設為首頁收藏本站

winning11

查看: 28057|回復: 19

[指 壓] *現役【 金 豐 】囡囡評語~2018 (11月23日更新)

9萬

管理員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
*現役【 金 豐 】囡囡評語~2018
http://sn11.cc/thread-2113034-1-1.html

更新日期 2018-11-23

3號~真心後生.皮膚好滑
[ay_san]:呢位囡囡我幾個月前試過幾次,真心後生,皮膚好滑,但唔好預期會有任何服務。唔知而家有冇進步?
[wtf46709394]:樣7分,夠後生,真係mk學生feel
身材走肥小腩,160-
侍浴正常,有水蕭但我無試。
蕭技試唔到,細佬唔爭氣,不過囡囡含住漱口水來吹真係未試過,首先有d熱熱地,跟住有d刺激,然後涼涼地。
唔做kiss同獨龍。
瀨妹妹呢囡囡話依家唔做的,不過期間都問我試唔試,我見囡囡有d抗拒就無做,囡囡講野真係好mk,問:你想瀨嗨呀?我無嫁。跟住話:你係咪想呀,試下咯。
床技我無點試。
總括囡囡係mk學生feel,好後生,雖然無咩服務,但係其餘都做到足,健談,值得一試。

8號~[鐘房特別推介]:新做.有相頭.好身材

11號~風騷.水床功夫好.大車特車.基本服務有齊.鍾意玩人妻玩得過
[kaka321]:兩個月前試過,四川女屬鄰家師奶樣,但佢咀左邊定右邊有粒墨,
個樣睇落好風騷,基本服務有齊,做水床功夫幾好,
可大車特車,佢好享受車,扑野好多西水,咩動作點插都得,
鍾意玩人妻玩得過,似吊緊鄰居老婆

12號~[鐘房特別推介]:招呼好.相頭掂

15號~身材纖小.樣貌ok.勤力.服務認真.態度好.有求必應
[whiteelephant]:金豐15早排試過: ...身材纖小、波波唔大、樣貌ok,佢長處係勤力、服務認真、態度好、有求必應。
由於樣貌身材都唔特出,所以決定做大爺攤係到由得佢伺候我,就咁佢開始左常規程序,全身漫遊然後吹,吹左一陣發覺佢吹工唔錯,屬於輕柔慢工果種,又識得做d變化不單調: 時深時淺、時輕時緊、時快時慢 、時舔時吸,反正弄得好鬼爽,先知道今日竟然碰到好嘢...
[鐘房特別推介]:招呼好.相頭掂

17號~[鐘房特別推介]:招呼好.相頭掂

18號~1.5米.樣唔差.唔肥.身形標準.輕車.水中簫技術亦十分好.服務中上.小D道行都頂唔順
[ay_san]:囡囡其實唔高,應該得1.5米,樣唔差,唔肥,身形屬標準,服務係金豐嚟講叫中上,最正係佢R袋袋呢一招,應該係前輩度學番黎,呢招一出,成日都攪到我叫救命,停又唔係,唔停又唔係,真係唔錯。
水中簫嘅技術亦十分好,一路吹,一路用皂液黎R來R去,又係一招整死人嘅技術,小D道行都頂唔順。
而囡囡嘅港口亦唔差,溫暖感同叫床聲亦不錯,最正係佢話被人塞住嘅感覺好正,惟一美中不足係只可以輕車,對於我最鍾意打車車嘅人嚟講就差少少咁。但此囡值得返食。

20號~後生中女.皮膚超級白淨.相頭算靚.大波豐滿.有肉地.新做.斯文怕羞  
首發貼圖:【金豐】超級白淨大波豐滿·20號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2120770-1-1.html
註:20號 通常返 14:00-20:00 / 168cm

21號~[鐘房特別推介]:招呼好.相頭掂

22號~啱我鍾意媽媽feel.環保分子
[ryoma@2008]:上次去金豐,同keeper講要環保,keeper 比左22我。普通C9樣,啱我鍾意媽媽feel。除衫沖涼有同我按摩,幾舒服!期間發現囡囡常常心不在焉,扣分!上床漫遊吹工不過不失...

25號~全身走肥.狀態超fit.好風騷.外表斯文內裏open.手指同腳趾都係幾靚.服務應該有嘅都一定有.冇得頂
[fongkm123]:之前做佢已經係一年前嘅事,因為佢休息咗超過大半年前一排突然見佢個number 返工, 即時打上金豐約,約咗好幾次終於約到佢, 終於見到佢 個樣精神咗身材冇變, 全身走肥, 狀態超fit 可能係休息咗一排啦。 服務當然依然係 冇得頂。
出呢個post其實相同其他師兄分享下 25號 畀我嘅感覺好特別佢個樣睇好斯文其實係一個好風騷好風騷嘅一個女人。 正所謂外表斯文,內裏open。
樣子-75 (指壓場算係靚女)
身材-全身走肥
皮膚-都算滑,健康色, 唔算太白
服務- 應該有嘅都一定有
順帶一提佢 每一次見佢都會搽手指甲同腳指甲,佢啲手指同腳趾都係幾靚嘅 ,同會著埋高踭鞋,呢方面我自己本人嚟講會加好多分
但如果師兄係鍾意大波同後生嘅咁呢個一定唔係。

26號~高挑.大波.靚人妻.有女人味.身形中上.白滑.態度非常親切.有大車
[性慾旺盛]:30中,國語人,身形中上,白滑,態度非常親切,服務有待改善,有大車,應有的都有
[Superadmin]:長髪.高挑.大波.靚人妻.白淨.鼻高.有女人味
[二零四六]:入到房問阿叔86 26邊個得閒 佢就極推26掂,帶過黎一睇外形唔錯高高瘦瘦著摟——裙 樣ok 咁就一於試試。
正題:囡囡一入房就主動攬攬幫我寬衣又奶我兩粒的認真熱情 入浴室會主動車但波D同水簫感覺
技巧差無feel 勝在肯做又識用張洗籮椅,出到去乾身上床等服侍例飛背,正面囡囡一黎就由耳奶到落小腿 成身都濕立立又會抬起我對腳奶毛蛋同毒龍(外圍無乜點鑽),上套入洞水源充足 男上捽豆囡囡表情肉緊 再女上入晒周感暖暖地 轉後推囡囡會撞返你,其後因為力盡出晒汗只好打出黎。
總結:外形ok 首簫麻麻但勝在肯做
相頭 7/10 靚妝 ...
身材 6.5/10  B波 有墊底 少肉地
服務 8/10 痴女級 應有都有 口爆就唔清楚(少被吹爆
周感 6/10 還可以 愈插愈多水 女上入晒有暖感

27號~[鐘房特別推介]:新做.有相頭.好身材

30號~[鐘房特別推介]:新做.有相頭.好身材

38號~過場囡囡.有點混血兒feel.眼大大.鼻尖尖.嬌小.吸手波波.屁股有點肉.好口技
[Superadmin]:過場囡囡,嬌小,溫柔,好笑容亦好有禮貌。
[ryuki13]:相頭-有點混血兒feel,囡囡係四川少數民族,唔知有有關係。唔算大美人,但眼大大,鼻尖尖,絕對順眼有餘。
身材-嬌小,吸手波波,屁股有點肉,推車都好玩。
服務-基本服務齊晒:水蕭,口爆,毒龍,有水準。而最令小弟印象深刻就係囡囡嘅口技...

55號~相頭幾好.長髮淡妝順眼.全身都幾白滑.反應真.水源足.身材中等.波33B.好好揸手
[原振俠]:試咗55,相頭幾好,身材中等,160cm左右,皮膚十分白淨,...波33B,好好揸手,服務真係非常細心...夠投入,反應真,水源充足,叫床再大聲點就好,55號用390確實抵玩同值得返食...
[tszhang]:162cm高,吸手波大dd而不墮,中等身材瘦dd(唔太識形容),服裝都好好,盡善盡美果種,會返食
[brandonsan]:先講下相頭, 唔算特別省鏡,長髮淡妝順眼,唔算識打扮,面有少少圓,自然,冇乜攻擊性,容易打開話題破冰果種,我覺得如果認真執執,同孖衫有得煉過
身材嚟講,生過算唔錯嫁啦,因為佢唔算矮,除左鞋有5尺4,5左右,腿長長地,全身都幾白滑下,佢對波波最容易認,坐b+望c, 真貨, 凹凸Lin Lin, 揸兩揸就彈返起啦
[Sunny2]:金豐55號靚人妻,靚樣有笑容,煙味有D,有波有腩有招呼,比較急D,整體ok,可以再進步。

68號~全見樣唔打格.有圖有真相
首發貼圖:【金豐】Raw Photo·68號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-755031-1-1.html
註:68號 通常返 20:00-07:00 / 159cm

73號~順眼中女.Cool Cool地.身材我覺得幾好.靚真波.服務有做足.蕭功專業級.水源充足
[brandonsan]:入正題。。。今次女主腳係冇乜人提起既73, 樣嚟講算順眼中女,冇乜化妝,唔算識打扮,cool cool地,又有少少輕熟人妻咁款,個樣我覺得有少少似另一個場既多多,...唔算白,皮膚唔差,身材我覺得幾好,唔高,五尺二三左右,著左高踭鞋望落條腿都唔短,手腳指甲冇偷懶修剪,感覺乾淨整齊,靚真B,少少腩,絕對可以接受,身材如果同其他比,幾似同場103, 肥103少少,雖然冇乜女友感覺,服務有做足,獨龍我自己麻麻,所以冇試,記得佢有主動問,沖涼有磨下腸仔,蕭功專業級,唔叫唔停果隻,埋牙,水源充足,相當配合又交足戲,吹雞前順利完成任務。。。完

77號~鮑魚炆海參.160cm高.外形算幾省鏡.波大而不墮.性格囡囡.同佢講野太頂癮
[tszhang]:160cm高,波大而不墮,沖涼期間不停互相講笑,我扮佢講:"阿叔,4條毛巾!"想話你都幾粗魯,佢又明白我意思,不停講討厭壞蛋,磨j時話"壓死你!",氣氛相當正
上到床時,佢話按摩先,按按下佢pat pat坐左我背上,我笑佢"壓死我了!佢又話怕未!
到氣肉又話我風騷,R爆頭男人點風騷!?佢話我細路勾引佢所以風騷!同佢講野太頂癮!唔同其他報告講野串,值得一試,會返食
[斜住行]:金豐大多數囡囡沖涼都好舒服,77都係,水簫ok,沖完出去床先做背鑽一般,吹奏唔錯,過膠做,她有好多姿勢同你玩 ,個人好可耐冇做好快出咗,之後佢話同我按二下,又好,攞支油出來和我推油,油背我鍾意做,但今次係推油古,用個 pat pat和我推油又幾得意,有機會,會返食...
[btsjiamusi]:1) 相頭: 可以吖 7.5/10
2) 身材: mark 過孖 7 嘅 C Hing 都知道係人造雙峰
3) 服務: 呢個係我最期待嘅一環, 除咗一般3味服務水簫, BM, 車, 鑽, 69, 鮑魚磨大肶外仲有 C Hing 所講嘅鮑魚炆海參, 前前後後唔同角度係咁磨.... 差少少條海參就比佢磨到噴漿, 到後來 69 同做嘢時都 7 情上面, 要比個 Like 佢
4) 態度: 有好多C Hing 話孖 7 寸, 不過我會將佢歸納為有個性, 雖然開頭有 d cool, 但傾落做落就幾 OPEN 下, 而且都幾啱嘴型
[Oskar]:呢位77,外形算幾省鏡,...有波有肉,不過我感覺疑似假波
功夫方面呢,呢位囡囡算合格,要做都做足,不過感覺有d 事務式
而點解我叫呢位囡囡做性格囡囡呢,主要係因為...佢多野講,第一次都未算好多,不過會一路做一路同你講呢樣個樣...

78號~人妻新女.肉地型.白淨高挑.新女功夫.3味做足
[Superadmin]:人妻新女,真大波,白淨高挑,身形豐滿。
[Oskar]:試過,肉地型,村姑feel,新女功夫,但都叫肯做,3味做足。

86號~含羞答答.多水.真反應唔係做戲.毒龍鑽鑽得好深.連腳趾啦都奶埋
[Kitdeedee]:帶房阿叔介紹左個新女比我 一入房 見到佢好似未瞓醒 完全唔知做乜 我同佢講不如沖涼先 入到去10分生疏 含羞答答怕怕醜醜 即場試吓考個車牌 開頭有少少抗拒會避 跟住慢慢摸下摸下 發現囡囡好敏感 我左幾下已經發現妹妹濕晒 再試吓考個車牌 都係碰碰車 本身生女唔期待有服務 點知嚟到前戲 淨係玩我胸前兩粒點 都夠晒過癮  即刻忍唔住連水瀟都唔玩 即刻上床 因為生女所以skip左背同毒龍鑽  係佢食我粒lin 期間 梗係捽下碟 一捽就賴嘢 成隻手濕晒 囡囡錫吓錫吓錫到落下面我梗係唔執輸 試過無味 梗係食下鮑魚啦 囡囡即刻震晒 真反應唔係做戲 見咁多水 忍唔住即刻上套 好緊 加上 啱啱收工好攰 男上百幾下就出咗 囡囡即刻話唔制我唔夠喉 食咗一支煙 沖一沖再嚟過今次全程瞓係度 錫吓錫吓 錫到落下面囡囡食下蛋 點知突然錫到落大髀 女竟然主動玩毒龍鑽 仲要鑽得好深 當堂嚇咗一跳 之後慢慢享受 以為就咁完 點知錫錫吓錫到落腳指 連腳趾啦都奶埋 真係實在忍唔住 即刻想到執多劑 男上打樁機 0淺10深 一黎就衝刺 做咗10分鐘頂唔住出咗 食多枝煙沖涼
樣7.5
波 a 所以全程冇玩過
身形 7/10
服務 20/10

89號~人妻feel
首發貼圖:【金豐】乳露·89號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2110212-1-1.html
註:89號 通常返 11:00-18:00 / 160cm
[tszhang]:試咗,似三川BoBo.人妻feel

91號~有女人味.吸引我既地方係身材.高挑長腿型.似水餃天娜果種.企理整齊.慢蕭溫柔型.絕無齒感
[brandonsan]:有女人味,面有少少長,頭髮有做顏色同埋扎起左,所以可以睇得好清楚,樣我覺得麻麻地,佢吸引我既地方係身材,大概五尺四五(赤腳), 高挑長腿型,而家諗返有少少似水餃天娜果種(天娜好少少),除左有個小腩,可以入走肥型, 靚B+(深色), 真野,非常啱我手型, 皮膚深深地色,唔算差,有修剪手腳指甲,企理整齊,服務我覺得麻麻,冇水蕭冇波地,獨龍冇主動問,雖然問我都唔會做。。。蕭功幾好,慢蕭溫柔型,絕無齒感,睇住塊大鏡有個長腿姐姐慢慢吹,感覺幾正,埋牙交足戲,兩條長腿可以放上膊,入一入都得,水源可以,唔似有用KY,順利完場

93號~成熟有點淫.唔肥唔瘦.波大腰幼前突後翹.S字型身材.技術同服務都好好
[whiteelephant]:金豐93早排試過...樣ok成熟有點淫,唔肥唔瘦,波幾大,高156左右,屬於波大腰幼前突後翹S字型身材。
技術同服務都好好,一試就知道工齡唔少,訓練有加,尤其係吹果part...攞得9.4分。起身沖涼剛好嚮鐘,下次要最求9.9...

103號~後生中女.長髮齊陰.好有GFF.服務都係好用心.腰力好加冇腩.有埋視覺享受
[brandonsan]:相頭嚟講算係咁,冇乜化妝(睇相化妝之後正好多),後生中女,長髮齊陰...
身材屬走肥冇腩,五尺2,3, 腿長度中等,都可以,波就b仔吸手真野,雲同頭都粉粉地,有驚喜,皮膚白又滑
服務幾好,起碼會問做唔做毒龍,不過我飛左,水蕭,BD 都有。。。正場自然,有少少GFF,重點係女上果時蛇腰唔講得笑,腰力好加冇腩,有埋視覺享受,加上冇生過係唔同d, 坐左陣已經想爆,最後轉男上過終點。。。報告完畢...
[tszhang]:樣子幾甜美,開心果(不肥)果種
大概163高,瘦身材帶少少肉果隻,唔識形容...
好有GFF,服務都係好用心,囡囡話因為新手上路,服務都係果d,幾溫柔,最後被拿聯絡方法
都可以返食,建議未成名,各位試下先,遲下都幾full...
[Dog141]:相頭ok...黑直長髮。入咗房就好熱情攬住我,幫我除衫,kiss左幾下,之後就入去沖涼。較啱水溫後就洗下身,之後就即刻水蕭,我就當然揸下對吸手波,撩下妹妹,水蕭都吹左幾分鐘,之後就bm...
[sexcityhk]:樣: 6.5 (...中女樣, 指壓計算中上)
身材: 8.5 (係近呢一兩年試過最鍾意的身材, 波波唔算好大, 大約b 級, 但好揸手, 軟, 最正係條腰, keep 得好好, 無肚腩,好幼, 24吋腰, 腿又幼, 屁股又有彈性,)
服務: 7 (服務不錯, 玩女友feel 的)
返食指數: 7 (就呢個身材, 我最鍾意, 瘦底有波, 皮慮好, 真波, 靚腰, 有曲線, 屁股彈, 波好揸, 樣又ok . 服務又ok , 真的不錯.)

116號~新女.正宗人妻.大波.有肉地
首發貼圖:【金豐】大波人妻·116號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2124503-1-1.html
註:116號 通常返 10:00-22:00 / 156cm

128號~1柱擎天.中等身材.樣都唔差.有保母feel
[tszhang]:中等身材,似帶小朋友返學嘅C9,樣都唔差,又係愛1柱擎天,而且愛不釋手,女上插下含下,過程中囡囡身體不停顫動!

168號~新女.160高.身材瘦帶小小肉.吸手波.皮膚滑patpat翹.吹簫都可以妹妹出晒淫水
[tszhang]:身形,樣級數同怡春Lily接近,160高,身材瘦帶小小肉,吸手波,皮膚滑patpat翹,吹簫都可以妹妹出晒淫水(有幾位紅牌都幾咁)。。。
返食硬。

555號~樣貌順眼.瘦底中波.性格比較cool.慢熱.成日講野激你同玩你
[Oskar]:先講外形,555 ...樣貌算順眼,瘦底中波
呢位囡囡之前都聽幾位師兄講過,例如話性格比較cool,唔多野講(或者好寸嘴),做野好似好趕,好快搞掂你又好快走人,仲可以唔等你著完衫就自己出房先
我經驗呢,的確佢係cool d 寸d,第一次搵佢我同佢傾下講下,慢慢熱身之後就多d 野講同好調皮,成日講野激你同玩你
做野方面呢,佢功夫只算普通,即使有心機幫你吹技巧都唔算好好,漫遊同毒龍就普通啦,啜lin 還好。但有心機的話,佢表現會比較挑逗. 可能我第一次做佢令到佢好滿意...補充提醒: 555同我講過,佢試過彈客鐘的,開門見到個客唔想做,掉頭走

【 金 豐 】指壓相冊
http://sn11.cc/thread-2112779-1-1.html

【 金 豐 】指壓信箱 2018 Tel: 2191 4661
http://sn11.cc/thread-2112614-1-1.html
有圖有真相

世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一
http://sn11.cc/thread-761193-1-1.html

【指壓啱key會】2018
http://sn11.cc/thread-2112631-1-1.html
加 料 大 革 新

9萬

管理員

*【金豐】最新現役囡囡號碼 - 更新日期 2018-11-01   

• 3,6,8,11,12,15,16,17,18
  • 20,21,22,25,26,27
  • 30,38,55,60,61,68
  • 73,77,78,86,89,91,93,98
  • 103,116,118,128,168,555

註:16,60(陀地),86,168(3味) 最新囡囡
註:鐘房特別推介 8,26,27,30 新做/有相頭/身材好
註:鐘房特別推介 12,15,17,21,55,73,103 招呼好/相頭掂
註:鐘房特別推介 91 身形正/招呼好

Superadmin

世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一
http://sn11.cc/thread-761193-1-1.html

http://sn11.cc/thread-2112631-1-1.html
加 料 大 革 新

升級  84.25%

三星會員

太好了,多謝分享。期待補充

升級  60.37%

二星會員

可唔可以講多D18

升級  60.37%

二星會員

點解現在無乜金豐報告?18大家點睇?除56和128 外,我應為佢是首選。

升級  44.44%

二星會員

有冇4味囡囡呢?

升級  44%

三星會員

C兄,可以介紹邊D可以環保
謝謝

升級  97.75%

三星會員

128師兄講女上插吓又吹下咁係咪可以環保呢?

升級  58%

三星會員

有無水床推介?

9萬

管理員

之前水床要加$30,而家係免費,點都試下無洩底

加 料 大 革 新