設為首頁收藏本站

winning11

查看: 5179|回復: 10

[金 豐] bg貼圖:【金豐】吸手波軟棉棉·新女88號 (有圖)

9萬

管理員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
金豐 88號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

bg貼圖:【金豐】吸手波軟棉棉·新女88號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2132528-1-1.html
註:88號 通常返 11:00-22:00 / 160cm

有圖有真相

有圖有真相

精選評語~88號

88號~吸手波.啱啱好揸晒.軟棉棉.識得用身體去刺激你.反應唔錯.技術'性'擊倒
[ay_san]:約1.65米高,半咸淡廣東話人士,以煲東瓜為主。囡囡個樣一般,濃化妝,但係頸以下極正,吸手波,啱啱好揸晒,軟棉棉,好正。微啡nipple,一錫就硬,好好啜。入去沖涼,好識得用身體去刺激你既感官,水中簫,BM....要有都有,唔錯。出去乾身後,PDD呢一招就唔少得,仲感覺到唔錯,好少囡囡會令我覺得PDD係正既,另外,BJ果時好似D  AV女優咁,用J去打下自己,個感覺其實幾得意。上套後,囡囡港口窄度一般,但反應唔錯,轉左唔夠2個姿勢小弟就投降鳥。可以說是佢技術'性'擊倒我,唔得,我下次要報仇。
此囡值得返食之。

[fanwa2000hk]:身材正常,波軟,有肉地好揽!冲凉房太窄,冇要求佢做,但有支好好味嘅漱口水!上床先做背,濑下瀨下又加水啜拉,提起了我失去幾年的回憶!落油推背,十指輕掃,指壓c眼前列腺!不禁問她是否在東莞做過?佢話在廈门都有!即刻加鐘!佢好溫柔咁重做一次油推,口啜,瀨,按,吹,波推,股磨。我受到了如此打擊,重有乜野風度吖…做下狗仔,瀨下妹妹,床邊咬蓆,享受叫床聲同佢嘅夾棍功夫!時間突然間到咗!唉!唯有着衫畀錢,但i wii be back!

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一

升級  16.2%

四星級會員

睇落唔錯

升級  1.08%

三星會員

有興趣......

升級  16.08%

三星會員

睇相身形唔錯

升級  70.75%

三星會員

身材好得,好吸引

升級  15.92%

三星會員

波形幾靚播

升級  86%

三星會員

幾好雙乳

升級  56.67%

一星會員

幾好。            

升級  31.42%

三星會員

波波幾吸引

9萬

管理員

*通告【 金 豐 】特別限時奬勵
http://sn11.cc/thread-2128618-1-1.html

由即日起至到6月30日為止,所有在「指壓討論區」內金豐嘅報告(混合報告除外),一律有額外限時奬勵:

首發報告:原有皇冠獎勵之外,再額外加送 「*金豐首發獎勵 資產+15、鑽石+15
其餘報告:額外加送 「*金豐報告獎勵 資產+5、鑽石+5

如果你鍾意某位囡囡,希望佢工作開心,希望支持下佢,希望佢之後會記得你會感謝你,一份好嘅正面報告,絕對會幫助到囡囡手。

Superadmin

世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一