請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 5393|回復: 16

[怡春苑] [oxana報告]【怡春苑】天娜

升級  57.67%

三星會員

小弟好小幫襯呢個場, 所以唔係太熟, 但係最近可能其它場都玩得有少少悶, 就開始留意一吓怡春苑, 加上有位師兄之前介紹試 "維維" (未出報告下次補上), 請各位師兄指教一吓.

搵食前睇吓報告, 發現有幾位資深客戶既評測, 特別睇到 "大鳥哥" 推介, 所以想搵個時間上去會一會.

12點左右, 睇到網上更新今日天娜有返工, 即刻打電話過去預約1點鐘. 由於場地遠離地鐵站所以都係飛的過去穩陣啲, 避免遲到.

12點50分到達, 先去錢枱表明來意, 帶位男仕示意我上多一層, 再由樓上另一位男仕帶我去其中一間房, 先講講房間, 雖然房間空間好細但裝修幾好, 每個角落都新淨衛生, 房間毛巾準備充足, 燈光可以按自己喜好大細, 冷氣又夠凍.

幾分鐘後, 主角天娜就敲門入房, 先講講第一入眼既感覺, 樣貌可以接受唔醜樣, 好有一種人哋老婆既感覺, 化淡妝長直黑頭髮, 年紀應該唔後生估計應該未過40路, 體型細小, 大約5尺2/3, 手腳纖瘦, 手甲腳甲都塗上指甲油, 腳板好細, 同身高成正比. 身材方面, 囡囡身穿黑色帶喱士連身短裙, 目測唔肥有明確事業線, 波型適中, 從側面望波感覺係軟熟奶. 囡囡同我簡單打招後就大家各自除衫, 當我仲除緊衫期間, 已經好快見到囡囡已經除光晒, 不出所料正如啱啱我上面所講, 波型軟熟屬於B-C, 由於囡囡生過小孩, 肚皮當然留下一啲烙印, 但係我個人認為可以接受.

然後囡囡先入沖涼房沖洗一吓張凳, 我就跟住入沖涼房等佢服侍. 佢先叫我坐低用水幫我濕身, 然後先塗第一次沐浴露洗上身, 跟住用水洗淨泡沫, 再向我下身塗第二次沐浴露, 而佢同時用口開始舔啜我兩邊lin, 雙手就輕摸清洗我碌棍同埋後門. 去到呢一度佢既功夫係幾好既, 會比你酥軟既感覺, 好在小弟都訓練有數, 好好享受當中小弟碌棍亦都禮上往來比返反應佢, 佢就忍唔住由開始既輕摸變咗用力揸住我碌棍, 接住落嚟又再次沖洗下身既泡沫, 然後就好快張開嘴舔啜我碌棍並同時塗第三次沐浴露落去我後花園同埋春袋. 坦白講, 小弟平時好少會比囡玩水簫原因係小弟比較鍾意囡囡玩口水簫, 但係睇到報告話天娜沖涼有服務所以就破例玩吓, 果然冇失望, 先讚第一個.

玩左一陣, 囡囡示意我起身幫我洗埋後背就我先行出去乾身再慢慢玩. 上到床佢叫我先反轉錫後背, 整體過程都係差唔多, 後背所有地方都俾佢舔過晒, 然後再落到腰, 跟住先經過籮柚再一直舔到落去腳眼, 然後佢叫我趴起身玩狗仔毒龍同埋狗仔簫, 毒龍功力方面一般中規中矩可以接受. 再跟住叫我反轉正面, 同樣要舔過晒我正面由頭一路落到腳, 突然感覺到佢冇想返轉頭既意思, 果然佢再要繼續舔我腳指, 雖然唔係痴囡舔法, 但呢個表現已經好令人滿意, 仲要係兩隻腳都有舔, 再讚第二個.

囡囡繼續舔返上嚟正式開始食腸, 簫功中規中矩可以接受, 眼見囡囡用心服務, 小弟都要回吓禮, 叫囡囡反過嚟69招呼一吓佢食吓鮑魚, 但係冇諗到囡囡既反應係震晒加上呻吟聲, 不得不叫我食耐啲. 食完鮑魚, 小弟再叫囡囡反過嚟趴喺我面前等我食吓奶, 呢個時候佢下體開始反應要鮑魚磨腸, 磨磨吓直頭坐直個身去磨, 當時少啲定力都死, 好在佢最後都清醒過來帶返個套, 然後就自動波雙腳痞低坐落嚟上下套弄. 唔知係咪佢隧道較淺驚頂到太深, 所以感覺佢唔敢放盡咁坐落嚟, 好快囡囡已經頂唔順想我做主動砌佢然後响我耳邊講叫我唔好咁深佢驚會high過頭, 咁我當然樂意啦, 就先試吓狗仔後入, 過程正路囡囡反應好好, 我亦尊重返佢冇刻意大力抽插佢. 百零下後跟住我就問佢轉男上女下好唔好? 佢笑晒咁話梗係好啦, 然後就好有feel咁攬到實, 跟住主動要打茄輪, 男上女下都係咁樣感覺良好, 不過有樣嘢有啲可惜係囡囡既隧道比較闊, 可能我唔係黑鬼又粗又長, 但勝在佢水源充足. 呢個時候我主力集中佢上半身舔啜佢對波, 佢就一直呻吟由雙手攬實變成捉住我個頭要打茄輪, 其間發現有奇事, 我問佢點解你條脷咁短好似申唔出嚟咁呢? 佢竟然答我話驚我怕咗佢太狼唔敢同佢打茄輪, 我即時大笑心諗呢個姐姐都過癮喎, 咁識冧客? 然後唔使一秒, 佢竟然張開口申盡條脷出嚟要繼續打茄輪, 由輕車變重車, 再讚第三個.

到最後尾聲, 佢主動大聲講要嚟高潮所以要我大力啲砌佢插盡佢, 本來小弟唔夠喉想再去第二個場繼續食其它囡, 但睇睇時間可能唔夠用, 所以今日就算喇我做人做到底就衝刺多百幾吓就爆發比佢, 囡囡high到震手腳放軟, 我停留咗幾秒後就自行分體, 佢見我出咗嚟, 竟然二話不說主動除套事後簫, 離口後並冇即時吐反而自己去沖涼房清潔, 讚第四個.

跟住落嚟都係幫我沖涼, 攬攬抱抱, 各自著衫, 閒話家常.

最後總結:
論樣貌, 雖然唔係美女, 但天娜有一種女人既味道, 由於小弟食過好重口味, 所以以天娜既樣貌, 我本人絕對能接受.
論身材, 網上講到佢 "廟細燈籠大", 我個人唔係太認同, 佢既 "廟" 係真係堅細, 可以玩花式 "龍舟掛鼓", 不過佢既 "燈籠" 並唔屬於大, 但係有揸手, 有波型.
論服務, 上面我已經講晒, 用心服務, 如果能夠同時俾到佢感覺, 雙方可以有更好享受.

最後特別鳴謝 "大鳥哥" 既推介......謝謝

以上純屬個人賽後報告及意見感想, 別無其它意思, 不喜請過路.

升級  50.68%

四星級會員

Oxana兄,謝謝你讚賞,你的報告也非常詳盡,絕對中肯,我諗都為天娜還了一個公道!我一向出報告都係認真如實報導,只係好多時俾有心人誤解老屈! 有機會可以試下其他好野! 有咩需要的類型歡迎交流,我也可以提供一下意見!

升級  53.33%

一星會員

大鳥哥 發表於 2019-6-14 22:25
Oxana兄,謝謝你讚賞,你的報告也非常詳盡,絕對中肯,我諗都為天娜還了一個公道!我一向出報告都係認真如實 ...

大鳥哥有無可以2Q嘅囡囡推介?

升級  50.68%

四星級會員

其實好多都可以2Q!

升級  68.58%

三星會員

天娜服務真係冇得車

升級  68.58%

三星會員

天娜服務直係冇得輸

升級  4.44%

二星會員

嘩,两仟個字,好犀利。

升級  5.93%

二星會員

師兄利害, 論文咁長!

升級  50.68%

四星級會員

同意,文筆流暢,有層次有整理資料,確有論文之格式,仲有引用出處,可見Oxana兄學術水平不差,最少有大學程度!

升級  25.72%

4萬

1萬

金卡會員

多謝C兄天娜中肯報告!

【怡春苑】指壓信箱 2019
http://sn11.cc/thread-2128623-1-1.html

*特價早場$370 (10:00-14:00),全套$430 (45分鐘),特價雙飛$720
*如遇上網絡問題或未能回覆,請電【怡春苑】查詢 23811423