請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 1279|回復: 7

[三 川] [mikechan23報告]【三川】首嘗潮吹·安安

升級  58.52%

二星會員

[mikechan23報告]【三川】首嘗潮吹·安安
https://sn11.cc/forum/dz/forum-1-1.html

早排見師兄報告話安安有潮吹,相頭又OK,預約時間合適就過去,都係第一次去三川。
相頭:8分
年齡:三中
胸圍:B+好揸手
身材:少少肉地唔肥,皮膚還可以
        囡囡入房熱情招呼唔使破冰,聲音有少少沙啞,相頭系指壓界都算唔錯,有粒美人痣,瓜子臉。除衫時囡囡已經猜出我系因為潮吹慕名搵佢,我都誠實講未試過,想體驗下。入房沖涼見囡囡無主動比漱口水我,就知道無車牌了,水簫無齒感好舒服!
        上床都係例行噶D,本來想skip毒龍,不過都係唔出聲,囡囡竟然唔使我抬高PATPAT,真係帝皇式享受!要求69應允,中途奶到佢有感覺壓左幾下。過膠女上,囡囡可能陰道深,坐得用力,壓到我有D痛,轉男上,囡囡話男上先易出水,深插二三十下囡囡推開我,噴左兩三次水,然後我都好肉緊,插翻入去激烈抽插,囡囡動情地爆粗話,叼你插到我子宮啦!跟住我都爆發派彩了,囡囡再次推開我,噴多兩次,聞左下系無味既。沖涼著衫,未到鐘,囡囡留我,我話趕時間,擺低家用,撇!
        囡囡綜合素質不錯,又有潮吹玩,不過囡囡強調唔一定個個客都有水出,要睇感覺,而且佢唔鍾意飲水...

*通告【 三 川 】超市現金券$50-$200奬勵 Ver2.0

所有三川-報告/簡報/小報告,最少可獲$50或以上超市現金券 (負評及混合報告不接納)
*每月名額20個,假如報告不足20個,剩餘現金券會按優先次序,撥歸所有得獎者
*獎勵優先次序為-報告(600字節以上) / 簡報(450-599字節) / 小報告(200-449字節)
*每月最尾一日截止,獲獎者會有信息通知(如只得10份報告,每份報告2張,上限4張)
*獲獎者必須在5日之內回覆及登記後,由每月8號至月尾為止,去三川領取獎勵

如果你鍾意某位囡囡,希望支持佢,希望佢工作開心,希望佢之後會記得你會感謝你,一份好嘅正面報告,絕對會幫到手。

三川指壓

升級  15.93%

二星會員

安安的確算幾靚女,最搞笑係吊得她high就係咁說粗口

升級  0.52%

四星級會員

以前要幫佢乃西先噴水
而家吉吉都可以

升級  15.93%

二星會員

零件部 發表於 2019-11-9 21:47
以前要幫佢乃西先噴水
而且吉吉都可以

現在不用了,男上吉她都會噴水

升級  20.75%

三星會員

安安幾好玩,又有噴水絶技,雙重享受

升級  99.26%

二星會員

多謝出水報告

客戶代理會員

感謝C兄支持安安
通告【 三 川 】超市現金券$50-$200奬勵 Ver2.0
*所有三川-報告/簡報/小報告,均可獲$50或以上超市現金券 (負評及混合報告不接納)
*每月名額20個,假如報告不足20個,剩餘現金券會按優先次序,撥歸所有得獎者
*獎勵優先次序為-報告(600字節以上) / 簡報(450-599字節) / 小報告(200-449字節)
*每月最尾一日截止,獲獎者會有信息通知 (如只得10份報告,每份報告2張/上限4張)
*獲獎者必須在5日之內回覆及登記後,由每月8號至月尾為止,去三川領取獎勵

招聘熱缐:劉先生 56884531

升級  58.52%

二星會員

gigi4196 發表於 2019-11-9 23:01
現在不用了,男上吉她都會噴水

系啊,一定要佢放鬆狀態下吉吉先得,女上佢話要出力唔夠放鬆