請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 1905|回復: 4

[三 川] [jacob2018報告]【三川】一枝極上·雪碧 (有圖)

升級  35.93%

二星會員

三川 雪碧 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[jacob2018報告]【三川】一枝極上·雪碧 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2145293-1-1.html
註:三川 通常返 18:00-06:00 / 155cm

有圖有真相

話說早排出咗白色罐裝雪碧 聲稱無糖可減慢脂防吸收
啱晒呀叔我呢啲中年肥佬又想飲肥仔水 又想保持健康既麻煩友
呢排都多打滾三川 雖然三川房細D 但囡囡質素整體都幾令人滿意
早排又上去出火 點知原來三川都黎左個久休復出 有如白色雪碧一樣咁高質既雪碧 鍾意飲汽水既呀叔我點會放過呢個機會?
一開房門 見到囡囡身高有170 樣貌後生 少少撈味都無!
個樣仲有啲似譚小X 操廣東話 正宗本土炮呀! 講到咁 小弟二話不說咁拉左囡囡入房 準備展開一場激烈性愛
囡囡以前做過陪酒 一挨埋黎聞一聞就知道我飲左咩酒 呢條囡唔簡單
各自脫衣後就過水 波仔比盡B 走肥身形 水簫十分舒服 立即干身上床等被招呼
囡囡一路挑「鬥」我同時一路都有好多野講 講廣東話都係同聲同氣D
吹簫囡囡真係簫不離口 識得用條脷磨打咁款刺激你 又識奶袋
小弟都例牌唔做毒龍 只係由佢幫我含
到咁上下就上袋激戰 點解我話係激戰呢?因為囡囡一**就上咗鏈咁 變左佢做主導
一路騎住我 我就好似一隻馬咁 佢就係潘頓 一手策騎 唔到終點都唔收疆
當令到佢高潮去咗 你先可以轉pose 再角色交換 喪插到衝線
出完一Q我地連抖都無抖就再大戰 囡囡含硬完我就上套比佢再策騎
原來搵到囡囡G點係會咁正 可以令佢爽到夾實你 最後大家一齊再衝線 正式完結!
結論:呢杯係我飲完會再飲既白色雪碧

通告【 三 川 】超市現金券$50-$200奬勵 Ver2.0

*所有三川-報告/簡報/小報告,均可獲$50或以上超市現金券 (負評及混合報告不接納)
*每月名額20個,假如報告不足20個,剩餘現金券會按優先次序,撥歸所有得獎者
*獎勵優先次序為-報告(600字節以上) / 簡報(450-599字節) / 小報告(200-449字節)
*每月最尾一日截止,獲獎者會有信息通知 (如只得10份報告,每份報告2張/上限4張)
*獲獎者必須在5日之內回覆及登記後,由每月8號至月尾為止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

客戶代理會員

感謝C兄支持雪碧
通告【 三 川 】超市現金券$50-$200奬勵 Ver2.0
*所有三川-報告/簡報/小報告,均可獲$50或以上超市現金券 (負評及混合報告不接納)
*每月名額20個,假如報告不足20個,剩餘現金券會按優先次序,撥歸所有得獎者
*獎勵優先次序為-報告(600字節以上) / 簡報(450-599字節) / 小報告(200-449字節)
*每月最尾一日截止,獲獎者會有信息通知 (如只得10份報告,每份報告2張/上限4張)
*獲獎者必須在5日之內回覆及登記後,由每月8號至月尾為止,去三川領取獎勵

招聘熱缐:劉先生 56884531

升級  66.67%

一星會員

請問有無車牌?

升級  40.74%

二星會員

有車牌如你夾到佢包你會上癮

升級  3.5%

三星會員

似譚小X ,必食!!!