請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 2557|回復: 44

[話 題] 話題:幫囡囡寫報告其實有無幫助?

升級  4%

三星會員

問過,有d 就話無,有d 就話客多左,唔知邊個真?

升級  24.83%

三星會員

報告會令到搵囡囡點睇的客多咗,對新女或高質囡囡確有幫助,令到客量增加。
對質質數一般的囡囡其實幫助不大,可能會得不償失。舉個例子,相熟囡囡同我講,同場某位質數一般的囡囡,最近被客彈鐘的次數多咗,我同囡囡講:「最近有人幫哪位囡囡出咗報告,有客睇咗報告預約囡囡點睇,但到場睇到囡囡嗰樣時唔滿意,彈鐘拒絕入閘,要换女再睇鐘。'

升級  4%

三星會員

風林火山 發表於 2019-12-3 14:40
報告會令到搵囡囡點睇的客多咗,對新女或高質囡囡確有幫助,令到客量增加。
對質質數一般的囡囡其實幫助不 ...

所以而家我寫之前都唔知問唔問囡囡先好,怕害左佢

升級  24.83%

三星會員

agg 發表於 2019-12-3 14:43
所以而家我寫之前都唔知問唔問囡囡先好,怕害左佢

唔問好過問,最好唔講自己在11台的「名」畀囡囡知,出咗報告後,看看有冇負評,有冇人插,再看看囡囡有冇多咗客,反應良好才認報告係你幫佢出的。
其實你寫報告,唔好唸住幫囡囡,只要如實咁寫,但囡囡有某些缺點你可以晤寫,當你唔知,只要唔係畀負評囡囡,就算佢多咗畀人彈鐘佢都唔會怪你的,因為囡囡的確因為你的報告而多咗客點睇。

升級  68.6%

四星級會員

報告属於参考輔助性質,三成靠報告七成靠自已,後生靚女當然吃香,如果樣貌唔太差,服務多元化,再加埋報告加持下,二缐囡囡跟紅牌匹敵並唔係無可能,始终指壓係以服務為主!

升級  67.41%

二星會員

有報告起碼有人知道囡囡的存在,當然出完幫佢定害佢就睇下報告同事實差幾多啦

升級  48.52%

二星會員

寫乜鬼報告啊手,有麝自然香

升級  10.37%

二星會員

會多左人點睇  只要有賣點  d人都會試咗先   就好似我地睇人報告一樣

升級  41.11%

二星會員

自己雖然不出報告,但亦要感謝肯為囡囡出報告嘅師兄,起碼可以俾我哋參考亦知道有此囡囡!

升級  24.83%

三星會員

試過有一次我坐在大廳,聽到有客睇完報告打電話要點睇某位囡囡,鐘房同客講:「囡囡的相頭和身形唔係報告所寫咁好,叫客人唔好點睇,當客人上來而囡囡冇嘢做,鐘房會安排囡囡畀佢點睇」。
事件原因有客幫囡囡出咗個極好評的報告,內容:「笑容甜美、我覺得順眼,大師級吹功,返食過3次」,令點睇囡囡的客大增,但到場見到囡囡真人時,多數彈鐘,令到囡囡浪費時間在等客人預約點睇,失去輪牌的機會,鐘房遊說客人唔好點睇囡囡都係為咗囡囡好。