請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 4688|回復: 30

[鳳 城] [Freexxx報告]【鳳城】水床的簫塞豐乳中·樂樂

升級  45.93%

二星會員

樂樂[新囡]:36F Cup童颜巨乳,陀地,清純靚樣,嬌俏迷人,過場紅牌,必食之選!

樣子,7/10,金短髪,皮膚滑,眼睛不算大,高鼻薄唇

身材;5尺2左右,真波36F,一隻手肯定揸晤晒,小肥有少許腩,但不至於肥妹,有小許腰,大蘿推車一流

如果大家有睇開AV,一定睇過玩水床,我以為咁嘅服務只有澳門先有,無想過居然有囡囡會專業到整埋水床,水餃驚喜連連,從未想如此享受過

約咗新女樂樂幾天,終於有位,鐘房話2粒有水床玩,真定假呀,依家有水床?原來囡囡自己準備的,真係世事難料乜都有,咁老虎蟹二粒!懐住興奮心情,抱著萬個好奇等侯上房,我跟隨職員上到一間專房 ,房間內有一廳一房一廁所,囡囡正在房間凖備,見囡囡粉紅色套裝步出,胸前凸出,樣子順眼,後生,只是,囡囡不瘦底,嘩!大到咁,忍不住叫了出來,囡囡上前攬我,胸前太大,大到不能將囡囡抱著入懐,我問囡囡可以比我揸下嗎,囡囡立即除去上衣,雙乳彈出,堅大,我一隻揸唔晒,囡囡問我係咪玩水床,咁梗係喇,除衫共浴,囡囡細心洗澡,可能趕住整水床,好快就出去準備

一切準備好,囡囡光脫脫跪在水床尾邀請我上水床,呢個咪AV情節!,我扒在水床上,囡囡倒鹼液在我背後,雙乳在背上滑來滑去,感到一對大乳球在背後掃盪,之後用手指掃背,一手伸入輕掃細佬,帶著鹼液打飛機,之後叫我扮狗仔,精彩時刻到喇,oh my god 佢居然伸頭同我狗仔瀟,一路用手掃袋一路吹,吹咗幾分鐘之後,轉身,我成身鹼液,囡囡再次同我波推,再雙腿夾住我腳用妹妹磨大肶,昵招之前睇AV就見過,但親身就第一次試,囡囡磨完,扒上我身吻Lin 舌尖在身上遊走,再簫塞豐乳中,夾夾下一口放細佬入口吹,那慢慢吹的節奏最令我喜歡,囡囡吹工一流,由淺入深至深喉,囡囡服務真係好出色,唔叫唔停,加上巨乳,我一路揸一路享受囡囡吹奏,認真攞命,吹吹下囡囡再將我細路夾在雙乳中夾住上下磨,引不住爆在乳溝中

囡囡成胸都是我的子孫.大家再去冲涼,之前大家入房中,囡囡叫我扒下做毒龍,不過我本身唔好所以無做,我在訓低,囡囡扒上我上面細心錫我兩Lin 至吹簫技巧純屬,之後上套再做至爆炸

囡囡不算是絕色佳麗,窈窕丶身材,但波波卻大得跨張,真係一隻手揸唔晒,另外服務好得加零一,適合喜歡胸奴服務型囡囡

升級  39.95%

1萬

1萬

金卡會員

玩波都夠皮
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  23.42%

三星會員

大波加水床正都沒朋友!

1萬

客戶代理會員

多謝FR哥哥嘅支持同報告
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
2019金釵榜 *請按這裡
囡囡私相冊 *請按這裡
所有鳳城最新及現役囡囡報告*請按這裡

客戶代理會員

多謝Fr哥哥的報告!
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
2019金釵榜 *請按這裡
囡囡私相冊 *請按這裡
所有鳳城最新及現役囡囡報告*請按這裡

升級  45.93%

二星會員

人一世物一世,呢條女一定要試下,幾舊水有咁嘅水床服務,真係平得北上玩

升級  0.92%

三星會員

睇落咁正,真係想去試下玩水床
只是有些疑問:< 帶著鹼液打飛機,之後......狗仔瀟......我成身鹼液,囡囡再次同我波推>
想問下中間有無沖身?抑或鹼液其實是可食用潤滑液?

升級  1.5%

三星會員

請問是否前怡春樂樂?

升級  66.67%

一星會員

有水床   鳳城???

升級  95.19%

二星會員

鳳城可以玩水床?現在先知?