設為首頁收藏本站

winning11

查看: 2200|回復: 13

[投 訴] 投訴:[gt991051]【鳳城】收完又收 (新人帖)

升級  30.37%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
早2日,本人出咗個post話要投訴,之後我去咗大陸工作左幾天,今日就講事發係點
當日我去完宵夜之後上咗去之後有2位keeper,一位眼鏡男keeper,另一位女keeper,,當時都凌晨5點尾,上到去女keeper話呢個時間不多女,我話明白,之後收錢入去睇女,門口第一間房,當時男keeper問我有無相熟,我話無不過我要求有服務,因為我飲左少少酒,第一件無要,之後要左第二件L小姐
入到去,大家互相摸下,之後沖涼,呢度就開始出口術,做埋我就收工,反左一日好辛苦,當時我有試車,不成功,不過我飲左酒明白囡囡未必鍾意,之後上床,馬上就吹上套就做,搞左2下佢話好累要我係上面,無耐之下我都係上面做完,之後就諗住坐一陣,慢慢換衫先走,條女一支箭就開門走,而我就仲抹身中,我都特登無關門,男keeper見到我開住門換衫都感覺有少少怪,我換完其實都諗住走,之後女keeper話收錢同問囡囡點,我係呢下都著著地話收完又收,佢就問你有畀?之後男keeper清潔房時都衝出來話畀左,誤會解開左我都諗住走,仲問我條女好不好,我就話反問題俾佢同你而家睇下出入房時間,前後得20分鐘,我話下次未必來,佢就話要馬上叫女出來俾我罵,我話你地內部問題自己解決最後就走左

升級  36.67%

三星會員

都幾搞笑, 叫條女出黎比你鬧, 我去開d場,囡囡未夠鐘唔會走

升級  30.37%

二星會員

最仆街佢自己衝走左,有d女幫你按下,吹陣水先走,最慘我仲抹緊身,都不知俾咩反應佢

升級  90.74%

二星會員

我在xx港亦都試過, 條女搞掂後又係滾水淥腳走,講真嘈咗又點, 唔通真係打返個八折畀你咩?暗啞底蝕一次,記住以後連嗰個場都唔再上,成個香港咁多指壓場咁多女, 何必貼錢買難受?

升級  30.37%

二星會員

所以當日我未有時間打,開個垃圾post引大家注意先

升級  31.96%

四星級會員

Lv? 佢應該唔會咁嫁喎。。。

升級  45.42%

三星會員

長久以來,投訴早走的報告都有個共通點.....20分鐘。奇怪個個都係20, 吾通-寫25就吾夠point !

升級  36.67%

三星會員

我覺得個場都無反駁樓主吹水,第三者無必要亦都唔應該質疑樓主

升級  90.74%

二星會員

outofcontrol 發表於 2019-6-11 15:07
我覺得個場都無反駁樓主吹水,第三者無必要亦都唔應該質疑樓主

我都認同師兄所講, 而且每個師兄嘅遭遇同感受都唔同,大家講出嚟唔啱聽咪聽過就算囉!或者當日條女真係心情唔靚及其他原因呢?

升級  0.37%

二星會員

支持師兄投訴,D場先會進步