法。

做前面時,吹奏無齒感、耐,又有用冰火吹。爆前按停佢,到我食奶。佢好敏感,我轉攻佢下路,見毛亦不少,但有收剪,好整齊,亦冇味冇黑邊,用手玩了很久,忍唔著食。一食落去,108反應好大,我手口並用,上套入洞,瘋狂抽插數分鐘後,成個月的精都射了。休息咗成十分鐘,响鐘冲凉。
註:108賣的是服務,不是樣,但佢樣亦順眼(個人見解),佢話通常返中班。

註:oldman28報告-金田/金豐/春秋/美妙/雲來/浪漫/鳳城/三川/怡春
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

升級  76.67%

一星會員

多謝師兄的報告

升級  28.15%

二星會員

小美家居旺角,有一天約下午4時左右經過金田附近,從後看見一名少婦,剛過馬路,穿著了黑色厘透吊帶衫,露出了半邊肉球,黑短裙,惜戴口罩睇唔真樣貌,看見少婦上了金田,有理冇理照跟,原來是108號,於是做了跟腳,108入房後,看樣貌一般C9樣,可接受,但身材就正,大波,啡蓮,脱衣後,底衫褲好性感,頓時九硬,冲涼時用細佬頂住佢大羅,雙手揸波,上床後忍唔住先來Q,叫108着埋性感底底,從側邊入,好爽,插了幾十下已爆射,除套時,不慎流出,攪到佢成隻大脾都係白膠漿,嘩真係好吊,冲涼俾家用走人,肯定長期返食.

升級  56.67%

一星會員

高大嗎?波大約什麼size? 可以車?口爆嗎?