設為首頁收藏本站

winning11

查看: 9598|回復: 64

[太 子] 首發:[大S36D報告]【太子】Baby

升級  19.76%

四星級會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
一入房見面已经熟口熟面,又係著住套美少女戰士工衣,你地估中左啦!太子baby即係美妙呀sa!相信有搵開呀sa既師兄对佢既服務都不用懷疑!一見面就攤大雙手擁抱大叫老公好掛住你呀!跟住抽水一輪後解甲入去冲凉,一边沖一边大車,舐lin水簫後,然後來過正面假插一路磨一路撚雀,係冲凉房已经爽到極點,之后乾身上開始漫游,一如以往Sa吹功非常勤力,叫都唔停,真係好想吹爆我咁!當然我更係冇咁易破戒比佢吹爆啦!上套後一路車住一路插,插到囡囡不停叫老公大力D,我就聽晒佢話大大力係咁瘋狂抽插,囡囡低擋不住我強勁攻勢下係咁大聲呻吟十五分鐘後派彩完事。
總结:囡囡雖然身材欠奉,但勝在後生靚女超熱情,適合喜歡後生靚女有服務女友feel師兄,返食指數100%
忠告:容易沉船者!小心!小心!

升級  7.17%

三星會員

原來美少女 Sa baby來左呢度 d戲有時係over 左d 但服務的確強 , 形容清秀 真估佢唔到

升級  19.76%

四星級會員

ABNAMRO 發表於 2018-11-15 20:32
原來美少女 Sa baby來左呢度 d戲有時係over 左d 但服務的確強 , 形容清秀 真估佢唔到  ...

ABN兄,阿Sa服務超強,真的不用懷笑疑,型容清秀我覺得都幾合適!

升級  7.17%

三星會員

好一個清秀嘅美少女性戰士 sa baby ,要搵日再會一會佢先

升級  23.33%

二星會員

大S36D兄!阿Sa絕對不算身材欠奉,絕對走肥,冇腩,160左右,只是B仔吸手波(玩大波繞路)。

升級  23.33%

二星會員

昨天下午去太子找佢,做完之後同佢聊了一陣,其實阿Sa真的算有情有義,美妙其他幾個紅牌一早就出逃了,而最紅嘅阿Sa係留守到最後的紅牌,佢前兩天還在美妙撑住,但為了生計冇辦法,真的有客無房才依依不捨離開的。

升級  19.76%

四星級會員

Tommy哥 發表於 2018-11-16 09:29
大S36D兄!阿Sa絕對不算身材欠奉,絕對走肥,冇腩,160左右,只是B仔吸手波(玩大波繞路)。 ...

同意師兄講法,我寫身材欠奉的意思是想指囡囡不是大波,一時遗忘了是指整個身形,对囡囡有點不公平,真的对不起!

升級  19.76%

四星級會員

Tommy哥 發表於 2018-11-16 09:46
昨天下午去太子找佢,做完之後同佢聊了一陣,其實阿Sa真的算有情有義,美妙其他幾個紅牌一早就出逃了,而最 ...

寻日佢同我講都好唔拾捨得,轉場都是第一次

升級  22.96%

二星會員

玩指壓最重要緊系玩服務啦!有好多囡都唔會同你交戲,死沉沉既45分鐘,做過陣好多囡都只閉目養神,偶爾呀呀兩句就交差。而阿Sa叫你老公大力d同你交戲已經好專業啦,有服務有笑容就d戲over左,咁祝師兄次次食死魚囉!

升級  19.76%

四星級會員

benny168 發表於 2018-11-16 11:24
玩指壓最重要緊系玩服務啦!有好多囡都唔會同你交戲,死沉沉既45分鐘,做過陣好多囡都只閉目養神,偶爾呀呀 ...

師兄我冇講過SA  D戲over啵,我都覺得sa靚女勤力肯做又熱情,係我既返食之選喎!