設為首頁收藏本站

winning11

查看: 4397|回復: 6

[金帝苑] [blank51769報告]【金帝苑】CAT/小君/文文

升級  58.17%

三星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
廢話少講,直接入直路~

1.CAT

相頭:7/10 望落3尾4頭,順眼唔差,化左妝望落去姣姣地唔錯。

身形:7.5/10 大約米六,均勻唔算全走肥有少腩,波路我對手嚟計係吸手,PAT有少少肉。

服務:7.5/10 唔使破冰,入到嚟就傾得,有笑容。除完衫一手揸落去細佬挑逗我,話SIZE唔錯要姦左我,夠主動。沖涼有水簫BM,又有用PATPAT磨棍搞到硬晒。出到去冇要求做背同毒龍,吹功幾好,有快慢節奏得嚟又識用脷,仲要吸到雪雪聲。上套埋牙女上主動策騎,轉姿勢都冇詐型,最後係狗仔派貨,原因係囡囡個PAT太誘人,啪落去感覺仲好過傳教士位。

總結:不愧為淇淇手下老臣子,有固定MARK單係正常,因為囡囡嘅姣同戰力都唔係差。小弟會返食,而且誠意推介俾各位有意挑戰狼虎之年女性嘅師兄,幾享受。

==============================

2. 小君

相頭:7/10 望落年齡3中至尾,齊陰馬尾頭,有化妝,尤其紅唇幾誘人。

身形:6.5/10 算走肥,勉強算吸手波,腰有少腩。

服務:7.5/10 入房有笑容,傾到計,係把聲老牛左。沖涼有水簫同BM。出去囡囡主動叫我試下做背同毒龍,雖然功夫未係太上乘,但都有做足,不過轉就轉唔到入去。轉身吹同錫LIN就一般,勤力搭救。埋牙反應,叫床唔係好多,但亦唔做作,越做越有水出,親口試過非KY。最後男上派貨。

總結:服務招呼都OK,可惜功夫未係太好,但囡囡夠主動同勤力,都幾肯做。

==============================

3. 文文

上次食完,囡囡話太攰狀態唔好,今次我就一早搵佢。

至於相頭身形,今次唔講喇,上次講左,可以搵返小弟上一次嘅報告。

今次囡囡入房,唔似上次咁紮頭髮,而係放左落嚟,長曲髮垂到心口位都幾誘人。驚喜嘅係,囡囡真係記得我,話上次唔好意思,今次要我好好享受下。沖涼水簫BM做足,今次有用PATPAT磨棍,磨左幾下。出去上床乾身吹奏錫LIN,功夫冇退步,條脷都係咁犀利。硬左上套埋牙,囡囡主動女上搖,而且唔叫轉位都真係一直騎落去,睇嚟真係想補償下我,心態同態度唔錯。最後轉左幾個位,狗仔派貨,完事後囡囡仲幫手揼左幾下,食住煙嘆感覺唔錯。

夠鐘出房時,囡囡又挑逗我,話下次再戰一樣要我做大爺,即管拭目以待。

升級  0.83%

三星會員

一路都想試文文,未有機會

升級  85.19%

二星會員

恭喜師兄食到好野

升級  12.22%

二星會員

三個都有可取之處

升級  6.67%

二星會員

w5ho 發表於 2019-5-15 11:33
一路都想試文文,未有機會

呢件係好野,服務幾好的

升級  33.33%

一星會員

文文同Cat邊個好玩啲?

升級  58.17%

三星會員

DosBier 發表於 2019-5-25 10:57
文文同Cat邊個好玩啲?

對我嚟講,文文偏向靜態,而CAT就比較狂放。
可能師兄又有唔同玩法,意見只供參考