設為首頁收藏本站

winning11

查看: 1270|回復: 3

[怡春苑] [Eat報告]【怡春苑】內功深厚嘅·Dior

升級  0.58%

三星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
得大鳥哥堆介,初試紅牌怡春 Dior.
出門前,急急去電留位,得知有空,訂左時間,尚早先去飽肚。
準時到,入房坐坐定定。一陣囡囡到,開門入房,眼望三十頭,約米六高,有化妝,養眼。先試抱,可以。再試車,失敗,囡囡話不發牌的。好去沖身,解衣後,又有另一感覺,波大冇假,我唔識分級數,但形靚好渣。整體唔肥有肉微腩。沖涼我專攻揸波,好爽爽有D忘形,跟住都忘記要水簫,就出去乾身。上床後指定服務,冇特別。到忍唔住就上套去馬,先女上,一入感覺特別,唔識點講,再反轉,後入,再男上。跟住就發現佢識內功 “縮陰功”,佢識縮陰道,會將你蕉蕉夾住,當你話感到夾住,佢就夾得再緊。好得意,好爽,鎖住一樣,但一定唔係收音機之類。一輪急攻後,出嘢敗陣。
總結,各方面都頂級,只係囡囡為女神級,我感覺不親民,冇法通電。會返食嘅,但完成我嘅日日淫樂團,放眼世界後再約。現要忙搵下一站人物地點。

升級  50.48%

四星級會員

恭喜Eat兄食到好野! 希望幫到你! 下個月你可以去怡春領取報告獎,可以用特價食女,祝你玩得開心d!

升級  25.74%

3萬

1萬

金卡會員

多謝Eat兄
Dior 報告

【怡春苑】指壓信箱 2019
http://sn11.cc/thread-2128623-1-1.html

*特價早場$370 (10:00-14:00),全套$430 (45分鐘),特價雙飛$720
*如遇上網絡問題或未能回覆,請電【怡春苑】查詢 23811423

升級  8.42%

三星會員

Dior的確唔錯 幾識調情