設為首頁收藏本站

winning11

查看: 3011|回復: 4

[三 川] [ptk報告]【三川】冰冰·Value for Money (有圖)

升級  35.58%

三星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
三川 冰冰 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[ptk報告]【三川】冰冰·Value for Money (有圖)
http://sn11.cc/thread-2135200-1-1.html
註:冰冰 通常返 12:00-20:00 / 165cm

有圖有真相

名字 : 冰冰
年齡:35才+
配合:4/5   凡事好主動, 一入房就主動幫手除衫及掛衫, 令人感覺會以客人為先, 有service 的囡囡. 由入到去間房開始就有一種被照顧既感覺
樣貌:3/5    樣有D 怪, 唔係本地人既樣
身材:4/5    感覺應該有170, 唔知係唔係小弟生得矮, 所以覺得佢生得高, 有時矮仔都有矮仔既好處. 可能係身材高大既關係, 心口有份量, 應該有C CUP
隧道:3/5    普通合格, 唔會太鬆散. 但係過程係流暢順滑. 完事後微微感覺到夾左幾下.

囡囡優點:
手骨真係非常專業, 絕對係 value for money. 同時照顧到細佬 同大佬既需要.  口技唔知算唔算好好, 我就唔太鍾意被人奶到成身口水, 但係感覺到係有用心服務, 唔係求其交行貨果種.

囡囡缺點:
冇乜特別既缺點.

總評:3.5  / 5  會再返食, 預期會有既野都有. 按摩令人喜出望外, 如果想享受按摩係絕對要試試.

P.S 間房既去水有D 慢.

*通告【 三 川 】超市現金券$50奬勵
http://sn11.cc/thread-2128625-1-1.html

即日起所有三川-報告/簡報/小報告,可獲$50超市現金券奬勵(負評及混合報告不接納)

*每月名額20個,假如報告不足20個,剩餘現金券會按優先次序,撥歸所有得獎者
*獎勵優先次序為-報告(600字節以上) / 簡報(450-599字節) / 小報告(150-449字節)
*每月最尾一日截止,獲獎者將會有pm信息通知(假如只得10份報告,即每人可得2張)
*獲獎者必須在5日之內回覆及登記後,由每月8號至月尾為止,去三川領取獎勵

如果你鍾意某位囡囡,希望支持佢,希望佢工作開心,希望佢之後會記得你會感謝你,一份好嘅正面報告,絕對會幫到手。

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

客戶代理會員

感謝C兄支持冰冰

升級  83.33%

一星會員

睇相身形幾好

升級  69.63%

二星會員

我都試過,絕對係好嘢!佢手骨零捨得!

升級  56.67%

一星會員

Thanks report,請問有無車牌?