設為首頁收藏本站

winning11

查看: 3876|回復: 41

[話 題] 話題:囡囡最高境界係咪會連自己都呃埋?

升級  8.89%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
曾經沉過兩條當紅囡囡,也超越了客人的關係,當然也已經係完結篇了,第一個囡囡同我斬釘截鐵說,就算係公司撞到熟人上來玩都不怕,因為客人才是嫖客,她只是工作,完全冇問題喎……第二個也是說她只是工作,從來不會享受,也從來不發車牌,但從不同師兄報告中,發覺她全情投入工作,又發車牌又享受投入過程,但她就堅持說所有報告都是假報告,當然我冇從証明,但我絕對分析到當中有真有假,所以現在對囡囡的說話,我只信一兩成……

升級  45.5%

三星會員

個題目應改做.."師兄報告最高境界,連自己都呃埋".

升級  39.63%

二星會員

我都試過多個囡囡話,客是客工作就是工作,唔發牌唔投入,初初做可能係但當一遇到心儀嘅客人自己都把持不住,卒之牌照發高潮照享受,客人出報告講到點點點,囡囡當然唔承認話係假報告,費事之後D師兄揸住份報告認證,而只有當事人先清楚,反而多份報告話囡囡,服務一般,唔發車牌,我同佢做就乜都有,我相信只有小部分師兄會有,呢D反而真實!

升級  8.89%

二星會員

eric.chan815115 發表於 2019-1-11 09:54
我都試過多個囡囡話,客是客工作就是工作,唔發牌唔投入,初初做可能係但當一遇到心儀嘅客人自己都把持不住 ...

其實人係感情動物,當中一定會撞到有感覺,有好感既客人,囡囡又點會唔投入,唔享受呢………呢點其實絕對明白既!

升級  1%

三星會員

人有我冇 人冇我有 不過都係場生意 諗咁多壞腦 唔好當自己情聖 囡囡見男人多

升級  68.15%

二星會員

囡囡在房間裡講既說話都不必太認真,就好比如話你好大好粗好勁——死佢,叫你老公之類你都唔會當真吧?所以話對你有feel,好鍾意同你做都係聽完就算囉。你同佢計較佢有冇講大話,唔忿氣人有你冇既服務,就已經係沉船既開始啦。

升級  67.41%

二星會員

樓主:想無以上情況發生,私有化囡囡…唔返工就會避免左師兄不悅情形!

升級  8.89%

二星會員

wchmt 發表於 2019-1-11 16:14
樓主:想無以上情況發生,私有化囡囡…唔返工就會避免左師兄不悅情形!

边有能力私有化丫,有甘既能力亦都不會咁做,所以唯有聽的師兄說話,以後出來玩都不要認真,留精不留情吧!

升級  67.41%

二星會員

其實我覺得沉 D 囡囡,內心真係要好強大…先至好去玩呢個遊戲。

升級  8.89%

二星會員

胸襟要可以撐船先玩得起!