設為首頁收藏本站

winning11

查看: 7879|回復: 19

[金多港] [A855506報告]【金多港】早餐一試·55號

升級  58.52%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
小弟入行資歴淺,昨日鳩痕上咗金多港食一食個早餐,阿叔問我有冇相熟做開,心諗見有好多巴打試過金多港55都讚好,就55啦。坐左一陣,入門口第一眼當然係C9啦,小肥但順眼既,我睇都未睇完佢居然就埋來攬住我,我又冇避開同縮,咁唔使問當然上鐘啦,之後自己各有除衫,我個人冇咩所謂,慣左AA。之後冲涼,都係果D啦,待浴水簫,OK正常既,之後我正面瞓喺度被服務,攞舌頭同我全新漫遊,舔耳朵同頸好正,痕痕地好有feel,咁我當然抽下水,真波來既不過同佢身形比起來就細左小小,應該C來,囡囡問我獨唔獨龍,我話唔好依味,啜袋吹簫全部有,技術正常,冇咩特別亦冇咩好檀,入正題,囡囡:用唔用袋,我:唔la。囡囡:我定你,我:你騎一陣先,之後佢慢慢坐落來,騎左一陣,個人唔係好鍾意比人騎,於是轉男上傳教士,我啪在幾下,我感覺到收音,我:你夾得我咁實,我好快忍不住。囡囡:你舒唔舒服。我:梗係舒服la。之後我愈入愈大力,啪啪聲,囡囡:你插得好入頂到子宮,好爽。如是者咁樣繼續啪,插左百幾下到,我已經忍不住嘔奶。囡囡:你射左好多。我:係咩?我攞返細佬出來時,見到漏左好多出來。囡囡:你自己睇下,我去沖一沖先。之後再幫我沖。跟著各自著衫,出門前囡囡又再攬我細車同講下次再來。出去比家用走人。返到公司,有D時間我自己一個坐係到開始諗返同55既時光同埋做番個評估,正如好多師兄推介得冇錯,55個股好好肉地,啪起上來好正,好好啪,依隻股同埋部收音機crossover,簡直一絕,唯獨真係波波細左小小。服務就全部正常水平,不過不失。小弟亦食過20,20都好,係公式左D同少咁D肉lo,開唔開後門既我就真係冇所謂,小弟中情小肥,我覺得55好D,樣有可能20完勝,不過掘窿就55贏lo

升級  53.33%

一星會員

師兄好野

升級  53.33%

一星會員

Sorry 打唔晒 我上次都有搵佢 主要因為pat大狗仔好好插 相頭就正常師奶樣 但就唔敢環保插 小弟甘拜下風

升級  58.52%

二星會員

所以唔好亂來,你環保慣,以後都返唔到轉頭,地球真係多謝你

升級  53.33%

一星會員

A855506 發表於 2019-1-14 20:51
所以唔好亂來,你環保慣,以後都返唔到轉頭,地球真係多謝你

師兄你環左幾耐?
細佬係咪仲好健康冇咩事?

升級  58.52%

二星會員

我諗幾年la,係同自己女人玩先,多謝關心,仲好健康,不過我環之前通常都望一望乾唔乾淨同一定唔會即尺

升級  20.17%

三星會員

環保一去無回頭

升級  53.33%

一星會員

A855506 發表於 2019-1-15 07:31
我諗幾年la,係同自己女人玩先,多謝關心,仲好健康,不過我環之前通常都望一望乾唔乾淨同一定唔會即尺 ...

點分個西乾唔乾淨?

升級  58.52%

二星會員

我自己係望下有冇傷口,外観正唔正常,同埋有冇味

升級  29.63%

二星會員

好正咁,小弟最愛大patpat, 唔知55後欄緊唔緊呢