設為首頁收藏本站

winning11

查看: 6172|回復: 19

[金來閣] [路斯基報告]【金來閣】Lily/May/甜甜/Ling

升級  25.58%

三星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
Lily
年齡: 三中
相頭: B+ 165左右, 黑黑實實, 講樣, 戴眼鏡入嚟, 一黎麻麻地, 但一除眼鏡就好唔錯
身材: A- 36D 真波, 有肉地, 小肥, 鬼妹SIZE, 呢種身形相當好砌
待浴: B+ 正路野, 淫眼加分
毒龍: A 鑽得幾好, 連埋狗仔式咁去賴袋, 衰妹條脷好大好厚, 賴得好舒服
蕭技: A 含吹賴啜都好正
埋牙: A 囡囡好狂野, 痴女型, 忘我大車住咁出
事後蕭: N/A
總括嚟講: A- 如果知佢邊度過黎就知佢戰力點解咁強, 性女戰士!

May
年齡: 三尾
相頭: B 155左右, 白滑人妻樣, 有人話佢似吳文欣
身材: B+ 33B 真波, 輕微小腩, KEEP 得唔錯
待浴: B+ 正路野, 好溫柔
毒龍: A- 好輕柔咁去奶, 非常舒服
蕭技: A- 同上
埋牙: A- 囡囡功夫好好, 騎功一絕, 大師級高手
事後蕭: N/A
總括嚟講: B+ 同LILY一樣, 如果知佢邊度過黎就知佢戰力點解咁強

彩蛋: LILY同MAY本身一個都已經咁勁, 小弟試過一次搵佢地起雙飛, 沒想到戰力竟然幾何級數上升, 淫亂指數爆晒燈!

小喬:
優點: 囡囡服務非常好, 幫襯過既師兄應該都認同, 相頭幾唔錯, 細細粒大大波, 囡囡好健談, 講野又淫賤, 瘋狂派車, 好好砌
缺點: 年齡約三尾, 囡囡偏矮, 而且都有D腩
點評: B+  實力派囡囡, 服務用心, 寓工作於娛樂

甜甜:
上兩個月, 睇完包膠搵過一次
優點: 指壓標準, 年紀算細, 兩尾三頭, 身材唔錯, 大真波, 而且服務相當落力
缺點: 個樣都幾重鄉味, 另外技術同上面幾位師姐比, 差少少
點評: B  個樣再多D打扮, 技術再提升, 可能係明日之星

Ling:
兩三個月前, 有次雙飛時巧遇
優點: 相頭叫做OK, 三中, 算高大, 無咩腩, 技術一般但肯去做
缺點: 技術未得
點評: B- 中中挺挺, 無咩特別, 好一餐唔好又一餐

註:小喬 已經離開 金來閣
Superadmin

升級  48.29%

2萬

1萬

金卡會員

多謝路兄綜合報告, 我會 COPY 比囡囡睇, 有咩要改進, anyway, Thanks indeed
公司資源暫未能配合, 只能盡力日更時段發一次囡囡上班名單,
如果未能準時發表名單, 請打電話 23919122 謝謝大家支持!

升級  7.17%

三星會員

金來閣 發表於 2018-11-16 17:00
多謝路兄綜合報告, 我會 COPY 比囡囡睇, 有咩要改進, anyway, Thanks indeed

態度非常正面 低讚 想試甜甜好耐 搵個機會先

升級  28.89%

二星會員

lily同mat唔係已經冇做?問佢間店話而家兩位係第二個人嚟

升級  40%

一星會員

師兄,講真還是講假?我還未試喎!

升級  48.29%

2萬

1萬

金卡會員

bluename71 發表於 2018-11-16 20:18
lily同mat唔係已經冇做?問佢間店話而家兩位係第二個人嚟

第二個人??? 哩 PAIR 組合有5 個月了, 只係返工唔係太穩定
公司資源暫未能配合, 只能盡力日更時段發一次囡囡上班名單,
如果未能準時發表名單, 請打電話 23919122 謝謝大家支持!

升級  8.89%

二星會員

搵個機會先 Thanks

升級  59.33%

三星會員

都係Lily最好玩

升級  7.75%

三星會員

甜甜條腰有無腩?

升級  25.58%

三星會員

sonson2015 發表於 2018-11-19 14:08
甜甜條腰有無腩?

兩個月前, 有少肉地少腩
宜家可能無左都唔定