設為首頁收藏本站

winning11

查看: 5332|回復: 4

[鳳 城] [427報告]【鳳城】Angel·辦公室中的小三

升級  7.41%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
#鳳城
#Angel

繼上次報告個萬View後,再一次報告,多謝支持

1/.報告: 誘惑情婦;用心服務

2/.樣貌: 年齡三中; 恤衫短裙斯文OL

3/.身材: 瘦 + 骨感

4/.波路: 真波;B-C;罕有高質Pink Lin

5/.腿形: 正常 瘦腿

6/.周感: 正常; 吹有少齒感

7/.過程: 當日下午早15分鐘到 鐘房先收錢之後帶落樓下一層大廳等 原來途中鐘房有打過黎話會遲但我聽唔到 有交帶Very Good 呢度所有人都好客氣 多謝晒!

等左一陣 上一手出黎 就入去搵Angel了 一入去呢個性感OL已經躺喺床上迎接 各自解甲後 就入浴室侍浴了 首先畀一支應該濃縮過要開水嘅漱口水我漱口 沖凉都有做足但唔算好耐 沖完過後 就開始前後BM/水蕭做晒 皮膚超滑 洗埋後門就出去了

做背依然係爽 Angel條脷一下一下咁印 又痕又爽 搞到我成身硬晒順勢做埋個毒龍鑽 舒服嘅 最正嘅係Angel會喺你耳邊講下淫語

之後就做返啲正常服務 做正面時 佢先啜兩點同打圈之後再用佢強勁嘅口技 由上而下直到小腿錫勻我全身 爽到不得了 囡囡慢吹技術一流 識打圈 啜晒成支同蛋蛋 兩個字滿足 上套後上 騎功厲害 跪騎技術一流 囡囡可口爆 不過冇試並且識得控制節奏 騎左一陣 忍唔住爆左 Angel幫忙清潔後並無停手 反而放返入口啜多幾下 值得欣賞

休息一輪後 Angel主動再黎一次 吹 上套 全部做足 可惜小弟不才 未及回氣 但Angel依然無嫌棄 話入浴室用梘液打出 咁有心機囡囡邊度搵 沖涼期間Angel話同佢做嘅男人好少出到2Q因為第一Q都已經射晒比佢 鬼馬!

抹身期間鐘聲響起歸家的信號了 時間用足 又一次美好的性愛旅程

8/.服務: 80/100

9/.投入度:80/100

10/.彩疍: 鐘房同所有人士都極度客氣; 多謝前多謝後; 第二次去好多人都未見過 帶我落去個靚仔哥哥 (唔好意思唔記得問你叫咩名); Bobo姐 Sam哥 Yuki姐 好高興認識你地

11/.提醒/補充/注意: 回氣慢嘅師兄記得留力 個人都係比較喜歡小君呢種少肥類型

利申
報告只供參考

客戶代理會員

多謝427哥哥的報告!

客戶代理會員

多謝427哥哥嘅支持同報告,分享好野俾其他哥哥們❤
如網上未能即時更新或回覆, 請至電公司 2626 0933
2018最新金釵榜 *請按這裡
2018囡囡私相冊 *請按這裡
所有鳳城最新及現役囡囡報告*請按這裡

升級  15%

三星會員