設為首頁收藏本站

winning11

查看: 11024|回復: 18

[三 川] [Ky709394報告]【三川】36C導彈新女·可樂 (有圖)

升級  46.3%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
三川 可樂 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Ky709394報告]【三川】36C導彈新女·可樂 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2132992-1-1.html
註:可樂 通常返 19:00-06:00 / 163cm

有圖有真相

囡囡:三川可樂
年齡:目測20尾-30頭
身高:約165cm左右
樣貌:8/10 淡妝,長髮,清純順眼,個人觀感,睇鐘唔會彈嗰隻(指壓來講算好相頭)
身材:目測約36C,並非中超,堅挺冇下垂,好彈手,白淨,高挑,走肥,對波好吸引
車牌(自己考,請尊重囡囡):剛開始時囡囡比較抗拒,破冰後考到碰碰車

好耐冇上三川,食完飯上去,入到房,帶房話介紹個新入行囡囡比我,隔左一陣,囡囡入到房,身材望落相當唔錯,相頭也不差,順利比佢入閘。一入房先來個見面禮,揸一揸,相當大而且彈手,小弟弟即時起立致敬。互相解甲後,看到對波十分挺,開始時有懷疑係咪中超,再揸清楚,知道堅過劉定堅,急不及待馬上沖涼,浴室BM,水中簫,正常程序,不過不失。上到床先做背,條脷走匀全身,跟住毒龍鑽,也很舒服。跟住我同囡囡講想玩69,佢都好配合我,同時我對手亦不停咁揸佢對波,手感十足,非常過癮。佢隻鮑魚都幾鮮嫩,囡囡比我的感覺,有點害羞但卻很真實,玩左十幾分鐘左右,戴套上馬,她已經忍不住,馬上黎個坐蓮,好似她享受我多D,比囡囡坐幾十下,我都忍唔住爆左。完事後還未夠鐘,和她傾下偈,知道她是新入行,入行才兩個多月,難怪在過程中有些怕羞。臨走前我輕吻一下她的額頭,說:下次再來找她。她偷偷地淺笑了一下,十分迷人,即時令我想再入房執多1Q,不過仲係等下次先。

總結:新手來說,服務應該有中上水平,全程冇揸流灘,不做作,初做的感覺我也十分喜愛。重點係對波,大,堅,挺,真係有排玩。下次再見,一定要試下雙波夾腸,應該幾好玩。

返食指數:個人來講百份百會返食。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

9萬

管理員

*三川報告獎勵 資產+5、鑽石+5
世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一

升級  10.25%

三星會員

姐係劉定堅

升級  46.3%

二星會員

唔係流定堅,而係~石~堅 ·

升級  45.83%

三星會員

需房事千篇-律,但文章也千篇-律。見諒見諒。

客戶代理會員

感謝C兄支持可樂
*通告【 三 川 】超市現金券$50-$200奬勵 Ver2.0
http://sn11.cc/thread-2128625-1-1.html
所有三川-報告/簡報/小報告,最少可獲$50或以上超市現金券 (負評及混合報告不接納)
*每月名額20個,假如報告不足20個,剩餘現金券會按優先次序,撥歸所有得獎者
*獎勵優先次序為-報告(600字節以上) / 簡報(450-599字節) / 小報告(150-449字節)
*每月最尾一日截止,獲獎者會有信息通知(如只得10份報告,每份報告2張,上限4張)
*獲獎者必須在5日之內回覆及登記後,由每月8號至月尾為止,去三川領取獎勵
*招聘熱缐:56884531 劉先生

升級  46.3%

二星會員

抱歉,小弟才疏學淺,少出報告,因此寫這報告前,的確有參考其他師兄的報告,但內容全屬真確,希望能體諒。

升級  46.3%

二星會員

bluerainman 發表於 2019-3-21 10:32
操多兩課 調教下 就得啦!

受教,我會多出報告的。

升級  46.67%

一星會員

師兄 囡囡性格如何?健唔健談?感謝

升級  55.92%

三星會員

食對奶奶都有排食、請問C兄、有否煙味?