請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 3524|回復: 4

[金帝苑] [kenken889報告]【金帝苑】會潮吹的小妹子·BoBo

升級  26.67%

二星會員

已經忍咗好幾天,見到BoBo有返工上牌, 决定電約這位舊情人小妹子.

囡囡:Bo Bo

樣貌:30始(囡囡話未婚),幾靚女吓

身材 波路:1米55高 小肥矮 , 有腩大蘿厚肉, 軟棉棉的大波應有38D 單手揸唔晒, 中暈中的

過程:囡囡有潔癖習慣,沖涼待浴由上至下非常認真, bm水簫冇偷懶,趕快出去乾身再比佢慢慢服待, 當她招呼細佬時, 試用右手中指招呼吓佢細妹粒的(陰蒂),估佢唔到好快有滲水出現兼全身微震,知佢已春心盪, 把握時機加快節奏強攻佢粒的及入口處,不消三分鐘已出現噴水及收缩現象, 這時急不及待上套回敬, 周感非常之充實, 這時發揮獸性行為及征服感概過理性 加快速度的拍.....拍.....拍......   大聲呻呤下再配合重車在高速公路行駛 佢完全好享受亦投入配合 大戰百幾下被她的持績收缩感覺我亦痛快地發射完事.

總結:樣貌及服務不錯,過程舒暢感覺, , 絕對會經常返食的衝動, 希望下次時機到會再觀賞到鲸魚噴水啦!!!

升級  7.42%

三星會員

師兄,呢個boob 係咪即係獅子搖頭bobo

升級  92.59%

二星會員

vanky 發表於 2019-11-19 23:28
師兄,呢個boob 係咪即係獅子搖頭bobo

師兄,這個不是獅子搖頭bobo,獅子搖頭bobo過了太子

升級  26.67%

二星會員

二個都各有所長 新BoBo賣點係青春活潑有技能

升級  0.74%

二星會員

睇來吃得過喔,识得噴水就玩得嗨啦!