設為首頁收藏本站

winning11

查看: 2676|回復: 10

[怡春苑] [大鳥哥報告]【怡春苑】鬼鬼地後生服務天后·CoCo (有圖)

升級  50.48%

四星級會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
怡春苑 CoCo (winning11圖片 嚴禁轉載)

[大鳥哥報告]【怡春苑】鬼鬼地後生服務天后·CoCo (有圖)
http://sn11.cc/thread-2137911-1-1.html
註:CoCo 通常返 10:00-20:00 / 159cm

有圖有真相

重點: 此女食相頭招呼,頂級服務,直迫女神級數,高貴有型打扮!特別絕招性愛潮吹女王,將AV技巧帶到現實生活,未試過唔好話自己出黎玩指壓!

囡囡: Coco

年齡: 廿尾

相頭: 長髮有做colour,輪廓標誌鼻高高,尖下巴!個樣有d鬼鬼地似混血兒,指壓界計肯定是靚女級別,食相頭師兄一定合心水!

身材: 5尺4左右絕對走肥纖腰,波波都應有34C, 係街上見到必回頭望那種美女!

車牌: 女神當然難考,但Coco好講feel, feel 到好多野都易話為,我有中車

毒龍: 估唔到咁靚女都有提供,仲要唔係求其2下,都算認真鑽,抵讚!

過程:
之前見好多師兄都出咗Coco報告,仲話有機會可以試埋玩潮吹,人一世物一世,一於book個雙鐘慢慢玩,慢慢探索!Coco 一入房已感受到一陣型格氣質,鬼鬼地的面孔輪廓鮮明,再加上溫柔的聲線已開始將我軟化,使我有種欲言又止,欲拒還迎既衝動,但同時細佬亦以最短時間硬起來!即時忍唔住要攬攬纖腰,Coco亦都好識做,小鳥依人般任我搓弄,極度順從girl friend feel特別濃。此外,聽聞Coco架生極度鮮嫩,最殺食係佢識潮吹,加上相頭好得,望住佢個靚樣已經好有衝動,絕對似足AV涉谷型女系列,大戰可期!

Coco果然係女神級數,同佢玩就好似剛溝左條女上床一樣,會有好多互動,但佢又會好體貼地自動波做足服務,俾到我一種做大爺既滿足感,同平時玩開比較公式化的囡囡係完全兩個玩法!首先佢流程一定做捉,冇偷懶!沖涼水簫冇走雞,上到床我索性反客為主,奶佢lin好有反應,之後交俾佢吹奏,吹吹下轉玩69俾佢1下下深喉,終於忍唔住先口爆一Q! Coco吹功真係了得,吹得唔錯有驚喜,我唔係咁易吹爆都要投降!之後趁中場休息開始玩下鮑魚,睇下識唔識噴水先!一邊車住一邊捽鮑邊,架生鮮嫩而濕潤,壓迫感極大極窄,西水非常充足,見到Coco咬晒唇極度投入,我都回夠氣準備第二Q先男上,見佢好快入局,由細細聲既低吟到慢慢放開享受地大力呼吸,每一下都極度誘惑,視覺聽覺觸覺均有極致既享受,另外一個重點,係佢對腳可以張開得好闊,M腿插入極有AV feel, 之後轉企起身對鏡後插,望住塊鏡佢對波彈彈下極爽,一路揸一路睇鏡一路插,從後入更加感覺到個西真堅係好窄,對鏡插多幾分鐘望住眼前塊鏡呢個咁淫蕩既畫面,一插到尾第二Q都即時派彩。

之後仲加送事後簫,果種酸軟攪到我企都企唔定,認真超好服務,事後同Coco傾左陣計,佢話有feel就好易起水潮吹,所以各位師兄要錫住佢玩,必定會有驚喜,總結Coco有相頭有服務更有機會睇到潮吹,性價比極高又有女朋友feel, 必定是近期必食之選!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  21.11%

二星會員

請問毒龍鑽得入唔入?耐唔耐?

升級  50.48%

四星級會員

ylover321 發表於 2019-5-24 20:32
請問毒龍鑽得入唔入?耐唔耐?

正常偏向深! 師兄自己同囡囡溝通應該冇問題!

升級  25.74%

3萬

1萬

金卡會員

多謝大烏哥
CoCo  報告

【怡春苑】指壓信箱 2019
http://sn11.cc/thread-2128623-1-1.html

*特價早場$370 (10:00-14:00),全套$430 (45分鐘),特價雙飛$720
*如遇上網絡問題或未能回覆,請電【怡春苑】查詢 23811423

升級  24.44%

二星會員

車牌難考??

升級  50.48%

四星級會員

都唔難,正常唔係老伯假牙都應該獲發牌!

升級  42.22%

二星會員

指插潮吹?

升級  82.83%

三星會員

廿尾

升級  13.33%

二星會員

一時又話好難考車牌, 一時又話老伯都有車牌

升級  50.48%

四星級會員

Badboyboy 發表於 2019-6-10 14:10
一時又話好難考車牌, 一時又話老伯都有車牌

邊度寫老伯都有車牌? 你有語障?