請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

winning11

查看: 3084|回復: 14

[話 題] 話題:指壓/按鐘仔撞到熟人

升級  9.26%

二星會員

有冇師兄出黎差電的時候,係指壓或者洗樓期間撞過熟人。例如街坊,同事,或者朋友?
撞到大家會點處理?
又或者有冇師兄上指壓,囡囡入到房,發覺原來係自己識既人。大家遇到咁又會點做? 照上定扮唔識睇下個?

我有次就係洗樓期間撞到熟人,係唔肯定佢有冇見到我的情況下9秒9 閃人。

升級  41.11%

二星會員

真人真事過年前上K壓撞到堂細佬女朋友,記得當晚十點幾我等lift一開門就撞到正跟住拉住我唔放,問我點解上嚟呢啲地方玩,同佢拉拉扯扯跟住我入lift,喺K場門口糾纏咗幾分鐘,跟住幾個職員沖出嚟問乜嘢事,我話我約咗阿邊個,跟住同佢講唔可以咁樣搞嗰佢D客,條女仲名言係親戚關係,問我今晚可唔可以同佢飲酒,好老實講當年我哋兩啤人一齊租過屋一齊去過旅行相處咗幾年,我當佢係妹咁看待對佢當然唔會有感覺,最後我都成功逃脫入到K房,但係估唔到佢哋分手後條女會喺呢啲地方做嘢,唔係親身經歷我都唔相信自己會喺啲地方撞到正!(嗰度有三間K壓佢應該係其中一間工作)

升級  9.26%

二星會員

eric.chan815115 發表於 2019-2-18 12:34
真人真事過年前上K壓撞到堂細佬女朋友,記得當晚十點幾我等lift一開門就撞到正跟住拉住我唔放,問我點解上 ...

佢係想你陪佢? 當晚之後仲有冇聯絡?

升級  41.11%

二星會員

冇,亦都冇問佢喺邊間場叫乜名,當年佢十零歲儬妹,而家都變中女但好似冇乜點變係滄桑咗,其它唔識嘅人就冇乜感覺但係佢曾經經歷過,突然感覺好唏噓!以前曾經有幻想過如果係歡場撞到識嘅或者見過嘅都想執返劑,感覺應該會幾刺激幾high,但當時感覺係好愕然完全冇諗過任何嘢!

升級  45.33%

三星會員

有幻想就即是個心有想。又刺激又high, 去mark佢啦!

升級  41.11%

二星會員

9hard 發表於 2019-2-18 13:27
有幻想就即是個心有想。又刺激又high, 去mark佢啦!

朋友關係相處咗幾年對佢唔會有幻想太熟喇,應該係對啲曾經相識或住喺樓上樓下等巴士,ok,seven嗰類型會有幻想就真,呢D如果喺歡場撞到我實拖佢上去開波!

升級  82.96%

二星會員

幾年前朋友試過,外家親戚,當時真係會嚇親,立即彈鐘
呢幾年都無見過,可能專登避開佢
之後講返,應該即食,不過當時個腦停頓左

https://winning11.com/forum/dz/f ... read&tid=701222

升級  41.11%

二星會員

唉,得個諗字玩咗咁耐真係未試過撞到啲相熟相識嘅,真失敗好想試一次睇下咩滋味咩感覺

升級  25.56%

二星會員

初出黎玩一仔時,記得係合宜撞到自己住同層隔離鄰居。另外試過北上常仔玩仁K時,係花街揀囡時撞到舊公司其中一個老闆,過左兩日係香港再撞到佢同老婆,哈哈!

升級  98.15%

二星會員

我撞到舊時食開間茶記個姐姐,果獲開心喇,吊到啪晒邊,出咗三次先放我走。(一仔)