winning11

樓主: madayor

[鳳 城] [madayor報告]【鳳城】90後相頭組·詩敏

升級  5.56%

二星會員

[madayor報告]【鳳城】90後相頭組·詩敏
http://sn11.cc/thread-2143569-1-1.html

小弟第一次寫報告, 請多多包涵.

我去指壓尋開心的日子不長, 對於水餃有多位90後囡囡... 就一直勾住個心想試, 結果我選了詩敏.

約好詩敏, 等了幾分鐘, 開門見詩敏第一眼, 我認同係靚女, 身材的確走肥, 有種MK妹感覺.

沖涼, 看得出她是細心清潔型, 期間大家都有講有笑, 唔覺得係COOL型. 有水簫, 不過我對水簫興趣不大, 倒不如灘上床吹仲好.

唔知佢有無毒龍, 我一早就講左SKIP. 上到床試吹功, 我覺得幾舒服, 至少唔係機械式咁吹. 吹左好一段時間, 詩敏同我講左句 "...." 然後我問左有成四次你講乜, 因為好細聲... 原來佢想話我知, 唔做口爆. 當然我都無諗住要口爆, 但佢呢個細細聲過程, 都好比到我一種感覺...

埋牙男上, 妹妹果然緊窄, 再加上望住詩敏嘅靚樣, 整個男上過程我都很享受. 之後轉狗仔, 雖然走肥但PATPAT唔係完全無肉, 再加上緊窄, 爽撚到呢... 然後再轉男上打算派彩, 派彩前試車... 衰左XD

派彩後詩敏陪了我趟在床上傾左一陣, 然後沖涼後仲有時間, 詩敏都陪了我在床上傾左一陣直至響鐘.

過左幾天, 又心癢癢, 後生囡囡果然係有吸引人之處, 再一次找了詩敏.
今次的過程和上一次差不多, 囡囡可能記得我, 所以整個過程多了一種味道, 就係俏皮. 我並不是說她壞話, 我意思是, 那種感覺好像年輕時拍拖嘅感覺, 沖涼一齊玩下水, 你笑下我我笑下你, 試車失敗時伸條脷出來扮鬼臉, 來歡場除了出火也給了我另一種開心感覺, 對我來說, 值門票價.

註:madayor報告-鳳城/春秋
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

7萬

客戶代理會員

多謝MA哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

1萬

前客戶代理員

謝謝“ma”的報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  32.22%

二星會員

有冇得2Q?

升級  13.33%

二星會員

有無毒龍?有無口爆?謝謝

升級  5.56%

二星會員

我也不知道, 小弟暫時都未試過搵囡出2Q, XD

升級  5.56%

二星會員

ylover321 發表於 2019-10-16 17:07
有無毒龍?有無口爆?謝謝

我係度爬完文先去搵詩敏的, 有師兄講過有毒龍, 但我完全唔好毒龍所以一早講左SKIP.
口爆我亦無, 都係果句, 車69口爆呢D都係睇囡囡比唔比你.

升級  0.88%

四星級會員

佢唔鍾意我錫佢(錫lin瀨西,唔係車),搵咗一次就無再搵,但係不得不講嘅係周感一流,窄而且有彈性,搵咗一次咁大把宜家都仲記得就知。

升級  5.56%

二星會員

abc00001 發表於 2019-10-17 08:41
佢唔鍾意我錫佢(錫lin瀨西,唔係車),搵咗一次就無再搵,但係不得不講嘅係周感一流,窄而且有彈性,搵咗一 ...

我就期待有朝一日佢肯發車牌, 我就更心滿意足了

升級  30.53%

五星級會員

好似聽聞有些客有碰碰車
搵日我去搵詩敏fact check

升級  0.88%

四星級會員

車就唔使,我淨係鍾意食撻,食到見到囡囡好high嘅反應我自然會硬曬,所以無撻食嘅囡囡真爭啲...

升級  56.67%

一星會員

真係瘦底,唔算白,後生,目測A, 吹得舒服,不過我唔覺得係相頭組