設為首頁收藏本站

winning11

查看: 6465|回復: 8

[春 秋] [一力報告]【春秋】食極唔厭 成日想食·QQ (有圖)

升級  63.7%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
春秋 QQ (winning11圖片 嚴禁轉載)

[一力報告]【春秋】食極唔厭 成日想食·QQ (有圖)
http://sn11.cc/thread-2138750-1-1.html
註:QQ 通常返 12:00-24:00

有圖有真相

自己返食QQ已經無數次,冇寫報告因為自私想收埋嚟食,今次寫佢因為各位師兄分享好嘢俾我,我亦應該回敬師兄嘅。
以下係我印象比較深刻嘅經歷。

QQ應該係春秋由卄幾歳做到依家卅幾,始終屹立不倒,始終都係紅牌。
佢好溫柔,講野陰聲細氣,佢話自己係客家人,所以廣東話有DD鄉音,但一D都冇大媽聲調。

佢依家有小肥,小小咁,咁個波有34冇可能太瘦。因為佢對波實在太靚,彈手,冇墜,pink lin 淡暈,摸落感覺唔到有硬嘢係入面,瞓喺度會向兩邊微微分開,我多口問佢點解對波會咁靚。佢好大方,好老實咁承認自己係中超,整咗好多錢(佢有講幾多不過我都係唔講啦),個仁醫重送咗對靚提俾佢。呢個醫生簡直係女人嘅再生父母,男人嘅福星。

咁做得紅牌當然唔係剩得對波,QQ高挑有5呎3,皮膚滑滑,腿幼幼,長髪到膊,重唔介意你點摸佢對波(當然,除非係陳茂波陳健波應該任初,乜波都唔應該太大力啦)。
樣就——一定晤會彈,唔會討厭。

同我冲涼已經好溫柔,有講有笑,波地水簫唔少得,一路服務一路佢自己有呻淫聲。我就全程gup 實同摸佢對波,真係愛不離手㗎!

上床全身鍚勻,有毒龍,好似用條脷洗我菊花咁,好舒服,真係唔捨得轉身。

正面又係全身鍚勻,lin頭荔枝脾lar 棒頭棒身吮勻,深喉就含到面紅紅,吐出就話「差D kun 死我啦」,氣喘吁吁咁,我心都軟晒,好彩條棒重硬。

佢話可以69,不過我見冇時間,就上套,試咗幾個姿勢,最後佢坐上來,我當然不停玩佢對波,冇幾耐就挺起個身攬住佢試車,可能佢感覺到我係最後衝刺,佢就送咗個車牌俾我,兩條脷有少少吮住咁啦(都係嗰句,囡囡有權拒絕發牌),吮咗一陣就出咗。

有事後簫,都吹咗好耐,打鐘重吹緊。
QQ係我食極都唔會厭嘅!

*通告【 春 秋 】超市現金券$50-$200奬勵 Ver2.0
http://sn11.cc/thread-2128617-1-1.html

所有春秋-報告/簡報/小報告,最少可獲$50或以上超市現金券 (負評及混合報告不接納)

*每月名額20個,假如報告不足20個,剩餘現金券會按優先次序,撥歸所有得獎者
*獎勵優先次序為-報告(600字節以上) / 簡報(450-599字節) / 小報告(150-449字節)
*每月最尾一日截止,獲獎者會有信息通知(如只得10份報告,每份報告2張,上限4張)
*獲獎者必須在5日之內回覆及登記後,由每月8號至月尾為止,去春秋領取獎勵

如果你鍾意某位囡囡,希望支持佢,希望佢工作開心,希望佢之後會記得你會感謝你,一份好嘅正面報告,絕對會幫到手。

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  59.63%

二星會員

佩服春秋,會員寫了報告,
可以成十日一個回應或是答謝都吝嗇。
希望春秋老闆可以看到我的留言。

升級  96.67%

一星會員

睇相對腳幾幼

升級  36.67%

一星會員

Millet 發表於 2019-6-30 17:31
佩服春秋,會員寫了報告,
可以成十日一個回應或是答謝都吝嗇。
希望春秋老闆可以看到我的留言。 ...

可能人地忙到踢晒腳呢

升級  36.83%

三星會員

報告又唔係寫比個場睇,點解要回應,師兄分享比同道中人,一齊食好野而已

升級  59.63%

二星會員

outofcontrol 發表於 2019-7-8 10:27
報告又唔係寫比個場睇,點解要回應,師兄分享比同道中人,一齊食好野而已 ...

OUT師兄不明白不要緊。
做生意給了廣告費的老闆應該明白。

升級  36.83%

三星會員

Millet 師兄原來係其他指壓場老闆黎, 失敬失敬

升級  59.63%

二星會員

outofcontrol 發表於 2019-7-10 11:22
Millet 師兄原來係其他指壓場老闆黎, 失敬失敬

非也! no!

升級  33.33%

一星會員

多謝報告,要一試QQ