設為首頁收藏本站

winning11

查看: 5306|回復: 36

[怡春苑] [yescomputer報告]【怡春苑】茶餐廳特産·公仔麵 (有圖)

升級  82.59%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
怡春苑 公仔麵 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[yescomputer報告]【怡春苑】茶餐廳特産·公仔麵 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2135203-1-1.html
註:公仔麵 通常返 12:00-24:00 / 165cm

有圖有真相

原來係呢個世界,好多野都係會上癮的! 食煙飲酒會上癮,賭錢上網打機會上癮! 但我沉迷左食公仔麵,唔知係咪公仔麵有太多味”精”,攪到我成日心思思想食碗麵,其實唔係在乎食佢碗麵,只享受見多佢幾面! 我講緊既當然係我心目中近年指壓界既大美女”公仔麵”,聽啲師兄話外型超索似十足美魔女羅霖後生版,但我就覺得似中國同胞演員楊冪多啲,純屬個人感覺,公仔麵5尺6左右白滑中波中LIN夠揸手,特別最正係佢42寸長腿,線條極優美,但公仔麵正既地方,除左冇得輸既外在條件之外,佢既內在先係令我完全著迷既地方,佢把咀正宗口甜舌滑,除了吹簫毒龍非常舒服到位之外,氹人開心佢的確有一手,我地男人平時係公司或屋企都有唔少壓力,成日受氣,但同公仔麵傾偈佢會俾到我一種好溫暖既感覺,所以我每次都會麥幾粒鐘慢慢傾慢慢插,唔使心急好好享受過程,就好似食一餐米芝蓮西餐一樣,每一樣野都係精挑細選。轉入正題係房等左幾分鐘囡囡一入來攬攬,佢話要學下服侍老公脫衣。我就服待老婆除bar,再輕輕揸波波,乳頭唔大唔細,好啜好似食緊奶嘴一樣。攬住即車(要考,請尊重囡囡)。沖涼有水簫,錫lin, body做齊。上床,囡囡會主動錫前面奶晒轉毒龍,錫錫下,我想我做主動錫錫囡囡。我便要求我服侍她。轉男上,先錫錫嘴嘴,上至下,食鮑魚真好味,好好既鮑魚公仔麵大餐,奶到囡囡身都曲埋,重要出埋真水。囡囡話到左,話我攪到她高潮,要求服待返我,今次到她吹簫。吹到差不多,怕夠鐘拿拿聲上套做,公仔麵好有禮貌問我喜歡前面插佢定後面插。聽到個靚女主動問我想點插佢,簡直係現實生活中唔會發生,我當然選擇男上M字腳望住我偶像插啦!一路望住一路插,間中扮傻錫下嘴仔,百幾下後攬實出野,真係攬到實一實。出完再hold一hold,出晒才起身沖涼,最後出完唔急再去沖身,著衫後有少少時間攬實傾偈,真係好有初戀既感覺,夠鐘來個goodbye kiss 走人! 好心靈滿足的一天,落樓已經諗定下一次,好明顯我已經過份沉溺,但卻非常樂意繼續食這碗頂級公仔麵!
後記:請尊重囡囡我有嘅你沒必有你有嘅我又沒必有,出嚟玩求開心隻要你冇口臭口腔乾淨對囡囡又溫柔(車牌)食鮑魚呢樣嘢唔難考嘅,你對人好人家自然會對你好啲。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  53.33%

一星會員

正 轉鳥新做形沉左落海底了

升級  56.67%

一星會員

病左數天去元六捌久吃面好過吃藥

升級  38.92%

三星會員

車牌鮑魚公仔麵再加computer plug慢慢插,
yes兄真的懂得享受。
方便透露囡囡大約年紀及身材嗎?

升級  56.67%

一星會員

飽到上心口 發表於 2019-4-15 19:11
正 轉鳥新做形沉左落海底了

伍乘你今天約好入房那個是誰咁美

升級  82.59%

二星會員

Ronaldboy 發表於 2019-4-15 19:50
車牌鮑魚公仔麵再加computer plug慢慢插,
yes兄真的懂得享受。
方便透露囡囡大約年紀及身材嗎? ...

Ron兄,囡囡大約三十中,波波33--34Bcup左右。

升級  51.4%

四星級會員

公仔麵點只係茶餐廳特產,我覺得簡直係米芝蓮級既正野,我最愛呢碗鮑魚公仔麵

升級  39.74%

1萬

1萬

金卡會員

我想吃餐蛋公仔麵,有冇雙飛提供
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  37.83%

三星會員

我兩次都無得食鮑...

升級  4.2%

五星級會員

這個公仔麵 真的百吃不厭!