請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 1145|回復: 2

[怡春苑] 首發:[calcus0011]【怡春苑】細細粒容易食·小路

升級  51.11%

二星會員

囡囡:小路
相頭:目測30+,黑色中長髮,樣貌中級
身材:32B(細B cup),瘦底無腩,骨感型,150CM,皮膚幼滑
服務:水中簫、BM、毒龍、69、口爆(基本3味做齊)
唔做服務:無特別唔做
車牌:中型車牌
總結︰囡囡服務熟練,下面妹妹好窄同敏感,容易高潮!細心健談,主動熱情。小路佢其實小弟試過幾次,整體服務唔錯,感覺良好!

早前有一斷時間無見佢上名,以為佢無做!尋日突然見到佢上名,心思思J痕,所以搵佢出番Q。囡囡樣貌普通無化妝,但皮膚幼滑,身形細粒只有150CM左右,細B cup波,瘦底無腩屬於骨感型!

上到怡春苑入房坐咗一陣,小路開門入嚟,囡囡見到我呢個老相好即刻笑臉迎人,走上前來個深情擁抱!然後坐低大家傾咗陣計,了解下囡囡一些私人事。之後就除衫沖涼,囡囡沖涼好細心,沖得好乾淨!其間有錫Lin,有波波擵身,PAT PAT前後擵身同擵JJ。但因為浴室太細關係,無做水中簫就出去。

沖完涼出去瞓低做背、BM同毒龍,服務熟練算屬於中級,但無咩太大特點。轉身做正面,錫Lin、波波全身漫遊、正常簫時有R袋,正常簫舌頭會打圈、旋轉、吸吮時無齒感。之後轉囡囡瞓低,我錫佢下面妹妹,下面無異味、形狀靚、鮮粉紅色,一試即刻出水,小路即時有反應叫咗出黎!佢一隻手搓波自High,一隻手按我個頭落佢下面,想我鍚深入D下面。我一邊錫,小路就一邊叫,我越錫越深,佢就越叫越大聲!嬌艷銷魂嘅叫聲,濕潤嫩滑嘅鮑魚,我JJ以經硬了起來。上套正場!先來個狗仔式,囡囡下面妹妹好窄、好敏感,不斷出水,周感好好,JJ不停進出,瘋狂抽插,小路臉額泛紅不停狂叫。我上身貼著佢背然後向前傾錫佢臉額,但因為小路佢身形細粒,竟然錫到佢個嘴,而且完全唔辛苦。即時變咗做中車、狗仔式後入﹏瘋狂抽插!插咗 200下左右就轉返男上女下再戰,其間中車無停過,囡囡好High,雙手好用力攬實我,我一邊車一邊插,插多100下左右就將溫暖傳入小路身體。出完野後囡囡繼續中車我,攬實我唔放,唔比我攞條JJ出黎!隔一陣之後感覺到佢下面震下震下,原來囡囡高潮未完,真係鬼馬!真正完事後大家就再去沖涼,之後傾多一陣計,傾到鐘响就著衫走人。

小路服務熟練,下面妹妹多水、好L窄同敏感,容易高潮!細心健談,主動熱情。因佢身形細粒可解鎖體位-------中車、狗仔式後入(請大家專重囡囡),令人印象難忘,整體服務唔錯,感覺良好!個人返食指甚高!
因為怡春苑近期多咗新囡囡返工,有Amy,Jo Jo,小燕子等等,所以短期內唔會返食!

8萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
龍 歸 晚 洞 雲 猶 濕,麝 過 春 山 草 木 香

升級  25.63%

4萬

1萬

金卡會員

多謝calcus0011 ching 小路嘅精彩報告!

【怡春苑】指壓信箱 2019
http://sn11.cc/thread-2128623-1-1.html

*特價早場$370 (10:00-14:00),全套$430 (45分鐘),特價雙飛$720
*如遇上網絡問題或未能回覆,請電【怡春苑】查詢 23811423