設為首頁收藏本站

winning11

查看: 8410|回復: 24

[金 豐] 首發:[oxana報告]【金豐】116號 (有圖)

升級  52.92%

三星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
金豐 116號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

首發:[oxana報告]【金豐】116號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2135460-1-1.html
註:116號 通常返 10:00-22:00 / 156cm

有圖有真相

復活節四日假期前夕去開餐, 好耐冇上金豐幫襯, 完全唔預約情況下walk-in上去睇睇.

由於有一段長時間冇上金豐, 主要因原係D舊相好已經全部離埸, 所以冇咩關注金豐菜單. 上到2樓錢枱已經換人, 唔緊要直接問有冇好介紹, 可能中午時段大部分囡囡都未返工, 選擇唔多, 錢枱介紹兩個號碼12號同埋116號, 我就問有特別, 錢枱話12號就好中囡既高大假波, 116號就細粒大波, 聽到咁樣既介紹就梗係唔使諗揀116號啦.

入到房等左5分鐘, 116號就入嚟, 第一眼感覺, 真係細粒, 皮膚算白, 著衫睇到係有波既, 但對我嚟講並唔係叫大波, 明顯只係著住衫夾出黎. 至於樣貌, 其實都好中囡, 年紀我就唔知因為冇問但我覺得起碼都係40路, 甚至可能係50路, 囡囡有化妝打扮既, 對我嚟講唔緊要啦唔使彈照試下, 當比個機會大家.

囡囡先關門, 有禮貌咁問我食咗飯未, 我再望真D, 其實囡囡真係上咗年紀, 因為唔好意思我睇到佢手上有老人斑, 但奇怪既係到左咁既年紀佢既身材都保持得唔錯, 我咁講修身好過好多後生囡. 由於囡囡身高屬矮小型, 所以唔會有可能出現修長身材大長腿, 但係整體算比例唔錯喇. 然後大家各自除衫, 佢先抽我水摸下碌棍, 當佢除光之後發現正如我頭先所講佢對波係著衫夾出黎既, 奶頭長但唔大粒.

到入去沖涼, 整體洗得算乾淨, 連對腳都洗埋, 佢冇主動提供水簫但唔緊要小弟唔好可以唔使, 直接上床慢慢玩.

上到床先做背, 佢先問我趕唔趕時間, 唔趕就慢慢服侍我, 聽到佢咁講心諗咁堅慢慢服侍我, 咁我梗係話唔趕啦. 開始由後頸一直錫啜賴落到腰, 期間一路用隻手週圍摸, 跟住就短暫毒龍再直落大腿小腿, 跟住突然枱起我隻腳, 錫賴腳板底, 嘩跟住不得了再黎啜腳指, 仲要係逐隻啜, 然後仲將成隻腳放入口. 坦白講小弟冇預期會有呢D服務, 本身冇特別喜好但身為男人有個女人咁樣為你做覺得征服感極大, 條囡好有痴女feel.

跟住再落黎就叫我枱起個籮柚, 再黎繼續做毒龍, 今次係深層版鑽得好深, 手一直摸住碌棍同埋春袋, 期間會賴啜碌棍.

做完背就反轉做正面, 應有服務都做足冇偷懶, 我就用手摸下佢隻鮑魚, 濕既不過我知應該佢搽左KY, 但洞穴裡面都有水份. 吹簫方面不過不失有深喉.

跟住上套埋牙先黎狗仔式, 竟然窄到入唔到要囡囡引領, 插入後發現真係堅窄同細, 同囡囡本身年紀相當唔吻合, 再一次感到出奇.

做咗一陣狗仔再叫囡囡轉正面男上女下, 同樣仍然好窄不過就容易入D因為正面佢兩條腿可以打開幅度大D. 囡囡自動枱起對腳我就可以鋤深D, 囡囡反應良好, 幾百下過後除套爆射仲要射到落囡囡D頭髮上面, 不過囡囡冇嬲仲好high, 最後先叫佢沖涼然後我再自己沖.

期後閒聊左一陣, 知道囡囡係福建人, 剛做一段時間, 返早收早.

總結一下: 囡囡屬於勤力服務型, 基本上有求必應 (特別要求就唔清楚喇), 仲要有賴腳指. 樣貌屬正常唔醜但唔係美女, 不過至於年紀確實真係唔細, 坦白講真係可以做人地外婆, 各路師兄弟先衡量自己接受程度.

以上純屬個人賽後報告及意見感想, 別無其它意思, 不喜請過路.

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

9萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
*金豐首發獎勵 資產+15、鑽石+15

*通告【 金 豐 】特別限時奬勵
http://sn11.cc/thread-2128618-1-1.html

由即日起至到6月30日為止,所有在「指壓討論區」內金豐嘅報告(混合報告除外),一律有額外限時奬勵:

首發報告:原有皇冠獎勵之外,再額外加送 「*金豐首發獎勵 資產+15、鑽石+15
其餘報告:額外加送 「*金豐報告獎勵 資產+5、鑽石+5

如果你鍾意某位囡囡,希望佢工作開心,希望支持下佢,希望佢之後會記得你會感謝你,一份好嘅正面報告,絕對會幫助到囡囡手。

Superadmin
世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一

升級  15.92%

三星會員

40,50路

升級  2.22%

二星會員

我都想試好耐

升級  99%

三星會員

金豐真係好耐無去,唔單止啲舊女走晒,上次幫襯發現原來阿叔都走埋。

升級  4.1%

五星級會員

一個好詳盡的報告!謝謝師兄分享!

升級  19.92%

三星會員

50路 有d挑戰性

升級  9.92%

三星會員

手有老人班...

升級  25.5%

三星會員

雖不高,身形均勻。

升級  56.67%

一星會員

Thanks report