winning11

查看: 20537|回復: 48

[太 子] 首發:[harchai報告]【太子】被忽視嘅二班馬·GiGi

升級  65.52%

四星級會員

首發:[harchai報告]【太子】被忽視嘅二班馬·GiGi
http://sn11.cc/thread-2128527-1-1.html

日前下午在太子大廳坐左成粒鐘,見到好些馬匹在沙圈出出入入,
有些被彈回馬厩,有些被捉入房策騎........
查實當日小弟並不十分咸濕,所以都係本著睇下馬,策騎與否,隨緣吧。

當日所見到嘅馬匹,有大熱French toast, 次熱悲be。
中游 : 小月,Moon,Sa ,多多,玲玲等等

有見到係質新嘅天使,不論血統,產地,呢位質新/後生加有D相頭嘅新馬,的確好難彈鐘,
可惜表情有D似逼樑為窗咁樣,可能要被策騎操練些日子才有轉變吧。

要講嘅係GiGi, 呢個係太子第四代嘅GiGi。
第一代嘅係有樣有身材有服務嘅GiGi,當年佢一返工,必有男人跟尾上公司,入房後就只有收工才可著衭。
第二代禾無見過,但苟姑娘有出過綜合報告,質素同第一代明顯有差。
第三代眼鏡GiGi, 當然不及第一代,但不乏捧埸客,可惜已失去踪影。

現代GiGi ,一位無人提及,似被人違忘的四四五五陪跑份子.....

當時我坐鐘房枱旁,低頭數緊春袋毛,聽到鐘房叫GiGi 睇鐘,
我即時抬頭望住馬厩出口,說時遲,射精快,見一5'6-7"嘅黑裙長髮高妹步步尺七咁閃過,
淨係睇到短裙下撑住兩條長腿,樣子/波路,睇唔到,算,反正都係睇下女,睇唔到罷就。
哈,說時遲,屙尿快,囡囡被彈返回馬厩,大大步的她,今次我見到長腿加翹起嘅屎忽,咦,有D睇頭喎。

囡囡剛剛踏入馬厩,又有客入咗8房,睇左彈左兩輪之後,又到GiGi睇鐘,今次撐大對眼睇清楚容貌先,
囡囡又係大大步行過,隱約望到,方面眼大大...妖,行得咁快點睇呀!  說時遲,放屁快,囡囡又被彈,
步大力雄地返入馬厩,今次又睇多左D,俾客彈左兩次,囡囡竟然無咀藐藐喎。
正在十五十六之時,有一位6呎高,大件頭嘅師兄入咗1房,正想同鐘房講要GiGi時, 鐘房叫先,GiGi睇鐘.....
又好,今次可以正面睇清楚囡囡,見到囡囡正面行過來,被佢對小腿長過大腿1吋嘅八掌半長腳吸引左,
睇住囡囡轉身,從後看長腿加埋翹屎忽,真有衝動撲埋去攬佢對腳,心諗今次到我啦,哈哈。
正想企起準備開波時,囡囡竟然入咗房,閂門開工! 世事就係咁,豈會盡如人意.......
唯有衰衰咁同鐘房講,我一陣做GiGi !
講真,我自己嘅喜好係細size蒙古種馬,鮮有策騎大宛良駒,事關小弟嫌大種馬唔夠精絰,而且大碼嘅
亞洲種又偏向腰長 , 要合乎身驅比例嘅比較少有。

終於到我入房啦,廢話太多,都係講返策騎過程吧。

身形
膊頭落35cm是乳尖,天然真波左右對稱,C杯乳房夠重秤,重秤得泥結實唔會dum (請參看膊/lin距離),
揸落極有質感,仲要任君研究,唔會詠春。
乳暈直徑3cm, 乳頭濶同高分別都係1cm,偶爾扯旗,好似螃蟹對眼啤住你。
胸闊,腰圍及臀部合乎比例,耻毛不多也不少,因房間燈光較暗,小便器官及菊花未能看清。

服務 :
囡囡舌頭有力,奶lin唅jer 感覺極佳,偶然用手撥弄陰莖,手法純熟,囡囡可能做過手作埸。
策騎指示 : 因小弟被吹到近爆,囡囡在上方策騎插入進出27下已經派彩作實。

後記
囡囡嘅賣點係靚身形比例,手掌不是嬌嫩,但並不粗鞋,否則我會斷定囡囡以前係做三行的,否則肌肉不會如此結實。
可惜未能玩69, 囡囡轉向我時,因為身高同我差不多,我個鼻在佢小腹位置,只能聞陰毛,未能舆陰唇車輪。
因我太專注研究囡囡波路同蘿柚,其他位置例如五官,耳朵,車輪,頭骨同腳掌等都錯過左,要留待下次再仔細鑽研。

註:harchai報告-太子/三川/多港/來閣/浪漫
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

客戶代理會員

多謝harchai哥哥報告(上集)
期待報告(下集)
【 太 子 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 太 子 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 太 子 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 太 子 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約電話:太   子  2368 8616
招聘熱線:陳小姐 5531 7632

升級  1.48%

四星級會員

Ching 指第一代 gigi 係咪大大對波個果呢,如果係小第有幸食過

升級  0.88%

四星級會員

我鐘情第三代Gigi,搞到我係太子留低唔少米青,可惜已經無機會再食,所以我宜家係如果有喜歡嘅囡囡,有得食盡食,錢洗咗可以再搵。

升級  98.5%

三星會員

期待柴兄策騎報告

升級  33.24%

四星級會員

學人屙屎? 幾時學到咁壞架!

升級  5.83%

三星會員

好有創意嘅報告 期待下集

升級  96.92%

四星級會員

係咪連續劇? 咁有排追喎!

升級  65.52%

四星級會員

bigdeal 發表於 2018-12-28 19:01
Ching 指第一代 gigi 係咪大大對波個果呢,如果係小第有幸食過

無錯,係咪高班正菜啦,deal兄

升級  65.52%

四星級會員

Candy 發表於 2018-12-28 18:42
多謝harchai哥哥報告(上集)
期待報告(下集)

糖妹,早兩日你放假,果位鐘房哥哥點稱呼呢?

升級  65.52%

四星級會員

abc00001 發表於 2018-12-28 19:43
我鐘情第三代Gigi,搞到我係太子留低唔少米青,可惜已經無機會再食,所以我宜家係如果有喜歡嘅囡囡,有得食 ...

眼鏡gig都係好正,可惜不復見了

升級  65.52%

四星級會員

ff9000 發表於 2018-12-28 19:59
學人屙屎? 幾時學到咁壞架!

人地屎滾呀嘛

升級  65.52%

四星級會員

Eddieabc 發表於 2018-12-28 21:34
係咪連續劇? 咁有排追喎!

No la, 結局左啦

升級  73.33%

一星會員

大件頭合乎身軀比例嘅亞洲種有一件,春秋connie,可惜畀金鐘紅棉路收服咗

升級  65.52%

四星級會員

米之王 發表於 2018-12-28 22:44
大件頭合乎身軀比例嘅亞洲種有一件,春秋connie,可惜畀金鐘紅棉路收服咗

當時呢件干妮屬於神級,矛乜機會book到啦。
請問金鐘紅棉路係乜水?

升級  73.33%

一星會員

harchai 發表於 2018-12-28 23:01
當時呢件干妮屬於神級,矛乜機會book到啦。
請問金鐘紅棉路係乜水?

舊香港人嘅集體回憶,師兄諗吓紅棉路咩機構嗰朵最響?

升級  32.33%

三星會員

又會咁有耐性等咁耐先入房,師兄勁呀!

升級  65.52%

四星級會員

米之王 發表於 2018-12-28 23:32
舊香港人嘅集體回憶,師兄諗吓紅棉路咩機構嗰朵最響?

哦,去咗婚姻註冊處返工

升級  65.52%

四星級會員

p0ne 發表於 2018-12-29 00:44
又會咁有耐性等咁耐先入房,師兄勁呀!

睇住D囡囡出出入入,時間好快過架炸