winning11

查看: 5656|回復: 7

[鳳 城] [eclipse12報告]【鳳城】非常好吃的早餐·朱古力

升級  9.83%

三星會員

[eclipse12報告]【鳳城】非常好吃的早餐·朱古力
http://sn11.cc/thread-2129062-1-1.html

話說水餃店嘅當紅嘅囡囡成日都秒full,所以真係只可以當打大佬咁一個一個ko,今日有幸食到朱古力。

先講硬件,囡囡長頭髮,相頭堅靚,如果出現係我圈子一定追硬。先解甲高挑身形盡顯眼前,堅瘦有腰。我話佢一定唔過100磅,為証明佢超過,囡囡叫我下抱佢先嚟過近距離接觸。再睇下波波,雖然係A波,但正正係小弟喜歡嘅大釘細暈,即刻品嚐下先,無幾耐已經扯晒lin旗。

再去沖涼,BM 和水簫完全無走雞。出到嚟先叫佢上床瞓低,繼續好好品嚐下大釘細暈,繼續睇佢扯lin旗,波路雖然唔大但軟林林好好揸。之後梗係要探下妹妹,咁啱又係小弟喜歡嘅多毛鮑,品嚐左妹妹一陣佢已經好high,不停咁自己將妹妹推上推落去進一步配合我舌頭。

之後到佢幫我做背,囡囡出咗招狗仔簫,毒龍完之後身都唔使轉就即刻吹埋細佬。我反手摸佢妹妹,發覺此時此刻已妹妹已經濕透。轉身之後一面抱實佢一路用大脾磨佢妹妹,佢又識得將妹妹推上推落去配合。俾佢吹左一陣都已經等唔切即上套入。直接男上女下,一路望住靚樣一路插到派彩。就算現實生活遇唔到靚女都至少俾我插返個。

想搵靚女有服務嘅可以食呢粒朱古力,要大波健談嘅可以花心機約第二個。

註:eclipse12報告-鳳城/金帝/太子
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

7萬

客戶代理會員

多謝EL哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  37.04%

二星會員

朱古力真正好味道

2萬

客戶代理會員

多謝ec哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

朱古好紅啊,3個報告!
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  0.5%

三星會員

睇嚟真係要走一轉鳳城,食朱古力

升級  9.83%

三星會員

鳳凰 發表於 2019-1-13 18:52