設為首頁收藏本站

winning11

查看: 7944|回復: 13

[新金田] [at933978報告]【新金田】28號·潮吹女王噴極都有 (有圖)

升級  69.63%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
新金田 28號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[at933978報告]【新金田】28號·潮吹女王噴極都有水 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2129563-1-3.html
註:28號 通常返 12:00-01:00 / 160cm

有圖有真相

其實小弟自己都建議上得指壓唔好搵死一個!但係今晚只想要舒舒服服咁就享受,唔想再嘥心思嘥精神去適應另一個,決定搵番舊相好28號,可能我個款都太易認得, 見面唔使講嘢 ,大耳窿收息(脷叠脷)做熱身! 互相邊車邊摷, 跟住入去沖涼水簫基本嘢做齊,仲識用暖中帶熱嘅水嚟吹㖭!
首先我建議唔係好毒龍鑽嘅索性skip咗佢, 因為瞓喺到淨係玩水都有排玩…… 佢一邊吹就趷高個鮑魚要你用隻手係咁輕拍佢, 唔使30秒暖熱及滑潺潺濕漉漉嘅感覺就沿住你隻手掌流落床邊,玩咗幾分鐘佢就即刻想話用啲水射我碌鳩, 冇帶袋用我碌鳩喺佢門口度揩吓揩吓, 真係可以用激射嚟形容……啲水係咁射落我個鳩頭上面, 生理構造呢家嘢真係冇得假, 佢噴水嘅程度及密度配合埋佢嬌嗲嘅叫聲, 心裏暗數真係有十幾二十次,佢最鍾意嗰招~ 就係埋牙之後插幾嘢要你褪返成條嘢出嚟,因為佢又要激射…… 真係仆佢個街~射上鏡面又射落塊面度, 所以如果有人話佢係屙尿做假嘅根本就冇可能!真正狂插唔夠五分鐘都已經出曬嘢, 之後再叫你瞓低幫你玩事後蕭~ 用佢條「豬脷」奶袋底兼夾不斷為住條嘢打圈……又含兩粒冰同你再吹…… 如果唔係電話響催鐘真係想玩多次! 我重申一次如果要食相頭嘅就無謂多諗,但未至於要彈鐘,同埋佢把聲真係好嬌嗲,想考車牌冇難度~因為第一次已經有得中車, 今次重聚直情「洗牙」咁濟 。嚮往av潮吹嘅師兄絕對唔會失望。 同埋可能贖翻啅系列: 佢想話同我 吹爆一次, 但係小弟年紀大回唔到氣,所以索性都係留返埋牙慢慢玩。

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  25.08%

三星會員

想試好耐

升級  15.83%

三星會員

潮吹,正呀

升級  4.81%

二星會員

潮吹好玩

升級  53.33%

一星會員

C兄,想請教一下,你覺得相頭方面,28和32那個會好一點?

升級  73.33%

二星會員

一期一會 發表於 2019-2-3 20:43
C兄,想請教一下,你覺得相頭方面,28和32那個會好一點?

28相頭好啲
但32都好玩,女上邊騎邊噴
p.s.加30蚊買對絲同28玩,包你過足引

升級  53.33%

一星會員

tony02024 發表於 2019-2-4 01:10
28相頭好啲
但32都好玩,女上邊騎邊噴
p.s.加30蚊買對絲同28玩,包你過足引 ...

感謝師兄回覆,多謝提醒-我試下買定對同佢玩,想問一下有什麽特別正的地方

升級  52.22%

二星會員

32又係潮吹系列?

升級  73.33%

二星會員

mysteryland 發表於 2019-2-18 19:26
32又係潮吹系列?

呢個場 28 32 72都係

升級  73.33%

二星會員

一期一會 發表於 2019-2-4 11:09
感謝師兄回覆,多謝提醒-我試下買定對同佢玩,想問一下有什麽特別正的地方 ...

師兄,同囡囡講就得,出面媽咪有,加30,個人認為男人老狗出去買會好尷尬