設為首頁收藏本站

winning11

查看: 2724|回復: 7

[怡春苑] 首發:[大鳥哥報告]【怡春苑】爽插純情小巨肺·小龍女

升級  47.96%

四星級會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
重點: 此女食純情大波相頭,超緊窄多水兼職半新做好反應

囡囡: 小龍女(公司肯俾佢用呢個名,差得去邊?就好似10號波衫一樣,皇牌既代號)

年齡: 約三頭

相頭: 斯文,長髮,樣子清純可愛,佢話好多人讚佢似GEM

身材: 5尺3至4左右,白滑超大36D波中突lin,超好揸手一隻手都揸唔晒!估唔到人仔細細對波咁大,個樣似唔似GEM就見仁見智,但對波就一定仲大過正版GEM,勁吸引!

車牌: 有,但勁難考,考完都只係碰碰車!

毒龍: 有,但唔算探鑽,但有心做!

過程:
半新女下海,之前都好似做過類似性質但極短時間,一開波有少少怕羞,但小龍女本身有份正職做sales, 所以都習慣同客人吹水,好快破左冰之後就好多野傾,同埋好好傾,幾有女朋友feel。小龍女知自己新做,又返得少,所以都非常聽教聽話,叫佢行東唔會行西,因為佢想盡快搵到自己既熟客,所以都盡量以客為先,笑容好好有禮冇黑面!沖左一半身教佢黎深喉水中簫,佢學野都好快,食到雪雪聲,吹到細佬硬晒先叫佢停,合格!重點係佢對超白滑大波好好玩,超好揸,大得黎唔會太軟林林墮lin拿咁,仲保持到少女肌果種緊緻,所以淨係玩BM都有排玩!

上到床叫佢先幫我啜錫全身,先做背及毒龍,技術有待提升,但波推始終係賣點!大靚波做body特別正,跟住轉身含我lin頭,大腿內側,再鍚落小腿,之後返轉頭含我春袋,佢一路錫我一路捽鮑,捽到佢下面都開始濕透,於是即刻開波上套入洞,驚喜係細佬入到去感覺好溫暖好有壓迫感,因為feel到真係超窄,佢話自己未生過,所以好窄!於是我就係咁插,不停出出入入,佢d水就開始不停滲出黎,所以整個抽插都極順,好濕潤冇阻礙,佢都好享受不停溫柔地呻吟,極投入,就好似唱緊GEM首本名曲一樣,[醫夜姨野夜yeah~~~~~],見到小龍女淫叫得咁high,我即時頂唔順要加速插爆佢,難得黎個同步高潮,鮑魚夾到我實一實,小龍女不由自主地狂收陰,我望住呢個大波GEM, 突然覺得自己可以升級玩名星,好開心呢!總結呢類半新女最正食頭圍,快!仲要一星期只返一兩日,鮑鮑保證新鮮,今期流行,Must eat item!

9萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一

升級  8.25%

三星會員

真波?有無腰?

升級  47.96%

四星級會員

當然真波,少少肉地,最好玩係呢類!

升級  12.96%

二星會員

硬件唔錯,有啲似之同場既朱古力,波波更彈手

升級  12.96%

二星會員

可惜太錫身,唔錫嘴唔69,只係有限度開放錫波

升級  31.48%

二星會員

dogdogchi 發表於 2019-4-13 18:53
硬件唔錯,有啲似之同場既朱古力,波波更彈手

呢排朱古力唔見佢返工,想返食都唔得

升級  3.17%