請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 3920|回復: 4

[其 他] [美中不足報告]【迎海】新感覺·123號

升級  68.24%

四星級會員

之道呢間換左人,換左批女職員又唔同咗,係有新一班人接咗手做
點都要上去睇下,職員唔知我姓,咁照留姓啦,裡面大致都一樣,本身呢間迎海都係新新哋,都係開左兩年左右.
locker同浴室都好新淨,夠光,之前個汗蒸房常常唔開,呢次就開咗,著埋燈,我都有入去蒸一陣,感覺係同濕蒸同乾蒸唔同
都出咗身汗

飲杯力多,望下個bg上鐘牌,部分係新女,亦有舊女,新女有三個左右,另外留意到以前比較差的女仔已經無咗個冧巴
應該係foul咗out咗無得留低.結果我都係搵舊女No.123先,沖完涼又俾我見到佢,都係又做佢先.下次一定試呢三個新女

休息室同房都有dd唔同,可能換燈換光管,眼睇落係乾淨咗舒服咗.

123仍然係佢,25-27後生陀地,全走肥,無麒麟臂無象腿,中等波路,把聲好甜,對腳好滑,亦好吸手,
rpp一輪就轉身掃心口,已預備好熱毛巾,跟手就係用對肉球質埋嚟,演奏技巧仍然係咁掂,個嘴係咁吸,換個少少架生就主動坐咗上嚟,玩咗一大輪幾個姿勢,完事清潔嗰下都好做到足,都唔係快閃黨,完事沖一沖身又入嚟同我傾多咗摙下手...

價錢仲平過之前,一定會好快再嚟試幾個新女...都有排試囉

下半生各自過 停在記憶外留座
懷中有過盛開花朵 除掉結果
其餘得到過 期盼你故事到結局
常記掛那美中不足 會是我

升級  47.04%

二星會員

請問收費如何呢?

升級  24.75%

三星會員

環吹嗎?

升級  11%

五星級會員

123當然索啦......
造愛使我有能量!

升級  11%

五星級會員

Jim838 發表於 2019-7-22 18:39
請問收費如何呢?

好似都仲係八舊半.........
造愛使我有能量!