winning11

樓主: 風林火山

[鳳 城] [風林火山報告]【鳳城】幼腰大波·嘉玲

升級  15.75%

三星會員

[風林火山報告]【鳳城】幼腰大波·嘉玲
http://sn11.cc/thread-2127781-1-1.html

相頭:順眼
年紀:目測30中
身材:C級大波,淋淋地好揸手,有D墮,幼腰
身高:160cm
69、毒龍、口爆:3樣都有
車牌:細車(車牌自考請尊重囡囡)

大家除衫入沖涼房,佢有畀漱口水我漱口,BM先玩鮑魚磨棍,磨到細佬硬硬地佢轉屁股磨,我雙手同時不停揸波和摔佢妹妹,最後佢用對波幫我按摩背脊,佢隻手又穿過我嘅下體R我嘅細佬和蛋蛋,又用膝頭和大髀頂我髀罅,BM完就玩夾腸,佢對波夠大,剛剛可以將我嘅細佬包圍住晒,夾得我嘅細好舒服。水簫佢好有心機,做咗好多下,有好多下深喉,我嘅細佬差不多入晒佢嘅口裹面,令到我嘅細佬舒服到震。

沖完涼我瞓在床上,佢先用對波由我嘅面部掃到落腳,佢向我嘅耳仔窿吹風,再錫我耳仔、兩點,一面錫同時用手R我細佬和菊花,最後錫完袋底和髀罅轉吹簫,佢吹功中上,節奏時慢時快,吹咗好耐唔叫唔停,最後吹硬上套,由佢表演騎功先,佢由慢至快坐落嚟,我同時雙手揸波,玩到幾乎出嘢於是轉返狗仔式,回氣後我雙手揸住波從後大力抽插,佢不停發出適量的呻吟聱,插咗一陣轉返男上,我一路車一路插,有時又錫下lin揸下波,最後車住插到出嘢,大家沖涼着衫走人。

嘉玲對大波最好用來玩夾腸和狗仔式,佢都係我必'定返食之選。

註:風林火山報告-鳳城/春秋/金帝/太子
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  19.4%

五星級會員

睇落唔錯,得閒去試下先!

2萬

客戶代理會員

多謝風林火山哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

7萬

客戶代理會員

多謝風林哥哥嘅報告、嘉玲服務屬於超好
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  96.92%

四星級會員

呢個囡囡 好似幾正喎!要試一試啦!

升級  49.08%

三星會員

有台型,好似不錯

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

多謝風林兄報告,波真的大
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  18.92%

三星會員

佢同Shirley 似唔似

升級  15.75%

三星會員

shirley走肥、身材一流、但是中超。
嘉玲幼腰,大波、但是對波有D下随,用來夾腸或玩推車都好正。
兩個囡囡都有熱情招呼,兩個我都考到車牌。

升級  20.74%

二星會員

食咗。相頭中女指壓計中上,C波微腩五呎四高,服務一流,坦克車超多水潮吹,返食之選!

升級  15.75%

三星會員

envil666 發表於 2018-12-30 16:26
食咗。相頭中女指壓計中上,C波微腩五呎四高,服務一流,坦克車超多水潮吹,返食之選! ...

嘉玲有身材有車牌有服務,係年紀大了些,晤係好難約,確係值得返食。