設為首頁收藏本站

winning11

查看: 7613|回復: 10

[美 妙] bg貼圖:【美妙】一個好好嘅性伴侶·心心 (有圖)

9萬

管理員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
美妙 心心 (winning11圖片 嚴禁轉載)

bg貼圖:【美妙】一個好好嘅性伴侶·心心 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2138449-1-1.html
註:心心 通常返 11:00-21:00 / 161cm

有圖有真相

有圖有真相

精選評語~心心

心心~樣貌ok比想像中仲要順眼.對波軟淋淋好好揸.水簫Boby.前後磨棍樣樣做足晒.一個好好嘅性伴侶
[kyo9028846]:在朋友極力的推薦下,终於今天有時間,約左心心開餐,係房等左一陣間,囡囡推門入嚟,第一眼俾我既感覺個樣ok,比想像中仲要順眼,因為…囡囡今日著左件黑色連身裙,胸前露出咗一條深深的事業線,我見到即時急不及待,上下其手,佢對波軟淋淋,好好揸。真波,跟著大家立即互摷,對波應該有34b-c cup,大暈,大啡提,跟住再往下摷,見到囡囡的毛毛有修剪,很整齊。摷到佢出晒水時囡囡立刻送上中車,跟住齊齊入浴室再玩,水簫,Boby, 前後磨棍樣樣做足晒,乾身後上床,突然記得老友同我講,心心好就得人?咁又睇下佢係咪順得人先?
上到床…首先獨龍因本人唔好,所以skip,囡囡先由頸錫起,再鍚lin頭,再。慢慢鍚落去大腿兩則,再鍚龜頭,跟住一啖一啖差不多將細佬吞噬之餘,又吐番出黎,如是這循循環環好幾轉。就係呢個時候我示意囡囡玩69,佢好合作。即時送上靚鮑喂我食,原來囡囡好享受俾人奶鮑,奶到佢出晒水,即上套,正面狂抽插。跟住再黎個後入式。推車爆漿收工完事。心心俾我既感覺係一個較為慢熱既囡囡,只要你撻著佢藏在骨子裡既淫蕩。佢會係一個好好嘅性伴侶!
Btw。心心仲收埋左隻彩蛋,原來佢可以口爆添咖!!下次一定儲足子彈…一次過將所有既米青灌入心心既咀巴裡面,之後睇住D米青由佢咀角慢慢漏番出黎!!真係諗起都覺得正!!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一

升級  4.2%

五星級會員

多謝報告,有空要試試了!

升級  90%

一星會員

走肥冇腩吧?乜年纪?

升級  4.44%

二星會員

相頭好似幾好喎

升級  53%

三星會員

好身材要去試試

升級  53.33%

一星會員

講到好似好正方喎

升級  6.55%

1萬

1萬

金卡會員

pkpkpkboy 發表於 2019-6-14 11:31
走肥冇腩吧?乜年纪?

您好.

大約30左右.

升級  6.55%

1萬

1萬

金卡會員

Paul888 發表於 2019-6-15 04:16
好身材要去試試

多謝Paul兄.....

升級  24.44%

二星會員

skip什麽意思

9萬

管理員

跳過,不用的意思
世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一