設為首頁收藏本站

winning11

查看: 7019|回復: 35

[怡春苑] 首發:[大鳥哥報告]【怡春苑】神奇頂級超卓·美C

升級  39.48%

四星級會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
前言: 球皇級美C奇跡轉會怡春,今次一定要學黃興桂金句「神奇 . 頂級 . 超卓」

重點: 白滑嫩肌超靚波,走肥靚相頭初做極女友feel,有潛質成為Mickey接班人,各項數據與初出Mickey相似,識食既一定知大概咩情況!

囡囡: 美C

年齡: 廿尾

相頭: 斯文,中短髮,怕怕羞羞,勁有氣質,樣子清純識化妝,一定係相頭組!

身材: 5尺4左右,白滑34C波中淺lin中的,皮膚白滑波型好靚好好揸手,中毛!腰腿都好幼好有線條!

車牌: 靚女一定要自考,好講feel, 唔係自動有, 我考到細至中牌

毒龍: 今次skip左,未知是否有提供

過程:
近期多左好多新女,好多都係其他場既皇牌,所以呢排真係要慢慢試晒d好野都要花多少少時間!講返今次主角美C, 佢身形比例好均勻,唔過三十算冇腩,殺食在於對34C靚波,竹筍形柔軟好揸,配埋淺啡中暈花生lin望埋去已好有美感!皮膚極白滑,樣貌標誌絕對靚女化左妝好有氣質,除衫摸全身堅係滑不溜手!開頭由於新做有少少怕羞,所以大家要當溝女咁細心傾偈,破冰後就會更投入,好玩指數一定倍增!沖身基本野做足,沖左一半身佢即黎水中簫,用對靚波前後磨,技巧需未算好熟,但有靚女主動送波,夫復何求!

上到床叫佢先幫我啜錫全身,含我lin頭,大腿內側,再鍚落小腿,之後返轉頭含我春袋,佢一路錫我一路捽鮑,好明顯之前應該好少攪野,下面已經濕透,抵讚!見美C好努力係我身上施展渾身解數,數次作出個人突破,但我擺出大巴陣,防守出色,美C久吹不下,我睇準時機反客為主!上套入洞,驚喜係細佬入到去感覺好溫暖好有壓迫感,因為feel到真係幾窄,於是我不停出出入入,佢d自來水就不停滲出黎。男上M腳望住靚樣抽插確係一大快事,間中相擁車住插,插到美C都著晒火,佢攬實我係咁要我大力d, 最impress我係美C被插期間,會不期然雙手向上好似投降既姿勢,更加突出咗對靚波既形態,極有AV feel既一幕,大家一定要試!由於今次挑戰球王美C極花精力,佢硬件配套咁掂,我死頂爛頂都過唔到半場,最終只能一post到尾,男上攬實車住同步高潮完場! 最後,用多句Peter Wong 金句「有今生 冇來世」,快d去魯營球場搵美C潮性!

9萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一
http://sn11.cc/thread-761193-1-1.html

【指壓啱key會】2018
http://sn11.cc/thread-2112631-1-1.html
加 料 大 革 新

升級  3.33%

二星會員

有冇師兄知之前係邊個場轉過嚟

升級  16.33%

三星會員

一定要試下,不過太多目標有排等

升級  39.48%

四星級會員

劉公子 發表於 2018-11-17 16:55
一定要試下,不過太多目標有排等

劉公子,今次我快你一步!

升級  1.85%

二星會員

大鳥兄,球王有無打假波先?

升級  2.59%

二星會員

報告詡詡如生,使讀者猶如親歷其境!

升級  34.84%

四星級會員

Mickey好啲,但波冇咁靚

升級  39.48%

四星級會員

silentgas 發表於 2018-11-17 17:33
大鳥兄,球王有無打假波先?

Silentgas兄,美C點會打假波,尼馬就唔敢講,美C係真正球王!

升級  39.48%

四星級會員

ff9000 發表於 2018-11-17 17:44
Mickey好啲,但波冇咁靚

Mickey 技術係好d, 但睇好美C有好大進步空間! 加上Mickey暫時無限期停賽,都要搵定接班人!