請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 1804|回復: 9

[怡春苑] [大鳥哥]【怡春苑】我最喜愛口爆系列·樂兒/維維/Angel

升級  50.64%

四星級會員

[大鳥哥報告]【怡春苑】我最喜愛口爆系列2019·樂兒/維維/Angel

每年到年尾,都會出一系列特色報告,以及年度我最喜愛囡囡總選,今年也不例外,參考以往做法先出一份口爆系列,讓各位口爆愛好者,先爆一Q再做第二Q, 這玩法我一直覺得性價比係最高的!如果各位師兄有足夠2Q存貨,咁樣玩的確係個好選擇!今年報告照舊每個系列會簡單List out 三位囡囡,排名不分先後,各位師兄可以俾意見或幫手排位!

樂兒:如果有feel, 隨時可以附加即尺服務,又係另一種吸引玩法,條脷特別濕潤柔軟,吹得溫柔唔急進,吹功屬頂級慢簫慢慢品嚐系列,口爆完捉實唔放口,綴到最後一滴都出晒先離口,抵讚!

維維:全能服務型痴女,配有大波附加可玩埋夾腸仔,神級深喉旋轉360大師級吹奏功力,吸綴力強,專攻細佬頭部興奮點,口爆時仲會繼續唔停口加速吸啜,激爽!

Angel:完全將細佬當作雪條棒,有機會會附送即尺,深喉功夫深厚下下到底,奶棍時眼神交流唔叫唔停,冰火水簫樣樣皆能,插完再口爆雙重快感,超激!如果同埋佢好姊妹KarenBaby一齊玩雙飛的話,一想棍雙吹極富AV現場感!

玩得口爆既師兄當然係鍾意果種真實接觸,溫溫暖暖包實細佬果種自然感覺,囡囡如果吹得好,其口腔既濕潤及吸啜既刺激感,我相信最能夠模擬真實無套中出既情況,所以直接口內發射之後,重點係囡囡要一氣呵成唔好即時離口,等所有精華射晒入口之後,細佬既高朝跳躍完咗,囡囡1再大力吸啜多幾下先慢慢離口,才算是最完美的一次口爆旅程,同埋望住囡囡用口接收晒自己既蛋白質,作為男人又係有一種征服感!以上純粹個人感想,不喜勿插,歡迎入來討論你最喜愛的口爆經驗! (頭盔時間:以上口爆女之簡介,主要集中其口爆服務之描述!其相頭身材年齡均屬個人喜好,如對某類型特別喜愛或抗拒,宜多做功課才入閘,多謝合作!)

升級  25.7%

4萬

1萬

金卡會員

多謝大鳥哥嘅精彩口爆系列報告!

【怡春苑】指壓信箱 2019
http://sn11.cc/thread-2128623-1-1.html

*特價早場$370 (10:00-14:00),全套$430 (45分鐘),特價雙飛$720
*如遇上網絡問題或未能回覆,請電【怡春苑】查詢 23811423

升級  8.17%

三星會員

呢個題幾好,怡春口爆我認為ada都正,又係啜晒出來

升級  39.95%

1萬

1萬

金卡會員

正,謝謝大鳥哥
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  24.8%

四星級會員

謝謝大鳥兄,維維既吹功真係唔錯。

升級  74%

三星會員

Thx ching report

升級  58%

三星會員

怡春口爆我認為ada都正 <---同感

升級  12.25%

三星會員

同意,希望大鳥哥可以新增Ada入口爆系列!

升級  1.85%

二星會員

試過Angel,50路無週感

升級  0.83%

三星會員

正 ! 正 ! 正 !