請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 3423|回復: 15

[新人帖] [Marcoboy報告]【怡春苑】慕名去品嚐·咖啡 (新人帖)

升級  93.33%

一星會員

之前某位師兄推介過咖啡的頂級毒龍鑽之後,我老友就去試過,對佢贊不絕口,老友話某個群組一段時間都在討論咖啡呢個頂級毒龍鑽超爽的話題.
今日有空檔時間終於見到咖啡返工名單即刻book左先.
夜晚收工上去終於見到咖啡本人,約三十頭、長曲發、不肥不瘦中等身形,笑容甜美可愛、大眼汪汪性感小嘴,屬於清純斯文靚女型.
一聲Hello同我打招呼之後笑咪咪過來攬住我,我說:你就係傳說中的咖啡?聽講你嘅頂級毒龍鑽在某個群好熱、好多人討論.咖啡驚訝的表情笑笑:啊⋯我都係一邊做一邊學嘢,請多多指教.
咁謙虛,沖涼開始做body個一啪的手勢已非一般,前磨後摩⋯柔軟的雙手係我身上敏感部位來回柔卒、係後面貼實我身體一手柔lin一手柔蛋蛋同龜頭、細波仔lin頭貼實我屁屁左右來回按摩,柔度適中三點齊柔超舒服,呢個body簡直太正了超級享受.
擦身上床,咖啡叫我趴住先做後面,然後
係後面用條舌好溫柔咁奶、啜我條JJ,第一次嘗試呢種狗仔吹簫式特別舒服.跟著用柔舌係我身上漫遊、奶啜我頸部耳仔時個種感覺同呼吸聲令我心跳加速、好似有種觸電的感覺.
頂級毒龍鑽開始了,我狗仔式姿勢、咖啡69式騎係我背上一邊鑽手就一邊柔摸我JJ,
又係三點齊柔的攻擊敏感部位爽到我無法形容⋯真係真身體會先知個種爽法.好快我就頂唔順投降了,在俾佢咁樣搞落去就出嘢啦,我要求轉身.
轉身過來,咖啡笑笑說:你冷靜一下先,我去衝涼房漱漱口,漱完口之後輕輕趴係我身上吻我的頸部、我向佢索吻、咖啡好溫柔地迎接、我們慢慢好溫柔咁濕吻原來好夾好有feel,呢種感覺太陶醉了.加上赤祼身體的貼身接觸我條棍已扯高到12點方向、興曬,我念緊即刻插還是試吓簫功,我知自己好似已經忍唔住了,最後選擇叫咖啡先吹幾下,真係吹幾下就爆左.
估唔到斯斯文文笑容甜美的咖啡服務功夫咁正,今次淨係咖啡一個人不停在搞我就已經令我high到爆,好多嘢我都未做就俾佢搞掂左,唉!⋯只怪咖啡的前奏太強勁,感覺太奇妙!唔怪得我老友話試過就知,贊不絕口,我絕對認同咖啡的服務真係正,依家我仲回味無窮,呢杯咖啡我好快就會在返來在慢慢品嚐.
總結:
*如此溫柔的狗仔簫我第一次試
*如此強勁超爽的頂級毒龍鑽第一次試
*過程整體令我舒服有feel的感覺8/10
*服務態度非常滿意

升級  50.68%

四星級會員

我都話過咖啡呢招獨龍必紅! 但有冇師兄知呢招叫咩名堂? 定係好似體操選手自創動作之後,會用佢個名黎命名?

升級  86.67%

一星會員

好似玩緊雜技咁

升級  25.73%

4萬

1萬

金卡會員

多謝ching 咖啡報告!

【怡春苑】指壓信箱 2019
http://sn11.cc/thread-2128623-1-1.html

*特價早場$370 (10:00-14:00),全套$430 (45分鐘),特價雙飛$720
*如遇上網絡問題或未能回覆,請電【怡春苑】查詢 23811423

升級  44.44%

二星會員

要抽空去飲番杯[咖啡]先得

升級  50.68%

四星級會員

豪哥 發表於 2019-7-11 15:35
咖啡呢招頂級毒龍鑽係超級強勁,冇得頂.
仲有佢的服務令人舒服得來又好有feel ...

同意! 我認為咖啡呢招毒龍,可以取名為「咖啡鑽」! 同時我認為咖啡係好享受性愛既女仔,大家有feel就會自然投入,出黎玩得多,公式化出野定係有feep投入做,好易分得到!

升級  93.33%

一星會員

呢個頂級毒龍鑽應該就係咖啡講嘅一邊做一邊學出來的成果,比69式毒龍更勝一籌,真係念唔到更貼切的名詞,師兄取名為[咖啡鑽]都幾貼切

升級  93.33%

一星會員

豪哥 發表於 2019-7-11 15:35
咖啡呢招頂級毒龍鑽係超級強勁,冇得頂.
仲有佢的服務令人舒服得來又好有feel ...

認同認同

升級  50.68%

四星級會員

咖啡為人都好謙虛,仲話大把野要學習,態度正確,抵佢紅!

升級  55.56%

二星會員

咖啡真的很好玩、有排研究