設為首頁收藏本站

winning11

樓主: 風林火山

[話 題] 話題:指壓埸加價後會唔會少咗去玩?

升級  64.24%

四星級會員

老實講!指壓加價真係同一仔垃遠左!佐敦高質後生一仔三舊有交易,對比指壓430連埋二個餅仔唔找就450,去二次指壓等如去三次一仔,師兄們你會點揀!
小弟並非反對指壓加價(小弟亦無權反對),但作為消费者(可能唔啱聽,但都要講),就係加價後冇進都唔好退步!小弟有留意到某D埸黄金時間或紅牌囡囡35分鐘就已經响鐘,比原定時間早了五分鐘!(唔係玩得寒酸,如果提早時間响鐘,同一仔又有何分别)(忠言逆耳,唔啱聽都要講,請見諒!)新年既然已經加左價,希望各埸能在客人層面上想一想,(小弟大胆妄言還請大家見諒!)最後,祝各埸生意兴隆,一本萬利!

升級  43.33%

二星會員

大S36D 發表於 2019-2-25 22:17
老實講!指壓加價真係同一仔垃遠左!佐敦高質後生一仔三舊有交易,對比指壓430連埋二個餅仔唔找就450,去二 ...

大S兄講出我嘅心聲,發覺好多場都提早call鐘,基本上35mins可以玩到D咩,如果所有服務做足到戲肉仲有幾多時間玩活塞運動,唔係個個師兄都係快槍手,多5分鐘就系多5分鐘,最均真係金帝,金悅來人地1part 50分鐘,45分鐘先call鐘,就算遲3,2分鐘都冇咋型,不過講嚟都係嘥氣,唯有自己衡量玩唔玩得過,本人就少去咗!

升級  3.8%

四星級會員

就埋單找錢方便我都有D意見,例如430我比齊頭,有D鐘房會專登找1張50蚊紙2個10蚊銀,有時唔係唔比貼士,但感覺有時老土左D,金帝淇淇姐就永遠無這樣,但我有時都會比20蚊紙貼士。

升級  46.17%

三星會員

2個10銀都合理,最重要係你有得揀。出來打工個個都下欄有多d, 從正途就冇問題。金帝淇淇特別之處,不可同其他人相比。

升級  53.83%

三星會員

大S36D 發表於 2019-2-25 22:17
老實講!指壓加價真係同一仔垃遠左!佐敦高質後生一仔三舊有交易,對比指壓430連埋二個餅仔唔找就450,去二 ...

很同意大S兄意見,唔係因為20大元而少去,而係以差不多價錢去一仔玩性價比更高。此外,指壓女呢兩三年新入行的女真係好少,每逢見有新女馬上去試,見面後才發現原來之前係某場做過,這情況都試過好多次。如怡春現在囡囡名單其實就接收了大量來自金豐+美妙+新浪漫的女過場做,塘水滾塘魚,去玩的意慾都大大減低。

升級  53.83%

三星會員

eric.chan815115 發表於 2019-2-25 23:03
大S兄講出我嘅心聲,發覺好多場都提早call鐘,基本上35mins可以玩到D咩,如果所有服務做足到戲肉仲有幾多 ...

很贊同,加左價仲要偷鐘,感覺很差,所以我遇見呢種情況係唔會比任何貼士。

升級  53.83%

三星會員

mltr 發表於 2019-2-25 23:21
就埋單找錢方便我都有D意見,例如430我比齊頭,有D鐘房會專登找1張50蚊紙2個10蚊銀,有時唔係唔比貼士,但 ...

未加價前收410好多個場鐘房你要佢找錢都係會故意找10蚊銀,希望個客俾貼士,而家加到430(春秋440)我會睇囡囡表現才決定俾唔俾了

升級  53.83%

三星會員

9hard 發表於 2019-2-26 09:41
2個10銀都合理,最重要係你有得揀。出來打工個個都下欄有多d, 從正途就冇問題。金帝淇淇特別之處,不可同其 ...

淇淇姐真係另類好,我好多時做完一邊飲住包檸檬茶一邊食枝事後煙同佢吹水,佢真係有禮貌又好人。

升級  64.24%

四星級會員

eric.chan815115 發表於 2019-2-25 23:03
大S兄講出我嘅心聲,發覺好多場都提早call鐘,基本上35mins可以玩到D咩,如果所有服務做足到戲肉仲有幾多 ...

eric兄,小弟喜歡玩指壓除左服務好之外,最大原因係可以45分鐘慢慢歎。雖然執着果5分鐘好似好小家,但好多時正正就係靠果5分鐘先可完事,好似每天趕上班打卡差二分鐘就遲到一樣。金帝小弟覺得係比較均真,有時間我都會多D上去!

升級  64.24%

四星級會員

貼士屬於额外既打赏,理應由客人随心而發,客人如果覺得間埸服務好招呼周到,令你有賓至如歸既感覺,莫講話二個餅仔,私人再醒又點話吖!唔係用D老土方式去令客人比貼士,如果找續時比七個饼仔唔通我又當貼士咩!我試過有一次係某埸預約了囡囡,仲提早十分鐘到,跟住鐘房同我講囡囡要等多45分鐘先得(真係唔好意思)我跟住落去行個圈飲罐啤酒先上去,到完事出房埋單找錢我見二個十元餅即刻袋返,跟住见到鐘房同keeper面有難色,如果你係客你會唔會比貼士!