請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 1324|回復: 4

[金帝苑] [濕柴報告]【金帝苑】文文·濕柴出精ep.15 (返食#2)

升級  97.04%

二星會員

金帝苑 文文 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[濕柴報告]【金帝苑】文文·濕柴出精ep.15 (返食#2)
http://sn11.cc/thread-2138905-1-1.html
註:文文 通常返 11:00-03:00 / 162cm

有圖有真相

順帶一提,以後本人所有返食報告都會奉上之前所有關於同一個囡嘅link作參考比較。

至於年齡樣貌身形,睇link啦唔再返打,除非有重大轉變,例如:減肥成功,整容,改打中超。

囡名:文文

第一次:
http://sn11.cc/thread-2143612-1-1.html

離上次搵呢個囡,隔左差不多有一個月,但呢個唔係返食主因,重要嘅係佢上次俾我試到真空吸,同埋佢把雞仔聲。

今次搵,我最後加左一個鐘。點解呢...?

沖完涼上床直接吹,睇下同上次有冇分別...冇退步,但亦都冇乜驚喜,最突出都仲係可以試返之前果招含晒瀨完棍頭再接真空吸,先口爆一次。點知就出事喇...口爆清潔完,個囡話想埋牙。但係衰在前果晚俾老虎乸扯左一鑊,入咗聖人mode...同佢講話未必起到,佢都話試下先,點知響鐘先啱啱起頭。我話既然妳想做,等個天決定,有得加鐘就做,冇就下次,點知又真係有喎...

埋牙:女上 - 狗仔 - 女上
點解會係兩次女上呢,事關我唔太想郁,而佢又貌似有需要,所以狗仔完咗之後我就灘喺度由得佢搖到佢夠皮為止,最後又搖又坐就俾佢坐爆左。

總結:當初玩一仔hg同spa都有試過預先book定玩兩轉,但如果一入聖人mode就真係唯有當蝕左一round錢。呢個囡成功令我聖人mode都可以嚟到第二鑊...嗯,會再食。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  8.17%

三星會員

嘩,真空吸,連聖人mode都被嚟刭第二次,堅喎,排下期先

升級  18.89%

二星會員

ABNAMRO 發表於 2019-12-1 20:01
嘩,真空吸,連聖人mode都被嚟刭第二次,堅喎,排下期先

聖人mode係咩意思呀?

升級  8.17%

三星會員

性慾旺盛 發表於 2019-12-1 23:49
聖人mode係咩意思呀?

一個不易被刺激,起反應,如聖人般,不為所動之狀態

升級  0.37%

二星會員

聖人MODE也可以讓你多出1次,這功夫很好,謝謝報告.