請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 2587|回復: 2

[新金田] [kind123報告]【新金田】66號·大波好服務 (新人帖)

升級  50.37%

二星會員

新金田 66號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[kind123報告]【新金田】66號·大波好服務 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2145286-1-1.html
註:66號 通常返 10:00-20:00 / 160cm

有圖有真相

今日趁呢排旺角無咩事就去咗搵新金田66號

一入門口見到係小愛包包面,樣幾可愛似三十頭初婚少婦咁樣。相頭中上。最特別既係有一對D-E 級既大波,手感好軟好好渣,身形小肥所以係100%真波無墊底。

之後開始沖涼,囡囡沖涼仔細,有BM 有水簫.由於皮膚好加上夠白滑所BM好舒服。前前後後咁樣碌下真係咩都乾淨晒。水簫部分囡囡屬於慢簫深喉一族,囡囡吹得唔快但可以含到底。好快就硬到成碌鐵咁。我同囡囡講左玩2Q,囡囡就幫我上套係浴室果度搞埋,周感幾好,囡囡陰道比較淺龜頭可以感受到頂到最盡果個位,最後插左唔夠三分鐘就爆左,醜到死。

之後去外面休息下,囡囡有問我做唔做背但我skip左想休息下回氣。唔夠五分鐘囡囡已經開始幫我吹,我記得上網睇過報告話有69於是就叫囡囡同我玩。囡囡又肯wor,咁當然要奶下西啦,一路卒豆豆一路奶西既時候囡囡反應好激烈,吹簫肉緊左好多,睇得出佢真係好享受。(註:為左保護囡囡個幼嫩既妹妹,請師兄們高台貴手唔好玩指插)。

最後我都硬左之後就上套啦,先玩女上囡囡坐上來,由於頭先玩完69 囡囡明顯多左好多真水,插入去既時候好滑好順利咁入咗去。囡囡騎功都唔錯識彎腰鍚lin,仲有得大車,一路睇住對白滑大波係度fing 下fing 下一路**係人生一大享受。之後轉玩狗仔式,捉住囡囡條腰狂撞佢個大pat pat,下下隊到最入。囡囡陰道雖然淺但都無縮,敬業精神可見一班。最後問准囡囡可以口爆後就係囡囡口中發射左第2Q。一粒鐘可以出晒2Q好爽。

總結:新金田66 有大車 (要自己考,但我唔靚仔都考到,你都應該唔難),有69,有水簫,服務做到足,仲有對D-E cup 既白滑大波。不過身形係小肥既,如果要走肥先啱既師兄可能就唔啱啦。

通告【新金田】超市現金券$50-$200奬勵 Ver2.0

*所有金田-報告/簡報/小報告,均可獲$50或以上超市現金券(負評及混合報告不接納)
*每月名額20個,假如報告不足20個,剩餘現金券會按優先次序,撥歸所有得獎者
*獎勵優先次序為-報告(600字節以上) / 簡報(450-599字節) / 小報告(200-449字節)
*每月最尾一日截止,獲獎者會有信息通知 (如只得10份報告,每份報告2張/上限4張)
*獲獎者必須在5日之內回覆及登記後,由每月8號至月尾為止,去新金田領取獎勵

新金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  15.75%

三星會員

對波幾吸引

升級  38.17%

三星會員

picture not her