設為首頁收藏本站

winning11

查看: 13676|回復: 53

[新人帖] [wchmt報告]【美妙】極度淫底·Eling (新人帖)

升級  68.15%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
呢份係我第一份報告,從前只會爬文睇 Report 搵囡食…無諗過會係佢,令到我會奉獻左我既第一次…去片!
話說…未見 E ling 之前,已經聽聞有個囡囡好玩得、超淫底?心諗有幾厲害,真係要見識下?上網見到有返工…即打去 Book。。準時到達 Eling 入到嚟,仲好有禮貌、一邊俾我搜身一邊幫我除衫,點知…當佢解開我褲頭果—刻。。佢見到我碌野即刻淫意大發,即尺、深喉(發出聲響果隻) …唅到爆左仲要唔離口,直至最後一滴…都啜到乾乾淨淨!跟住去洗白白、波推、前後磨棍…深喉水簫直至細佬再次變大!個淫樣又黎,上床…全身漫遊,獨龍深鑽、深喉、深度磨棍!終於忍唔住即上套,先黎女上…俾Eling 狂 Un…望住佢個淫樣,真係筆墨難以形容,轉 post 男上打椿式抽插…期間 Eling 發左癲咁叫…大力D、深D、插到佢露出滿意笑容後…利疊利車住爆漿完成任務!Eling 俾我感覺係一個鄰家人妻樣貌,普普通通…擁有一份親和力既女人!但床上佢又係一副極淫蕩面貌…直頭想將你細佬吞落喉嚨底果種慾求!呢次終於俾我親身體驗到咩野叫做”慾求不滿團地妻” 感覺超正!Btw Eling話下次再搵佢,又搞得佢開心的話…佢會俾我試下佢既秘技!(問佢有咩野秘技,佢又流露出一個極淫蕩的笑容話:下次你就會知道?!)聽完之後,真係好期待下次同 Eling既激情性愛之旅!!
PS; 都係果句…要尊重囡囡,佢想做自然會做!佢唔想做既,唔好強求!!

升級  43.33%

一星會員

好吸引呀,謝謝分享,我都要試約下先

升級  70.74%

二星會員

支持下先,呢件好野嚟

升級  16.42%

三星會員

上星期試完,Eling既深喉深到成枝吞左一樣,重要係對我即尺深喉

升級  7.17%

三星會員

我都鍾意呢啲淫婦,可惜個人喜好波波大啲嘅話一定會試。

升級  86.67%

一星會員

看到这個都上去了試一試,果然真的是服務型爽死了,立即给個like佢, 師兄們喜歡的快快book,,超級囡囡

升級  86.67%

一星會員

原來髮現安娜都不錯樣子後生,服務都很好,有時間都要返食幾次才行

升級  68.15%

二星會員

lauwah2828 發表於 2019-3-29 00:12
看到这個都上去了試一試,果然真的是服務型爽死了,立即给個like佢, 師兄們喜歡的快快book,,超級囡囡 ...

師兄果然係食家,見到好野…就快人一步!

升級  6.55%

1萬

1萬

金卡會員

謝謝Eling報告!!
謝謝wchmt兄支持!!

謝謝!!

升級  4.2%

五星級會員

Eling 試過....超玩得!有空一定會返食!