設為首頁收藏本站

winning11

查看: 6029|回復: 6

[鳳 城] [Hahahahe報告]【鳳城】混血金髮美女·YSL

升級  13.33%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
之前睇報告見到話唔做背又冇波,但又見成日一出就FULL. 於是一直心痕痕想試下究竟係咩原因. 終於早幾日見到有個空位,又俾我BOOK到喎.

官方 : 超像中俄混血,青春索女,超甜美笑容,高挑模特,42寸美腿,完全走肥
原全正確,係42寸嘅美腿
年齡:廿中
樣貌:8/10 金啡色長髮靚女,真係有啲混血FEEL
身材:A cup,  摸落都有少少嘅, 走肥, 長腿, 皮膚滑溜, 囡囡話自己高168, 但可能身材修長關係睇落似173,174, 有gel甲,冇公仔冇煙味
車牌 : 中車 (要考, 聽講冇食煙冇口臭會易考啲) (請尊重囡囡)

入到房互相攬住吹陣水就去沖涼, 期間囡囡問我係咪啱啱剪咗頭髮,我話咁你都知?佢話我好留意你架嘛,嘩聽到個靚咁講個人即刻漂漂地. 沖涼時除左有BM 同水簫外, 仲有招鮑魚磨棍, 試過就知有幾正. 唔知係咪就係素股呢? 正係沖涼房都玩咗3,4個字.

出去乾身瞓係度由頭錫落去,一路吹一路玩我LIN, 於是我又玩返佢LIN, 原來囡囡LINLIN好敏感,一路玩一路郁嚟郁去.

正場女上開波,嘩,好窄,騎功幾好,一路騎我一路掃佢lin, 之後轉狗仔式. 估唔到囡囡瘦底但個patpat又幾大幾好推.本身仲念住轉多2個pose, 但咁好推忍唔住就怒推多幾十下完事.射個陣仲要收陰夾實想渣乾渣淨你咁. 完事後同囡囡吹咗幾句水就夠鐘,真係快樂不知時日過.

總結: 囡囡笑容甜美建談, 適合鍾意GFF嘅師兄,返食指數100%, 但成日full都唔知幾時先book到。 p.s. 唔適合胸奴,愛毒龍嘅師兄

1萬

客戶代理會員

多謝HAHA哥哥嘅支持同報告
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
2019金釵榜 *請按這裡
囡囡私相冊 *請按這裡
所有鳳城最新及現役囡囡報告*請按這裡

升級  33.33%

一星會員

很多都沒哟上照片看看的

升級  83.33%

一星會員