設為首頁收藏本站

winning11

查看: 13398|回復: 21

[金帝苑] 首發:[yulhang報告]【金帝苑】水晶 (有圖)

升級  6%

三星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
金帝苑 水晶 (winning11圖片 嚴禁轉載)

首發:[yulhang報告]【金帝苑】水晶 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2133414-1-1.html
註:水晶 通常返 10:00-20:00 / 155cm

有圖有真相

昨晚六半上到金帝,正當對住牌板苦惱揀女嘅時候,喺後面房剛剛見到完事嘅水晶,然後淇淇就極力推薦佢比我,話服務唔差,咁我梗係信佢,每次都無介紹錯,加上水晶相頭唔錯,咁就入房等女。

囡囡入到嚟,望真啲真係幾得,再見佢解剩內衣,一身紫色盔甲真係幾好睇,然後主動攬埋嚟,我再將佢擰轉身身胸襲,佢竟然錫我耳仔,配合度好高,我就知自己無揀錯,再一齊入去沖涼,點知沖涼仲激.........

沖涼都係例牌,但原來佢係一隻野馬,搽勻曬沐浴露之後,佢自動轉身磨我支棍,感覺就係似玩緊狗仔,如果有套真係即時埋牙,再捉住我對手揸雙峰,今次到我錫佢耳仔,發出嗰啲呻吟聲真係好令人投入到,簡直好似偷情感覺,然後用水沖乾淨就玩水簫,完全無齒感,仲好識玩支棍,由慢到快有節奏,再加埋對勾魂眼望上嚟,成個魂比佢吸走咗,出房上床再繼續。

上到床奶全身,佢技巧純熟,攤喺度真係做大爺好舒服,佢身材唔錯,所以做BM好有感覺,到轉身玩前面,佢突然用手按我細佬兩邊,嗰下感覺正到好難形容,第一次比囡囡咁樣按,所以基本上都開始硬,然後再用佢細妹磨兩下,再佢擔起支棍,已經可以講係變咗支筆,真係好識玩,再吹已經唔想形容,所以我決定用脷還擊,實在太可惡。

我由慢到快食鮑,比我想像中快有反應&濕,所以玩一陣已經捉緊我雙手,就知道要入洞,插入去嗰下,佢已經"呀"咗一聲,我再有節奏慢慢玩佢,水晶都不由自主咁攬實我,好似好享受咁,我再喺耳邊講"不如你做騎師呀",佢好抵死咁嬌嗲回應"唔制,我鍾意喺下面",咁我就繼續插深入啲,再同佢講"不如玩後面?"佢怕羞點頭,我插到咁上下,趴喺身繼續,佢個頭識擰轉面同我兩下蜻蜓點水,真係好有感覺,然後大家再一齊望住側邊塊鏡,完全好似同自己條女扑一樣,最後去返男上加速派彩完場,佢話我好勁,大家抖曬大氣,但都未有響鐘。

總結:水晶嘅服務係超班,返食指數達九成,技巧純熟,我都驚往後日子難約。

相頭:7/10
身材:7/10
服務;9/10 (留一點空間待改進)
技巧:8/10

評分標準見仁見智,都希望各師兄食到好嘢。

金帝苑 水晶 (winning11圖片 嚴禁轉載)

有圖有真相

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

9萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一

升級  15.83%

三星會員

前三川水晶?

升級  44.81%

二星會員

有冇車牌?

升級  8.5%

三星會員

水晶飽水晶?

升級  6%

三星會員

蜻蜓點水,但反而引起我對佢嘅興趣。

升級  6%

三星會員

唔知喎,我只玩過鳳城&金帝。

升級  15.83%

三星會員

yulhang 發表於 2019-3-23 20:35
唔知喎,我只玩過鳳城&金帝。

水晶是否肉地型??

升級  11.11%

二星會員

身形如何?

升級  3.75%