請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 742|回復: 4

[怡春苑] [bigbig123報告]【怡春苑】熱情奔放和藹可親·咖啡

升級  6.67%

二星會員

[bigbig123報告]【怡春苑】熱情奔放和藹可親既精品·咖啡

今次既主角係獲眾巴打一致好評既怡春苑 『咖啡』,   身高約5尺3左右,  可愛既中女,   有兩個酒渦,  非常熱情,  先來個抱抱, 再來個大車,   快快手除衫沖涼, 享受一番

入到浴室,  先來個潄口水 潄口,  非常衞生,  值得嘉許,  用心既沖清, 不浪費時間係時候正場,

基本由入房到上床,  咖啡就是瘋狂跑車,  我從來未遇過,  (之前的最多都是碰碰車, 有些碰也沒有)  ,  熱愛車車既我,  不停狂車, 更不停啜啲,  囡囡更主動問我喜歡怎樣那樣,  態度非常慇勤,  又喜歡被吃鮑, 確實難得

上套正式開始,  總共換了幾個姿勢,  囡囡配合度非常高,   途中時軟時硬亦沒有黑面,  只有更加落力,  簡直為你做足一百分

依杯精品咖啡,   唔飲肯定係大家既損失...

升級  25.63%

4萬

1萬

金卡會員

多謝bigbig123 ching 咖啡嘅精彩報告!

【怡春苑】指壓信箱 2019
http://sn11.cc/thread-2128623-1-1.html

*特價早場$370 (10:00-14:00),全套$430 (45分鐘),特價雙飛$720
*如遇上網絡問題或未能回覆,請電【怡春苑】查詢 23811423

升級  36.67%

一星會員

咖啡都係我的至愛之一,認同囡囡配合度非常高,好細心落力做足服務,,我冇師兄的瘋狂大車,有溫柔小車所以每次都好好feel

升級  33.33%

一星會員

咖啡係好正,我都keep住飲呢杯咖啡

升級  33.33%

一星會員

恭喜師兄考到疯狂跑車,我就覺得咖啡的服務不斷在進步越來越正,好好feel