設為首頁收藏本站

winning11

查看: 3917|回復: 21

[負 評] 負評:[Faireddy]【三川】小小·跌錢報告 (新人帖)

升級  2.96%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏
負評:[Faireddy]【三川】小小·跌錢報告 (新人帖)
http://sn11.cc/thread-2135232-1-1.html

話說早幾日去三川,聽同事講有位囡囡叫小小的幾正,味夜晩十二點幾走上貢,開頭入到嚟,睇到樣靚的,照正常情序沖涼,算係去佐三川咁耐,第一個毫無前戲的囡,真係齋沖涼就算,咁算啦,出到去抹身,上床等埋位,等佐好耐都唔見囡囡埋位,轉過頭一望,頂,小小攞住個電話係咁按,原來係度打緊機賭緊錢,我當堂呆佐,已經有少少火,不過都按住度火,好有禮貌問佢可唔可以尊重少少個場合,點知俾佢一句問候娘親,叫我唔好糟,佢輸緊錢又輕機咁!
嘩,咁的服務態度,去咁耐三川,第一次遇到,算,上嚟係尋歡,唔係受氣,咁就等囡囡服務下下火,——,點知仲受氣,lim 又唔鍚,吹佐兩分鐘就話做,咁我都好有耐性咁問吹多一陣先,跟住就黑我面,又話收果少少錢,又咁多要求,大佬呀,你唔願做輸佐錢,發我脾氣做咩先,又無得罪你,唔使又問候娘親又夾雜 d 粗口架,算,都係想出精姐,咁唯有照去馬,但愈諗就愈谷氣,都無曬心情做,狗仔式咁去,一望,又係度玩電話,完全無投入入去, 隔離房條女叫到插天,佢就靜到無聲,叫佢扮下野叫兩聲啦,佢又話我麻烦,即時無曬心情,嬲嬲地做都唔想做啦,沖涼反歸算啦,沖涼果時就剛好夠鐘,條女仲要9秒9走得超快,仲要走時 又講啲好難聽嘅說話,算,我轉場,出去畀錢時都費事講咁多,三川本來係一間不錯的場,就係有依d 小小的 老鼠屎害群之馬係度,希望三川能正視依次

升級  2.96%

二星會員

事後,同番介紹我去搵小小的同事話有時小小心情不太好,返工前輸佐錢可能會有少少 情緒病,同埋喜歡夾雜d 粗口,不過服務還可以,可能係我當黑,遇著佢最唔好心情搵佢

升級  46.67%

一星會員

哇,咁態度點得啊

升級  24.07%

二星會員

耐人尋味

升級  83.33%

一星會員

「*全新增設(事後簫)服務,歡迎顧客蒞臨指導」

事後簫當然不是每位囡囡都願意提供,囡囡不願意當然不會強逼,但每次都此服務都是沒有的,囡囡亦不會自動提出。

每次埋單前台都會問囡囡有冇事後簫,次次答無,次次話跟進,次次都係無!

無咁既服務就唔好打出嚟啦,空歡喜一場!

升級  1.25%

三星會員

完全明白樓主感受, 即使當時搞完出去同職員講,唔通會退返一半錢畀你咩? 只可以極速出post告解各位師兄弟小心為上囉

升級  11.11%

二星會員

似乎句句實話,個場都應該同囡囡瞭解情況改善一下喎!

升級  6.67%

二星會員

我自己食過,佢服務態度都好好,可能有誤會?

升級  45.83%

三星會員

如服務差到咁極限,冇埋由唔同收銀講?都唔會只在你-人發生!

升級  96.67%

一星會員

kit1412兄邊有咁多誤會,佢贏錢有心情咪好囉, 輸錢咪心情差囉,不過就唔應該發洩喺人體身上,公司好應該馬上了解事件,否則會影響公司聲譽