請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 872|回復: 3

[金帝苑] [Mnbvcxz456]【金帝苑】笑容甜美·文文 (新人貼)

升級  93.33%

一星會員

金帝苑 文文 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Mnbvcxz456報告]【金帝苑】笑容甜美細心服務·文文 (新人貼)
http://sn11.cc/thread-2144565-1-1.html
註:文文 通常返 11:00-03:00 / 162cm

有圖有真相

老友介紹金帝文文,我也做好功課,睇咗文文的報告都好正面,縱橫指壓十幾年,從未出過報告,也未試過一連二日都上去玩,有時男人都係傻傻的咁,撞到啱嘅女仔都好難控制自己,去到金帝,等咗大約十分鐘左右,囡囡開們入來,著住條白色裙,修長的身形,甜美的笑容,嬌嗲咁同我hello,我叫文文,我問佢係唔係好忙,等咗二個字,跟住囡囡好有禮貌咁同我講sorry唔意思,讓我久等了,我就開玩笑同佢講,有冇補嘗先,囡囡嬌嗲嘅話,唔話你知,等陣你會覺得物有所值,發覺囡囡都幾有信心,除完衫,我雙手揸住文文對吸手波,其實幾好揸,文文不甘示弱反手玩弄我細佬,接著一邊走,一邊反手攬實我去到冲凉房,二個人好似牛皮膠紙咁風都打不甩,冲凉輕微帶過,仔細細心水瀟磨棍應有盡有,文文淫蕩的來一句,呢度暫時放你一馬,去到出邊先慢慢搞你,乾身上床,例牌走背同毒龍,囡囡先是用佢十指輕輕的慢慢的由我胸部慢慢掃到我腳趾,嗰種感覺即舒服又酸軟,如果怕痕的師兄未必行,再用她柔軟的身體磨下你,皮膚很滑,接著錫linlin,我隻手慢慢的嘗試去摸下囡囡嗰妹妹,囡囡很溫柔的對我說,親愛的,摸外面可以,不要伸隻手指入,因為怕細菌感染,開玩笑咁話,搵食工具,要好好保護,我當然好識做,不摸還可以,越摸越濕,我感覺有暖曖的泉水不停咁溢出來,流到我手上,成水濕曬,搞到我特別興奮,在大腦的驅使下我細佬早已硬到流晒口水,文文舔勻我全身,與別不同,佢喜歡打橫舔,唔係一般由上而下,但我感覺好似特別舒服,有時趁你不覺意時,鬼馬的錫吓你面珠或嘴角,此時的感覺仿似回到拍拖時,吹瀟技巧特別歷害,有眼神交流,冇齒感,憑佢嘅瀟功完全可以吹爆,但我更想的是同她愛愛,叫文文帶套上,囡囡二話不說帶套騎上來,沒幾下文文就依呀!哦呀!叫床聲此起彼落,看著囡囡的表情令我異常興奮,囡囡突然停咗,以為叫我上,誰知佢突然來嗰360轉彎,背對我係咁磨咁搖,間中又來幾下上下抽動,係鏡入面看到佢肉緊的表情,我差的想即刻爆,feel到文文來緊高潮,叫聲越來越大,子宮收縮得很急促,我再加大力配合,很快二個人同時來完高潮,文文怕醜咁望住我笑笑,幫我清理乾淨,攬住我扒在我身上聊下天,鐘響冲凉,來個goodbye kiss,諗到和文文做愛的情景,星期六我又興致勃勃去搵佢,都係令我依依不舍咁走人,其實呢的好講感覺,我啱未必代表你啱,但囡囡真係勤力和笑容很好

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  58.52%

二星會員

上次去金帝落樓見到佢翻工,打個招呼問佢叫乜,把聲幾好聽

升級  93.33%

一星會員

把聲好嗲

升級  49.26%

二星會員

我都有試過,氣質靚女,服務心態都很好,我仲幫囡囡出過報告