請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 2960|回復: 29

[美 妙] 首發:[eere報告]【美妙】新囡囡·詠嘉

升級  64.92%

三星會員

今日有小小時間上咗美妙,見到貓姐,話有個新囡囡第一日返工問試唔試,問吓囡囡長請,cat姐話未做過指壓,非常新手,問我試唔試,我OK,我試原因係囡囡真實年齡係28,我而為聽錯,cat姐講係真,我信,入房等咗5分鐘囡囡入來,我見到眼前一亮無反應比囡囡,囡囡而為我不要想出去,我起床拖囡囡手入來,囡囡有小小伯,面紅紅問我點解唔出聲應佢,我就講我這年齡可以同這樣小女同房出現,太驚喜,講吓囡囡身高,5,56,大家除去衣服發現小女味道,重要一點係,粉紅色 乳頭,可遇不可求,非常靚,乳暈細,乳房大,我古應有C,Cap , 好柔軟 有手感令我雙手無離開過,到去冲身再發現囡囡有一個BB西,重係一線包,真正小女應有向,詠嘉身體上出現,我感覺自己年輕咗,2O年,到出去上床,囡囡問可以點先令我 舒服我話你第一日返工,你自然咁做就可以,囡囡開始為我服務,吹可以接受,話世新,我無太多要求,返而囡囡問我點,我教咗小小吹法,古唔到囡囡學得好快,我同囡囡講OK,上套叫囡囡瞓厎,我好小注動錫包包,見到囡囡瞓向道 呈現咗一線包包,我忍唔注吻下去,囡囡給我這動作叫聲出現,我再錫,囡囡出現大量液體,囡囡頂唔順自己起身坐上來,囡囡咁多液體流出都有啲難入,當入去一半,感覺好有壓迫感,好以同一個甚小做女朋友一樣,非常,非常,非常,有週感,這種感覺我太耐無試過,我做咗一陣,轉用狗仔再入,囡囡屁股有 彈性,好好 推,囡囡自然後推返轉頭,我做多幾拾吓爆出,好耐未試過,出得好正,冲身完見有時間同囡囡吹2句,囡囡話返美妙係溫多小小錢過年, 同睇下適唔適應,可能好快唔做,,,這係我做完感覺,表達自己心情,令我年輕好多, 補充一句,希望各位大大要錫住囡囡,唔好嚇親佢,始終都係新做,祝各位大大玩得開心,保證囡囡超級正,大家可以上去驗證吓,詳情我不講啦,各位自己體驗吓…………

升級  64.92%

三星會員

頭位

8萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
龍 歸 晚 洞 雲 猶 濕,麝 過 春 山 草 木 香

升級  26.67%

一星會員

正!又有新人加盟。唔知明天會唔會返呢?

升級  64.92%

三星會員

多謝版主送我禮物

升級  11.92%

三星會員

good report  請問有考到車牌嗎?

升級  64.92%

三星會員

tigercatson 發表於 2019-11-7 18:08
good report  請問有考到車牌嗎?

小弟年齡大得輕吻幾吓,不過而非常開心

升級  64.92%

三星會員

kelvin370 發表於 2019-11-7 18:01
正!又有新人加盟。唔知明天會唔會返呢?

囡囡講會返,我都想返食

升級  11.92%

三星會員

eere 發表於 2019-11-7 18:10
小弟年齡大得輕吻幾吓,不過而非常開心

師兄車落去對方可能很爽也不定  不過, 感覺滿意就好

升級  64.92%

三星會員

tigercatson 發表於 2019-11-7 18:12
師兄車落去對方可能很爽也不定  不過, 感覺滿意就好

係我很爽先真,車牌留給各位大大去領取