請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 2514|回復: 7

[鳳 城] [Freexxx報告]【鳳城】無限驚喜·玲瓏

升級  45.56%

二星會員

玲瓏:【新囡】95后,青春,新入行,走肥,3味齊全;

認同官方描述,服務真的可以用齊全去形容,囡囡後生服務佳,服務有驚喜,後悔只book 1粒

囡囡,確是後生,估計廿中,原全素顏,相信佢如果化粧會係相頭組,同師兄形容一樣似日本Av素人我比7/10.

首先真係要讃下水餃專業員工,喜歡她們有誠信,見囡囡形容95後,致電查詢是否超後生,回覆我唔係超後生,只是後生瘦底,絕不會作失實回覆,亦是我對水餃店有信心同列爲我主場的原因。

早到十五分鐘懷着興奮心情等待,囡囡敲門而入,第一眼見囡囡比我預期靚,囡囡驕小白淨瘦底,面尖,後生,只可惜不懂打扮,囡囡低胸入來露出小小波皮,我心想乜唔係ipad咩,比預期有驚喜,我一手揸下,囡囡話我波好細,可能之前睇報告話ipad女,囡囡原來也有小小波,囡囡身材不算靚,總算瘦底有羅,白淨後生

服務篇
囡囡入門原全唔需要破冰,主動車埋嚟,相信佢可大車,不過我只輕碰,勁有女友feel,(請尊重囡囡 )之後估唔到囡囡服務好到咁,即尺服務超驚喜,囡囡同我除褲,一口放進口,用舌尖在啫頭,第一次試即尺,又幾有突破喎,更想不到在後生女身上試,囡囡越吹越爽,唔叫唔停,欠些未沖涼已口爆,之後同囡囡沖涼,囡囡細心沖身,在我後面波推,雖然波波不到,不過lin頭掃掃下都幾爽,沖涼期間又有驚喜,佢錫我Lin 頭時,叫我用手摸佢妹妹,一摸,wow 咁多水既,可能我是開工頭客所以超多水,囡囡反應極佳,此時囡囡又再車埋嚟,真係好有feel,沖涼後躺下待囡囡服示,都是從上而下慢慢吻,至吹奏時又有驚喜,囡囡不只吹,仲會吸下吸下咁,節奏不快,有吻袋,橫吹直吹都有,吹工了得,囡囡驚喜浪接浪,居然由她提出69,囡囡轉身妹妹向住我,我因不太好瀨,所以只用手輕掃,看住囡囡妹妹陰水流出特別興奮,上套男上女下,囡囡周感不錯,多水夠窄,之後再轉推車,屁股有肉好推,爽,推咗一陣又驚喜丶囡囡話我想吹呀,真係超級驚喜,由於未試過,我站起來,細佬對住佢,囡囡為我除下套子,再吹,超級爽,最後再上套,男上女下完成,並剛響鍾

囡囡響鍾無話心急走人,大家冲身著衫,最尾也有驚喜,囡囡等埋我一同步出門口,之後拖住我一同落去,好有女友Feel,下次要book 2粒先夠

囡囡不是絕品美人,勝在後生女服務佳,囡囡比到多次驚喜給我,啱喜歡年輕囡囡的師兄,不合胸奴

彩蛋:臨行見到年輕的背影,都好後生吸引,得知叫彩虹,水餃店實在好索女,真係目不暇給

客戶代理會員

多謝“Fr”的報告和支持!
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
2019金釵榜 *請按這裡
囡囡私相冊 *請按這裡
所有鳳城最新及現役囡囡報告*請按這裡

升級  36.67%

一星會員

有冇事後

升級  15.96%

四星級會員

多謝分享,可惜返晚,如返早一定會試。

升級  45.56%

二星會員

Bb9217 發表於 2019-10-21 11:53
有冇事後

係喎!無試添,有機會再試

升級  22.7%

五星級會員

玲瓏身形
係個未發育嘅妹妹仔

如果要後生又靚女
money可以一戰

升級  45.56%

二星會員

Landmark 發表於 2019-10-21 15:21
玲瓏身形
係個未發育嘅妹妹仔

非常同意係未發育,不過囡囡有女奴feel,好多未試過的驚喜,之前也試過money 的確鬼鬼地好靚,也是一個好選擇,未試過兩個也可一試

1萬

客戶代理會員

多謝FR哥哥嘅支持同報告
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
2019金釵榜 *請按這裡
囡囡私相冊 *請按這裡
所有鳳城最新及現役囡囡報告*請按這裡