設為首頁收藏本站

winning11

查看: 1580|回復: 6

[新金田] [Kenny0805]【新金田】72號·夏日炎炎玩水之行 (新人帖)

升級  0.74%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
新金田 72號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Kenny0805報告]【新金田】72號·夏日炎炎玩水之行·有圖 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2138345-1-1.html
註:72號 通常返 10:00-22:00 / 159cm

有圖有真相

年齡 : 大約30中
相頭 : 樣OK好順眼
高度 : 150CM左右
身形 : 中等有肉唔肥 , 微腩
波波 : Cup 手波,中雲,大釘
皮膚 : 好摸
沖涼 : 水簫,全深喉
毒龍 : 有,深鑽吸盤
簫技 : 技巧好 , 含得舒服
車牌 : 大車

早2日天氣開始熱所以要玩下水先得,昨日見到72號返工,就立即去BOOK,差唔多夠鐘就上去,入房就等72入嚟,樣OK,細波,好傾

傾左陣就入去沖涼,不得不提72先水簫超正,全深喉式,本身我下面都係長都俾72吞晒,仲會用水係後面沖住令您唔會感覺凍先,之後72主動幫我拿毛巾,之後先做背,獨龍深鑽仲要吸盤咁吸住,之後當然玩重頭戲玩水,72無令人失望,真係摸幾下就開始噴水,仲要不停噴,72開始頂唔順,講要含陣先,當然俾72含陣,之後我又開始玩花式玩水,玩到差唔多就帶套,先黎個女上,插唔夠幾下72已經噴水係我身,仲唔只一次,之後頂唔順就轉男上,當然不停插不停噴,72好享受俾人插仲要大M字腳,不停叫我插入D,頂到上72子宮頂,之後好滿足咁射晒出黎,之後72再來個事後簫,之後先沖身,再問下72平時收幾,之後黎個GOODBYB KISS先出去。

*通告【新金田】超市現金券$50-$200奬勵 Ver2.0
http://sn11.cc/thread-2128615-1-1.html

所有新金田-報告/簡報/小報告,最少獲$50或以上超市現金券 (負評及混合報告不接納)

*每月名額20個,假如報告不足20個,剩餘現金券會按優先次序,撥歸所有得獎者
*獎勵優先次序為-報告(600字節以上) / 簡報(450-599字節) / 小報告(150-449字節)
*每月最尾一日截止,獲獎者會有信息通知(如只得10份報告,每份報告2張,上限4張)
*獲獎者必須在5日之內回覆及登記後,由每月8號至月尾為止,去新金田領取獎勵

如果你鍾意某位囡囡,希望支持佢,希望佢工作開心,希望佢之後會記得你會感謝你,一份好嘅正面報告,絕對會幫到手。

新金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  50%

一星會員

72好難約丫

升級  23.7%

二星會員

等幾粒鐘都值等嘅囡囡

升級  50%

一星會員

真的嗎?等幾粒鐘乜火都無曬喇

升級  90.74%

二星會員

早幾日試過,幾返食之女。 原來約佢都幾睇彩數, 佢差不多約十點左右就會上牌, 呢個時候約佢十二點至一點都有機會食到

升級  23.7%

二星會員

dgso123 發表於 2019-6-14 17:59
真的嗎?等幾粒鐘乜火都無曬喇

佢服務,投入度,都真係好好,比我有時間都會等

升級  43.33%

一星會員

值得一試