winning11

查看: 8062|回復: 12

[金 豐] [vinvin114報告]【金豐】888號·打曬茄輪唔邋遢 (有圖)

升級  79.63%

二星會員

金豐 888號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[vinvin114報告]【金豐】888號·打曬茄輪唔邋遢 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2151895-1-1.html
註:888號 通常返 12:00-06:00 / 165cm

有圖有真相

近期佢都好多人討論,佢本身係三川嘅雪碧, 聽聞樣唔錯即管會一會佢。打開門個樣的確係ok,有些少風塵味但有啲氣質同金豐本身嗰班爭好遠,對奶A尾,大粒lin,有162左右高,條腿幾靚,目測36歲左右。

講嘢好得意,古靈精怪而且相當多嘢講可能本身係做夜總會同埋劈場,不停不停咁講嘢。 我自問都叫好耐性都覺得佢有少少煩。 我一嘢捉住佢坐喺隔離,佢話感覺就好似以前返工個客坐隔離咁。 咁我咪摸下佢囉,摸下之後我就慢慢溫柔咁樣錫佢,用情深款款嘅眼神射穿佢嘅眼眸。 之後我就成功同佢大車。 然後,我一手攬住佢個頭, 另一隻手就攬住佢條腰,慢慢車住瞓低咗一輪,佢唔識停,摸住我碌鳩同我講「size ok喎」 我露出尷尬而不失禮貌的笑容,同佢講不如去沖涼,其實已經打咗十分鐘車輪。

原本氣氛都打算係浪漫feel,因為佢瘦瘦地,風塵味得嚟有啲氣質想用呢種感覺同佢**閪,但係佢實在太多嘢講。 多到根本上我慢慢同佢親熱佢都係要健談地打破當中嘅沉默。 然而做Body一般,因為太瘦所以感覺唔係好強, 而且唔係好善用身軀嘅扭動令到男性得到滿足。 之後水中簫當中都仍然係好多嘢講,舒服都算係舒服嘅,但控制含同側簫速度方面,技巧一般。

其實喺沖涼房都搞咗好耐,之後佢同我喺床上漫遊含撚, 但係由於條脷太過薄, 力度未足以刺激頸上嘅神經線 ,吹簫仍然係水中簫嗰樣嘢,表現都係中規中矩,之後我同佢69, 佢仍然要求我溫柔啲,咁都仲好唔使咁用力, 塊西都好大塊,面積甚廣,奶好耐都好似未奶完一次咁, 我手舌並用,奶到佢個身不停咁震,佢亦都用盡九牛二虎之力將我碌鳩吮到硬班班! 我就提出要**閪的要求!佢話佢想食我先, 然後自己喺我身上面前後前後慢慢咁樣旭嚟旭去。跟住同我講咗幾次話佢食完我一次,嚟左,好快就會有第二第三次。

搞一大餐佢,無啦啦同我講佢半個鐘食咗兩大碗綠豆沙急尿所以忍唔到跟住就去咗沖涼房屙尿!出返嚟之後,抽插咗一輪之後 佢話畀佢試多次,好啦!即管聽佢話,佢又喺上面搖搖搖搖搖,佢真係搵嚟搵去都搵唔啱佢好想高潮嗰個位。 咁我雙膝撐起,不停咁向上挫,挫到佢係咁嗌唔好,我再將佢成隻抬起,佢不停嗌唔好唔好,掙扎之下自己撞一撞到,我呵護完佢一輪再插。佢鍾意我用陰力插咁我就淨係用腰力,猛挫一大餐之後,就有人敲門,我懷疑其實都已經過咗一個鐘,咁我就叫佢喺上面女上男下爆鳩佢。

之後佢急急腳沖涼話要走先,我就自己慢慢沖。 如果鍾意條女好多嘢講嘅人,呢條女會好啱你因為由頭到尾佢都係冇停過講嘢,但係想好氣氛嘅話佢未必啱你, 因為做愛嘅過程大家好對等,佢好想你滿足佢,但佢又唔會特登滿足你,但d野叫做做足,而相頭的確係ok, 而且有大車!疫情開始咗之後,我都好耐冇同華人大車了,同泰妹車同華人車感覺始終係完全唔同。

註:vinvin114報告-金豐/金帝/悅來/鳳城/金田
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  13.75%

三星會員

環保??

升級  3.36%

四星級會員

原來係三川雪碧,想試佢好耐

升級  1%

三星會員

你個報告同TG Group, 夏爺個報告一鬼樣,難道你係夏爺?抑或係照抄?

升級  99.63%

二星會員

TG Group 係乜嘢嚟㗎?

升級  79.63%

二星會員

william_00014 發表於 2020-5-9 13:15
你個報告同TG Group, 夏爺個報告一鬼樣,難道你係夏爺?抑或係照抄?

我咪夏爺囉

升級  79.63%

二星會員

eric.chan815115 發表於 2020-5-9 11:28
Vin兄雪碧同大部份女唔同其它所有招式用在佢身上系冇用,要用特別嘅技巧全程陰力又磨又橇先到,佢同我每次 ...

你講得啱呀~所以我未能係佢身上盡興, 但都係一個值得一試既對手

升級  79.63%

二星會員

agg 發表於 2020-5-9 11:11
環保??

無環保呀

升級  13.7%

二星會員

第一次搵佢係喺金帝, 果陣叫妹妹; 過左一排喺三川撞番佢. 有相頭有長腿, 服務都唔錯, 係多野講左啲

升級  79.42%

三星會員

thx~c兄用心報告